Inoklim: pokyny pro použití, recenze

Když se reprodukční funkce začne fade, kvalita života žen je výrazně horší. Climax je způsoben hormonální perestrojikou, snížení výroby ženských hormonů, které jsou zodpovědné za dobře koordinovanou a řádnou práci celého organismu. Když se to stane, všechny systémy trpí: psycho-emocionální stav, termoregulační procesy jsou narušeny a kardiovaskulární systém je ohrožen. Zástupci žen oslavují bolestivé pocity různých umístění, narušení spánku, ostré výkyvy nálady, tělesná teplota a krevní tlak. Jsou překonány tím, že jezdí, s posunem, že zimnice přichází prudce, zvýšené pocení v Klimakse, Libido snižuje, suchost sliznic a hlenu kůže. Změny jsou patrné a vzhled: Objevují se vrásky, zejména napodobené, znatelné vaskulární sítě.

Menopacteric proces je nevratný, ale zpomaluje stárnutí a zbavte se nepříjemných pocitů v takovém období. To je pomáháno léky, které moderní farmaceutické představují velké číslo. Hormonální léčiva jsou velmi populární, ale díky četným kontraindikacím nejsou vhodné pro všechny. V této situaci přijde na záchranu Fytohormony a bady. Jedním ze zástupců těchto prostředků je inoklim, s pokyny pro použití, recenze as zvláštním zbytkem, které lze nalézt později v tomto článku.

Aplikace a funkce inoklima

Inoklim se týká biologicky aktivních přísad, které se objevují fytohormální účinek. Je naprosto přirozenými prostředky a nemá kontraindikace, i když má velmi účinný účinek. Fytoestrogens, V přípravku, simulovat účinek estrogenu, jejíž syntéza v menu.

Díky inoklim je možné se vyhnout podrážděnosti, nepřiměřené kapky nálady a zkušeností, stresu, nespavosti a klimatické neurózy. Termoregulační procesy je možné normalizovat, čímž se eliminuje přílivy, ZZÚ, vysoký pocení, třesoucí se a teplotní kapky. Nástroj nedává manifestu hlavy a svalové bolesti, bazény v dolní části břicha a v dolní části zad. Necítíte skoky krevního tlaku a komplikací v díle kardiovaskulárního systému. Budete moci rozšířit mládež jak zevnitř, tak vně.

Složení a mechanismus působení léčiva

Léčivou látkou léčiva inoklim je extrakt z sójových bobků z rodiny Novasoy, které jsou známé pro obsah takových isoflavonů jako genistein a dahhamzin. Isoflavones jsou přírodní látky týkající se fytohormonů, protože jejich struktura a akce co nejvíce s ženskými hormony - estrogen. Proto padající do těla, ovlivňují beta receptory estrogenů, které jsou umístěny v mozku, nádobách, mléčných žlázách, různé tkaniny, zejména svalové a kosti. T.E. Nalezení do těla zvenčí tyto látky simulovat účinek hormonů a tělesa, aniž by si pozoroval rozdíl a prakticky žádný schodek vlastního estrogenu, i nadále pracovat v obvyklém režimu.

Kromě toho mají účinné látky preventivní opatření, která brání rozvoji mnoha onemocnění kardiovaskulárního systému, stejně jako Osteoporóza. Také, sójové isoflavony pomáhají snižovat cholesterol krve.

Na rozdíl od anti-glimacterial analogů přirozeného původu, tento BAA neobsahuje v komplexu vitamínů a minerálů. Jeho působení je způsobena jednou hlavní účinnou látkou - sójové isoflavony.

Formy problematiky a metod aplikace

Inoklim je reprezentován ve formě růžových kapslí. Používá se orálně na jedné kapsli jednou denně současně. S těžkým projevem menopauzálních symptomů může být dávka zvýšena na dva kapsle denně, dříve znovu ušetřit s odborníkem. Vstupní kurz - 3 měsíce.

Kontraindikace a vedlejší účinky špatných

Inoklim prakticky nemá kontraindikace v důsledku přírodního složení a jemné akce. To zde lze připsat, s výjimkou toho, že individuální nesnášenlivost složek prostředků, těhotenství a období kojení.
Vedlejší účinky jsou také minimalizovány. Byly zjištěny pouze v 1,55% případů spotřeby, a jsou reprezentovány alergickými reakcemi ve formě podráždění na kůži.

Stojí za zmínku, že na rozdíl od hormonálních prostředků nezpůsobuje vedlejší účinky ve formě neoplazmů v nádorech závislých na endometriální nebo hormonech.

Analogy Inoklima

Podle své farmakologické skupiny je lék biologicky aktivní přísadou a není lék. Obsahem fytoestrogen s ním můžete dát do řady takové prostředky jako Climodiene, FemImInell, Kama Veda, Qi-Klim.
Spolu s tím, v inokulim neobsahuje vitamíny a jiné stopové prvky. Proto je přítomností hlavní účinné látky, je tato BDA jedinečná.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Drug byl vyroben francouzskou farmaceutickou společností a domácími odborníky a zástupci žen mají tendenci důvěřovat francouzský medicínu. Proto inoklim je velmi populární s těmi a jinými kvůli jeho účinnosti a zároveň jemným tělem.
Specialisté s důvěrou předepisovat špatně, protože prakticky nemá kontraindikace a vedlejší účinky, nevyprovokuje, na rozdíl od hormonálních prostředků, různé neoplama, nemá vliv na koncentraci pozornosti a není návykový.

Na kadidlo Inoklim, ženy hodnocení hovoří o jeho znatelném výkonu po týdnu přijetí. A účinek je patrný ve všech fázích Klimaků. Mnozí nejenže se nezbavují nepříjemné příznaky klimetéra, ale také na znatelné změně vzhledu pro lepší.