Estrovale na klimakse: recenze a instrukce

S příchodem Klimaků pro mnoho žen, život ztratí své jasné barvy, protože proces vyblednutí reprodukčního systému znamená úplnou restrukturalizaci těla. Porušení hormonálního pozadí činí ženským tělem zranitelným pro různé druhy onemocnění a se cítil nepohodlnými projevy. Moderní farmaceutický trh je doslova přetékal s drogami různých tvarů a původu, jehož účelem je zmírnit příznaky této povahy. Není možné přesně říci, co je nástroj lepší, protože pouze hormonální terapie je pro někoho účinná a někdo je využíván pouze s přírodním fondům. Existují však také prostředky, které působí jako silné hormony, však mají přirozené složení. Takové mohou být přičítány Estrovale - biologicky aktivní přísadou, jmenovanou ženami, když vyvrcholil. Ukázala se, že je účinná a zároveň jemně jemná.

Aplikace a funkce estrovale

Hlavním důvodem, pro které se projevují symptomy Klimaků, je debaisance hormonů, jako je estrogen, progesteron, luteinizační a folikulární hormony. Exit z této situace je stabilizace hormonálního pozadí nebo hormonální akce. V takových případech se často předepisuje hormonální terapií, ale není vhodná pro každého a má rozsáhlou řadu kontraindikací. Phytogormons a biologicky aktivní přísady přicházejí k záchraně. Je to pro takové fondy a patří Estrovale.

Lék je předepsán usnadnění přenositelnosti menopauzálního období, Podporovat ženského organismu po odstranění vaječníků a Během umělé klimatiky, Pro usnadnění přenosového syndromu, stejně jako profylaxe pro ženy po 30-35 letech.

Řízen psycho-emocionální systém: emocionální stav je znatelně zlepšen, podrážděnost, ospalost, slabost, apatie je znatelně zlepšena. Stejně jako jakýkoli dietní, tento nástroj zlepšuje celkové zdraví, zvyšuje vytrvalost a efektivitu, zvyšuje libido. Zmizí nebo minimalizovat a snazší tolerance, bolest v dolní části břicha, když vyvrcholení A v dolní části zad, jde o normální krevní tlak a tep, pokožky kůže, různé tkáně těla, zejména kosti, jsou aktivně aktualizovány.

Drog má široký předmět akce, a pokud začnete používat brzy Příznaky premenopauzy, V budoucnu se climetrysný proud může zbavit nepříjemných pocitů obecně.

Složení a mechanismus působení léčiva

Estrovale má rostlinný základ a hlavní účinné látky jsou harmonicky kombinovány a navzájem doplňují, v kombinaci se zbytkem látek dosahují vysoké výsledky.

Cimefuga

Jeden z hlavních komponent rostlin je extrakt kořene tsimifugi. Tato látka je základem mnoha protivlikových léčiv, protože aktivně potlačuje projevy spojené s nerovnováhou hormonů. Má příznivý vliv na mozkové oddělení odpovědné za termoregulaci, která v menopauscentrickém období dostávají falešné signály v důsledku nedostatku estrogenu. Díky tomu je možné eliminovat přílivy, zvýšení tělesné teploty, hyperhydrózy a rychlého tepu.

Isoflavones Soy

Účinek fytohormonů umožňuje dosáhnout rostlinných látek - sójové isoflavony, které jsou podobné estrogenu estrogenem. S nedostatkem estrogenu, charakteristické vyvrcholení, tyto látky provádějí svou funkci.

Kořeny Diosporey

Další fytogormon je extrakt rhizoma divokých yams (dioxpektory), který je příznivě ovlivňující tělo jako celek, provádí funkci každého typu chybějícího hormonu, má antispasmodický účinek.

Extrakt z kopřivy

Koncentrovaný extrakt z listů kopřivy obsahuje řadu vitamínů, chlorofylu, karotenoidů a flavonoidů. Například vitamín K se nejen podílí pouze na procesy tvořících krvinky, ale má také hemostatický účinek, který spadá docela od cesty s hojným krvácením. Tato látka se také aktivně podílí na tvorbě kostního proteinu, který je znatelně oslaben pod vlivem nedostatku hormonů. Tato komponenta má zvýšený antioxidační účinek a odvozuje přebytečnou tekutinu z těla.

Indol

Takové spojení, jak indol 3-karbinol neutralizuje negativní účinky estrogenu, pokud jsou v přebytku, a také varuje vývoj nádorů. Tato látka je také obsažena v mnoha zelenině a ovoce.

Boron

Zabránit osteoporóze, Také posílit činnost jiných složek pomáhá ovocem ovoce vápenatého (bor v organické formě).

Kyselina listová

Ve složení Kyselina foliatová během vyvrcholení neuvěřitelně užitečné, protože má estrogenovou akci. Zvyšuje odolnost proti stresu a posiluje imunitní systém těla, který je v tomto období oslaben.

Aminokyseliny

Aminokyseliny D, L-fenylalanin a 5-hydroxytriptiphan přispívají k syntéze endorfinů, které jsou zodpovědné za pozitivní emoce a blokující receptory bolesti.

Vitamíny

Vitamíny E a B6 se podílejí na prevenci kardiovaskulárních onemocnění a také přispívají ke zlepšení stavu tkání a vnějších krytů.

Nedávno byly informace často na internetu, že výrobce změnil složení estrovalela, nahrazující extrakt cyfugi extraktem Vitex Svatý extrakt, který má podobný účinek na tělo. Od počátku roku 2017 lze v lékárně nalézt lék s aktualizovaným složením, ale lék s bývalými komponenty využívá větší popularitu.
Po zkoumání složek lze dospět k závěru, že složení léků je zcela organická a má integrovaný účinek. Navzdory skutečnosti, že nástroj simuluje účinek hormonů, je přirozený, takže absolutně bezpečný s prodlouženým použitím.

Formy problematiky a metod aplikace

Estrovale je reprezentován výrobci ve dvou formách: tablety a kapsle (estrovale časový faktor).

Tablety Estrovale s menopauzou konzumovat 1 kus 1-2 krát denně (doporučeno současně). Zadejte perorálně spolu s jídlem. Míra příjmu - ne méně než dva měsíce. V případě potřeby lze zvýšit počet tablet na 4.

Estrovale kapsle Časový faktor je prezentován ve formě sady 4 druhů. Aplikační schéma: Použití začíná blistrovým kapslí na číslo 1 od prvního dne menstruace (dva kusy jednou denně současně po dobu 5 dnů. Od 6. dne, kapsle z blistrů NO2 (1 kus denně po dobu 9 dnů). Po jídle nejnovější kapsle z blistrů č. Na konci kapslí v blistru č.3 přejděte na 4. (2 kapsle 1 čas denně po dobu 5 dnů). T.E. Míra příjmu trvá 28 dní bez přerušení. Plný efekt je dosažen po užívání léku přes tři menstruační cykly.

V každém případě neexistuje žádné vlastní léky, a bez ohledu na formu lékového formuláře, obraťte se na specialistu pro správné a efektivní účely.

Lékování má charakteristický zápach kyselého zelí.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Tato biologicky aktivní přísada má prakticky žádné kontraindikace. Pouze individuální nesnášenlivost vůči komponentům nebo fenylketonurii může být překážkou pro jeho účel. Také kontraindikované léky během těhotenství a kojení.

Vedlejší účinky se mohou vyskytnout pouze ve formě menších alergických projevů, jako je svědění, zarudnutí kůže, vyrážka.

Estrovale analogy

Antiklimate léky Existuje impozantní hmotnost. Ale ve své jedinečné složení nemají tyto prostředky analogů.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Lék estrovale se ukázal jako specialisty jako účinný anti-glimakteriální činidlo. Lékaři jej předepisují častěji v menopauze, protože příznaky projevují nejsilnější pouze v tomto období. Vzhledem k tomu, že to není lék, ale biologicky aktivní přísada, má svou popularitu při jmenování terapie od lékařů všech škol a směry. Například lékaři, kteří často používají hormony v jejich praxi, čelí kontraindikací u pacientů, odkazují na estrovale, protože existují komponenty, které simulují účinky hormonů. Milovníci přírodních léků také zvolí tento nástroj díky své jedinečné rostlinné kompozici, které má integrovaný účinek.

ESTVALED - čištění během hodnocení žen, které lze nalézt na mnoha tematických fórech. Většinou Komentáře k Bady Pozitivní. Toto léky je účinné u 92% případů. Pokud se výsledek nemá pocit, znamená to, že určitá onemocnění nebyla vyloučena, nebo byla jmenována nesprávná dávka.

Impozantní počet ženských zástupců, kteří využili léků ESTROVEL, oslavili svůj prospěšný účinek na všeobecnou pohodu během Klimaků, jakož i účinnost v boji proti nepříjemným příznakům tohoto období.