Ugt, když vyvrcholení: nová generace drogy

Každá žena, která se blíží prahu středního věku, si všimne změny probíhající s ním. Provádí se skutečností, že ve věku 45 let začíná postupné zánik reprodukční funkce. Toto období, označované jako vrchol, je charakterizován Hormonální perestrojika organismu, A v důsledku toho zásadní změny v práci všech systémů a orgánů. V tomto okamžiku tělo vyžaduje zejména naši podporu a často zdravý životní styl a správnou výživu. Léky přicházejí k záchraně, které nejenže eliminují nepříjemné pocity, ale také vyřešte problém v kořene. Nejúčinnější a společný způsob v tomto případě je hormonální terapie. Je účinný na kterékoli Klimační období, Ale má řadu funkcí a kontraindikací, takže ne všechny. Co je to HGT, když je vyvrcholení a drogy nové generace, jaké jsou vlastnosti hormonálních drog, se naučíte v tomto článku.

Funkce a indikace pro použití UGT

GZT úspěšně aplikoval specialisty během Climsaks asi 20 let. Má spoustu distribuce v Evropě, krajany se s ním souvisí s určitým žíravším, důvěryhodnějším přírodním vybavením, fytohorms nebo homeopatie.

Tento druh terapie se aplikuje pouze po pečlivé diagnostice a eliminaci řady nemocí.

Hormonální hormonová hormonová terapie je založena na léčbě látky podobnými hormonům, zejména - ženy. V klimatickém období vnitřní sekrece žlázy snižuje výrobu takových hormonů jako estrogen a progesteron. Kvůli jejich deficitu, tělo dává selhání, ukazující různé příznaky. V tomto případě jsou hormonální látky zavedeny zvenčí, aby se podpořily a eliminovaly nedostatek těchto hormonů. Tělo tak nevidí zvláštní rozdíl a nadále funguje v obvyklém režimu. Hormonová léčba může být krátkodobá, když Klimaks není komplikován výraznými poruchami (kurz 1-2 roky) a dlouhodobě, pokud se vyskytnou vážné změny a porušování psycho-emocionálního stavu, práce vnitrostátních sekrečních žláz, kardiovaskulárního systému. Ve druhém případě může léčba vydržet poněkud až do desetiletí, roky.

Použitá terapie návratového hormonu:

  1. Se standardními mapami ve všech svých fázích: v Prhenopauzu Stabilizovat menstruační cyklus, S menopauzou usnadnit symptomy a prevenci vývoje kardiovaskulárních onemocnění, osteoporózy v postmenopauzálu - aby se zabránilo vývoji neoplazmů a nádorů, udržování těla a zlepšování kvality života.
  2. V časném vyvrcholení, aby se zabránilo předčasnému zastavení reprodukční funkce a normalizaci menstruačního cyklu.
  3. Pro Umělý Klimakse a odstranění vaječníků za účelem udržení hormonálního pozadí a vyhnout se důsledkům ostré restrukturalizace těla.
  4. Jako prevence onemocnění souvisejících s věkem a nádory.
  5. V některých případech se používají jak kontraceptives (s určitou kombinací hormonů).

V menopauze je GZT předepsána během projevu takových příznaků:

  • Psycho-emocionální poruchy ve formě menopauzální neurózy, ostré kapky nálady, podrážděnosti, stresu, apatie, nespavostí, ospalost.
  • Atrophing genitálních orgánů.
  • Poruchy termoregulace, projevené přílivy, chalmi, rychlým tepem, prudkou změnou teploty, hyperhydróza.
  • Komplikace v díle kardiovaskulárního systému: skoky krevního tlaku, hlavy a bolesti srdce, závratě, dušnost dechu.
  • Bolest v dolní části břicha, v dolní části zad, v končetinách.
  • Bolestivé krvácení.
  • Nejradě kvality sexuálního života, snížené libido, suchost v pochvě a jiné sliznice.
  • Stárnutí kůže.
  • Oběhová porucha.

Mechanismus akce

Mechanismus působení hormonálních léčiv nové generace je způsoben jejich složením. Mohou zadržet jak přírodní hormony, tak syntetické, a milovníci všech přírodních bude přijdou do srdce fytoogormonů.

Tyto léky mohou obsahovat hormony určitého druhu nebo jejich kombinované formy.

Některé léky během menopauzy obsahují pouze estrogeny. Léčivou látkou v nich - Estradiol Valerat, který při vstupu do těla se změní na přirozený estradiol. On zase plně simuluje účinek estrogenu, pomáhá se vyhnout psycho-emocionální a vegetativní menopauzální poruchy.

Nejčastěji se takové léky nacházejí v kombinované formě, t.E. S přidáním látek podobných gestům, didrogesteronu nebo levonorgestrelu.

Přidání progestogenu je pro takovou terapii velmi důležitý, protože oni, kteří pomáhají estrogenům, aby měli jemný účinek, ne dávat rozvíjení nádorů (Moma dělohy, endometriózy) v důsledku nadměrných množství estrogenních hormonů.

Také kombinace estrogenů s androgenem.

Chcete-li si vybrat efektivní nástroj a nepoškozuje tělo, je nutné kontaktovat specialistu pro diagnostiku a jmenování vhodného léku ve správném dávkování. Přípravy nové generace zahrnují do jejich složení mikrodózy hormonálních látek, ale jejich sebemenší nadměrná nebo nevýhoda v určité situaci může nejen poškodit tělo, ale také vyvolávat vývoj nepříjemných onemocnění.

Normální fungování hormonálního systému je zajištěno koordinovaným prací ze tří složek: hypotalamus, hypofýzy a vaječníkem. První složka je zodpovědná za syntézu GNVGG (gonadotropin-rillation hormonu), což přispívá k tvorbě hypofýzy FSH a LH (folikulnost a luteinizující hormony). FSH a LG pomáhají vaječníkům vyrábět sex hormony - estrogeny, progestiny a estrogeny. Nejmenší porušení tohoto systému vede k hormonálním "hormonům" - rebupping nebo nedostatek určitých hormonů, v důsledku čehož práce celého těla. Hormonální náhradní hormonální terapie zabraňuje těmto porušování tím, že podporuje koordinované práce tohoto systému.

Výhody a nevýhody substituční hormonální terapie

Výhody

Hlavní výhodou tohoto druhu léčby je jeho účinnost. Koneckonců, akce není zaměřena na dočasnou úlevu od nepříjemných pocitů, ale při řešení problému na nejhlubší úrovni. Hormonální drogy zastavují příznaky klimakterie na obvodu, ale v kořenové úrovni - úroveň úrovně syntézy hormonu.

Přípravy nové generace znamenají použití pouze takových látek, které jsou totožné s přírodními hormony. Proto je pro tělo vnímá, jako cizí látky, a ve většině případů pozitivně reaguje na využití těchto fondů.

Taková terapie má integrovaný účinek a pomáhá se zbavit řady symptomů a někdy Přenos Climax naprosto bezbolestný, žádné nepohodlí nikdy.

GZT není jen léčba, ale také prevence řady nemocí, zejména kardiovaskulárního, osteoporózy, některých nádorů.

Antiklimakterické léky, které obsahují hormony, jsou vyráběny v různých výhodách, jak interním i venkovním použití. To může být pilulky, krémy, omítky, injekce. Je možné použít hormonální terapii jak pod menopausis, tak v Premopause, a v postmenopauzále. Čím dříve začíná recepce těchto fondů, tím větší je možnost chránit se před menopacterickými poruchami v budoucnu.

nevýhody

Spolu s výhodami má Hormon nesmysl nějaké nevýhody. Hormonální regulace je velmi tenký mechanismus, interference, ve kterém je plný nevratných důsledků. Proto je velmi důležité pro použití takové léčby pro podstoupení úplné diagnostiky takových systémů jako gastrointestinálního traktu, štítné žlázy, mléčné žlázy, provést různé krevní testy, v t.C. Pro hormony, ujistěte se, že ruku přes šmouhu z čípku, sledovat krevní tlak po určitou dobu, a je také důležité zvážit dědičnost.

Hormonální pozadí se mění poměrně rychle, takže při zkoumání a jmenování může být relevantní jeden režim užívání drog a v době zahájení užívání drog, klinický obraz se může změnit v kořenu.

Statistiky ukazují, že menopauza hormonální terapie platí pouze u 25% případů v důsledku řady kontraindikací a vedlejších účinků, což je také významnou nevýhodou.

UGT se nedoporučuje být používán s těmito porušením a nemocí:

  • děložní a vaginální krvácení nejasného původu, zejména v postmenopausal;
  • nádory genitálních orgánů a mamarchových žláz nebo podezření;
  • Nemoci dělohy a mléčných žláz;
  • onemocnění ledvin a jater;
  • selhání ledvin, nadledviny a jater;
  • trombóza a tromboembolismus;
  • Porušení lipidové výměny;
  • Endometrióza vaječníků;
  • mastopatie;
  • diabetes;
  • bronchiální astma, epilepsie;
  • Těhotenství a kojení.

Tento seznam není vyčerpávající. V přítomnosti jakékoli jiné nemoci musíte konzultovat s lékařem, protože hormony ovlivňují práci každé buňky těla.

Další významnou nevýhodou těchto léčiv je mnoho vedlejších účinků:

  • Bolestivost a zvýšení mléčných žláz.
  • Formace neof v endometriu.
  • Zvýšená hmotnost.
  • Různé alergické manifestace - svědění, zarudnutí, vyrážka.
  • Křeče ve svalech.
  • Porušení gastrointestinálního traktu: nevolnost, zvracení, průjem, meteorismus.
  • Nadměrná chuť k jídlu nebo naopak jeho nepřítomnost.
  • Vývoj nádorů závislých na hormonu.

Odtud můžeme dospět k závěru, že před rozhodnutím o substituční hormonální léčbě byste měli porovnat možné riziko s očekávaným přínosem, vzít v úvahu všechny kontraindikace a nevylučovat dědičný faktor a predispozici.

Přípravky

Zahraniční a domácí výrobci nabízejí rozsáhlý sortiment GZT drog. Jsou reprezentovány jako komplexní a monogramy. Odborníci poskytovaní pro pohodlí spotřebitelů. Různé formy těchto léků: pilulky, dražé, injekce, hormonální omítky, krémy, esence.

Spojené léky kombinující estrogeny a progesterony zahrnují:

Klimontorm. Předložil Draže dvou druhů. Hlavní účinnou látkou prvních tablet je valerat estradiol, druhý - levonorgestrel. Climontore úspěšně zastaví projevy klimakterií ve všech svých fázích.

Feroston v Klimakse. Kombinace estradiolu a didrogesteronu. Zlepšuje kvalitu života během menopauzy, šíří vývoj kardiovaskulárních, kostních nemocí. Často diskutuje o tom, co Lék Klimontorm nebo femoston lepší. To vše závisí na klinickém obrazu pacienta a vlastnostmi jeho těla. Oba léky jsou účinné, mají stejné kontraindikace a jsou ve stejné kategorii cen.

Antelliik je dalším hmotněprávním prostředkem. Jako součást - estradiol a chispirenone. Stejně jako femoston, si klade za cíl odstranit problémy vyplývající z menopacteria a má omlazující účinek. Seznamte se se názorem lékařů a Recenze pacientů o Angelik Micro, Můžete odkazovat.

Léky obsahující pouze estrogeny se používají hlavně po odstranění dělohy. To jsou takové pilulky jako triádim, estrum, estrumax- vaginální čípky a krémy - Svíčky Weest, Estriol (Obvykle se používají bez použití hormonálních tablet, jako monopreparatics) - krémy pro venkovní použití - Divirel, Estated, Proginova.

Na přípravky obsahující pouze progesteron lze přisuzovat práškům v Utrezhastan, Duphaston, Norcut- Intrauterine spirála Mirena. Ve většině případů jsou tyto léky kombinovány s obsahujícím estrogen.

Odborné recenze a pacienti

Zahraniční trendy se stále více prosakují do našeho života a náhradní hormonální terapie je stále populárnější mezi profesionály a pacienty. Má velmi protichůdnou zpětnou vazbu: někdo je veden předsudky o možném vývoji nádorů závislých na hormonech, někdo se bojí závislosti a zvýšení hmotnosti. Ale všichni specialisté jsou sjednoceni, že GZT je velmi účinná anti-glimakteriální terapie. To výrazně usnadňuje život žen, kteří se přiblížili k prahu Klimaků. Eliminace nepříjemných příznaků, léčba tohoto druhu má také omlazující účinek. Hormony padající s přípravami poskytují podporu tělu zevnitř a také vykazují viditelné výsledky venku.

Samozřejmě nezapomeňte na řadu kontraindikací a vedlejších účinků. Ale pokud byl nesmyslný hormon jmenován po vysoce kvalitní diagnóze a dobrém specialistovi, výsledek nebude vyčkat. Nejdůležitější věcí není zapojit se do sebevědomí a společně s odborníkem, aby si vybral vhodný nápravu a jeho správnou dávku. Každý, kdo měl štěstí, že eliminují kontraindikace, v 95% žádostí GZT, poznamenal svůj příjemce a rozšířil jejich mládež.