Správa věku s cy-klim series krémy

Po 40 letech v těle ženy došlo ke změnám. Za prvé, pojistky reprodukční funkce, Začíná hormonální perestroja, A to ovlivňuje práci všech systémů organismu. Změny se vyskytují nejen uvnitř, ale i mimo ni. V tomto období se vzhled ženy výrazně mění a často ne pro lepší. Vrásky jsou patrné, které se stávají více a rozsáhlejšími s věkem, vaskulární sítě se jednoznačně projeví, obličej již není svítí svěží a hladký tón, oválný a obrys ztrácí jasnost. Šedý odstín a napodobený vrásky se dělají něco jiného. Všechny tyto nepříjemné změny ovlivňují nejen obličej, ale také celé tělo, všechny pokrytí pokožky, a zejména - krk, zónový výstřih, ruce. Pokud se hlavní věkový problém stává vnějším stárnutím, léky-kosmetika ve formě krémů, gelů, tonic, pleťové vody přicházejí na pomoc. Jedním z těchto významných drog je série krémů Qi-Klim, jejichž zástupci se ukázali jako na celém světě.

Odrůdy a vlastnosti krémů řady Qi-Klim

Linka cyklu zahrnuje léky pro interní a externí aplikace: Tablety qi-klim-alanin a Qi-Klim vitamíny pro ženy 45+- Qi-Klim krémy - pro tělo, pro obličej a botoffect. Krémy mají absolutně přirozený základ ve formě rostlinných extraktů a vitamínových a minerálních látek v kombinaci s účinnými látkami, jako je kolagen a elastin zodpovědný za udržování pružnosti a mládeže kůže kůže. Tyto prostředky nejenže dávají dočasný účinek nebo masku problému, působí na kůži a svalové tkáně, jako jsou hormony. Cena produktu - 280-310 rublů.

Proč ženská kůže po 40 potřebách potřebují podporu

S věkem v těle slabých podlahových zástupců je vývoj ženského hormonu - estrogen zmizel, protože je to metabolismus, krevní oběh narušen, existuje nedostatečné množství kyslíku do buněk. V tomto okamžiku, stará a kůže začíná v tomto okamžiku, protože jeho buňky nemohou, jako před údržbou normální rovnováhy vodou. Nedostatek potřebných látek, zejména kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu, je nesprávně distribuovaná tekutina. To se projevuje obvinění z kůže a svalů obličeje, tašky pod očima, vrásky, pigmentové skvrny a cévní oky v celém těle.

Qi-Klim pro obličej vám pomůže zbavit se nebo výrazně snížit tvorbu napodobených vrásek na čele, kolem rtů, bude znatelně snížit otoky a tmavé kruhy pod očima, zlepšují pleť a dejte jí ji sóju Eliminujte suchost a Zametání na kůži.

Použití Ci-Klim krém pro tělo pomůže zbavit se vrásek veškeré kůže, vyhlazuje strie, odstraňte pigmentové skvrny, znatelně zvlhčuje a saturuje epitel s živinami.

Smetanový krém Cy-Klim podobný vlivu injekcí Botoxu. Tato látka se úspěšně aplikuje profesionální kosmetologové a plastické chirurgové v boji za jasný oválný obličej a mládež kůže.

Složení a mechanismus akce

Pokyny pro prostředky ukazují určitý rozdíl v kompozicích těchto krémů, což způsobuje jejich specifičnost a rozlišení v jejich aplikaci.

Tělo a obličejové krémy obsahují komplex takových účinných látek:

  1. Slavný extrakt Cimyphuga oddenek, který se používá v mnoha antirimerziálních drogách. Vztahuje se na fytoestrogen, který simuluje působení hormonu estrogenů a provádí své funkce ve všech systémech organismu. Takže ovlivňující pokožku Tsimifug obnovuje výrobu kolagenu, normalizuje krevní oběh a přívod kyslíku.
  2. Extrakt divokých yams, také fythormon, je zodpovědný za pravidelné buněčné aktualizace a výrobu látek nezbytných pro udržení tónu svalů, pružnosti kůže a správné distribuce podkožní vrstvy tuku.
  3. Komplex vitamínů - Liposentol multi zahrnuje potřebné fosfolipidy a vitamíny A, E, F, což zejména postrádá tělo v menopakkonatelním období. Čerpání je normální výživu kůže.
  4. D-Panthenol obnovuje ochrannou bariéru a je také zodpovědný za elasticitu a dostatečnou vlhkost vnějších krytů.
  5. Kyselina hyaluronová je hlavní složkou extracelulární látky dermis, takže je velmi důležité pro udržení pružnosti a mládeže kůže, takže je v těle ve správném množství.
  6. Hořčík pomáhá odstranit přebytečnou tekutinu z těla a udržovat normální váhu, včetně kůže.

BOLOEFFEFT Tool - Botoffect kromě výše uvedených složek zahrnuje takové látky:

  • Peptidová molekula argelinu, která je podobná injekci botoxu. Jeho akční mechanismus je zaměřen na naplnění vrásek, suspenze kůže, syntézu proteinu - kolagen a elastin, které jsou méně vyráběny s věkem. Má také preventivní a omlazující účinek.
  • Komplex Tera Vitale - omlazující komplex z kyseliny lipoové a dimethylaminoethanol. Má účinek zvedání, výrazně vytáhl kůži a pomáhá zůstat pružný a elastický dlouhou dobu.
  • Vzhledem k lecitinu dochází k regeneraci lipidové vrstvy kůže na membránové úrovni. Tato látka je také druh katalyzátoru pro další účinné látky.

Pokyny pro použití krémů Cyclim

Pokyny pro použití Předepisuje, že tyto protivárné krémy jsou aplikovány na čištění kůže v dopoledních hodinách a večer se světlem, masážní pohyby.

Krém Qi-Klim pro obličej lze aplikovat na kůži kolem očí. Pro větší výsledky se doporučuje použít v komplexu s jinými léky Qi-Klim.

CI-KLIM tělový krém se používá ve všech oblastech kromě obličeje a krku.
Průběh užívání je 2-3 měsíce. Fondy mají kumulativní účinek, proto je správnost důležitá.

Pokud používáte krémy jako předepsané pokyny - pravidelně, efekt je patrný po 10 dnech použití.

Kontraindikace a vedlejší účinky krémů

Tyto prostředky prakticky nemají kontraindikace jiné než individuální nesnášenlivost vůči určitým složkám. Instrukce nedoporučuje používat krémy během těhotenství a během kojení.

Důležité! Aby se zabránilo vedlejším účinkům ve formě alergických reakcí, nepoužívejte smetany společně s jinými prostředky.

Recenze žen a kosmetologů o Qi-Klim Creme Creame pro obličej a tělo

Krémy se aktivně doporučují lékaři jako kůži proti stárnutí. Jejich přirozená základna je jemná, ale docela efektivně má omlazující účinek kvůli fytohormonálním účinným látkám. A krém Qi-Klim Botofefect v posledních letech se stala plnou alternativou k injekcím BOTOX, stejně jako odborné odstupující výrobky obsahující tuto látku.

93% recenzí žen Cym Klim Botofefect, který si užívá tyto lékařské a kosmetické léky zaznamenaly znatelné omlazení kůže, oválné barvy, čiré odškodnění. Značná část zástupců žen nalezne plná likvidace z vrásek obličeje.