Clair s menopauzou: recenze o přípravě

Klimaks - známý každému ženské reprezentativní koncepci, což znamená výskyt období, kdy kritérium funkce postupně začíná fade. Tento jev je způsoben kapitálovým hormonálním perestrojikou v těle: ženské hormony, zejména estrogeny a progestiny, jsou vyráběny za méně, což významně ovlivňuje práci všech systémů a mechanismů. V poslední době jsou odborníci během Klimaků předepsány hormonální antikoncepci. Jejich akce pomáhá v boji proti korekci menstruačního cyklu až po úplné zmizení v době menopauzy, stejně jako s projevem jiných nepříjemných pocitů. Jeden z těchto léků je Clayra. Hlavní rysy Clayry a jeho použití, když jsou v tomto článku prezentovány Climax.

Aplikace a funkce Clayra

Clayra odkazuje na řadu kombinovaných antikoncepce, které obsahuje různé hormony v různých dávkách, má vícefázový účinek. Kompozice zahrnuje estrogen a gestiva. Hlavní funkcí léčiva je potlačit ovulace, utěsnění krčníku hlenu a snížení citlivosti endometria na blastocyst.

Použijte tento hormonální činidlo a pro Obnovení menstruačních cyklů, Zarovnání menstruačního krvácení.

Klima se používá dalším společným použitím, protože lék úspěšně zastaví takuy nepříjemné příznaky jako:

  • Psycho-emocionální poruchy: podrážděnost, Klimatická neuróza u žen, Poruchy spánku, ostrá změna nálady, apatie, rozpad sil, snížený výkon, rozptýlená koncentrace.
  • Poruchy termoregulace způsobené příchodem falešných signálů v mozku v důsledku nedostatku estrogenů a progestinů, a to: tepelné krmení s chalmi, zvýšeným pocením, kapky tělesné teploty.
  • Porušení kardiovaskulárního systému: krevní tlak skoky, závratě, rychlý tep, křeče v končetinách, třesoucí se, dušnost dechu.
  • Ztenčení kostní tkáně, což způsobuje bolest v končetinách, zádech a dolní části zad, osteochondróza.
  • Drenáž sliznice a kůže, což významně zhoršuje kvalitu sexuálního života.
  • Bolest v dolní části břicha, zejména s stále existující menstruací.

Hlavní funkcí Clair je zmírnit a připravit tělo do menopauzy doplňováním chybějících hormonů. Medicína zabraňuje také řadě gynekologických onemocnění, které se speciální síly útočící samice, oslabenou během období klimakteria, tělesa, zejména - neoplazmy v endometrii.

Další informace o porušování kdy Climsaky u žen, symptomů a léčby patologie kliknutím na odkaz.

Složení a mechanismus působení léčiva

Lék je reprezentován několika tablety různých barev a s různou kompozicí.

Tablety tmavě žluté barvy zahrnují 3 mg estradiolu valerta-červená barva - 2 mg stejné látky v kombinaci s 2 mg dieneth-light-žluto-žlutavě žlutá - 2 mg estradiolu valeratu a 3 mg dienenestu - tmavě červená - 1 mg estradiolu Valerat. Celková dodatečná látka ve všech tabletách je monohydrát laktózy.

Také v kombinaci jsou tablety s bílými placebem, jejichž složení neexistují žádné účinné látky a pouze laktóza.

Estradiol Valerat

Estradiol Valerat v tomto věku bude působit jako estrogen, který je alternativou k 17 beta estradiol (lidský hormon). Je to tato látka, která se dostane do těla ženy, simuluje účinek estrogenů, což umožňuje všem systémům pracovat v obvyklém režimu. T.E. Tato komponenta vyplní nedostatek hormonálních dat, což umožňuje zabránit vzhledu neuróz, podrážděnosti, přílivu, bolesti a dalších klimatických příznaků. Tato látka se liší od běžných syntetických hormonů, které se používají v anti-glimakteriálních činidel, které mají větší metabolickou stabilitu.

Dienogest

Druhá aktivní složka, DienOgest, je progestogen a má menší anti estrogenní, estrogenní a androgenní vlastnosti současně ukazující významný účinek antandrogenů. Má široký farmakologický účinek, spolu s nímž nedává první účinnou látku aktivně ovlivnit endometrium, takže riziko vzniku jeho neoplazmů je sníženo.

Formy problematiky a metod aplikace

Forma léku je jedna - tablety. Vzhledem k tomu, že je kombinován, pak v balení je 26 multi-barevné tablety pokryté skořápkou (tmavě žlutá, červená, světle žlutá, tmavě červená) a 2 bílé placebo tablety.

Pro každodenní kontrolu nad příjmem prostředků a jednoduchosti jeho použití k blistru s tablety, 7 proužků jsou připojeny názvy dnů v týdnu, které se doporučuje připojit k blistru a následovat denní recepci.

Léčivo se používá 1 tableta za den současně bez ohledu na příjem potravy, spolknuty a pije s dostatečným množstvím čisté vody. Nedoporučuje se přeskočit příjem léků a na konci jednoho balení musíte okamžitě zahájit používání léků z nového.

Před použitím Clair, pokud jste si jisti, kontaktujte specialistu pro diagnostiku a úpravu způsobu použití.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Stejně jako jakékoli hormonální činidlo spolu s jeho výhodami má léky oba nevýhody ve formě mnoha kontraindikací, které zahrnují:

  • Nesnášenlivost hlavních (hormonálně produkujících) látek.
  • Laktóza insuficience, absorpční syndromový syndrom glukózy galaktózy, galaktozhemia.
  • Trombóza, tromboembolia.
  • Angina, mrtvice.
  • Cévní onemocnění na pozadí diabetu.
  • Migréna, doprovázená porušením, sluchovým, řečovým aparátem.
  • Pankreatitida.
  • Onemocnění jater a ledvin.
  • Renální, nedostatečnost.
  • Vaginální krvácení nejasného původu.
  • Neoplazmy nebo podezření.
  • Těhotenství, kojení.
  • Diabetes.
  • Arytmie.
  • Anémie.
  • Nemoci žlučníku.

Tento seznam není vyčerpávající. Stále existuje velký počet onemocnění, ve kterém by měl být nástroj učiněn opatrně.

Vedlejší účinky ve formě poruchy gastrointestinálního traktu nebo vaginálního krvácení se mohou vyskytnout v případě předávkování nebo paralelního použití léků s barbituráty. Kombinace s jinými léky by měla být dříve konzultována se specialistou.

Kilonové analogy

Studium recenzí je možné dospět k závěru, že náhradní hormonální terapie, včetně hormonálních antikoncepce, je velmi populární. Kombinované prostředky jsou zejména v poptávce. Do řady případů zahrnují Kilarové analogy, Klimontorm, Kliten, Boží, cyklo Proginov, Trisecven. Mají syntetické analogy estrogenů a progesteronu hormonů.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Zánik reprodukční funkce je výrazně ovlivněna stavem ženy, jak vnitřní i vnější. Aby se zabránilo projevy menopauzálních symptomů, odborníci jsou často uchýleni k hormonální terapii, mezi nimiž mají také přípravy-antikoncepci.

Podstata jejich činností je, že vzhledem k obsahu syntetických hormonů v těchto lécích, podobné estrogenům a progesteronům jsou zavedeny do těla a pomáhají, aby přechod na menopakkonatelní období, které mají být měkčí, a dokonce se zbavit nepříjemného příznaky.

Recenze ženských zástupců pro 40 říkají, že především takové fondy, jako je Clayra pomáhají stabilizovat menstruační krvácení v Premenopauzu, a v menopauze se zbavit podrážděnosti, stresu, deprese, neurózy, teplu, zimnice, hyperhydropózy, bolesti u té doby Břicho a dolní záda, necitlivost a křeče v končetinách, závratě, skoky tělesné teploty a krevního tlaku. Mnoho těchto léků pomohlo hladce s potlačením ovulace pro potlačení příznaků vyvrcholení a necítí je vůbec.

Recenze lékařů naznačují, že Clair má také preventivní vliv na kardiovaskulární onemocnění a snižuje riziko rozvíjení maligní vzdělávání v systému ženských orgánů.

Vliv dat tablet na vzhled je patrný: Díky nim zmizí Hormonální vyrážka, Vrásky vyhlazené, kůže získává svůj bývalý zdravý vzhled a tónové svaly.

Existují drobné negativní reakce o přípravku, který naznačuje, že lék je návyková a vede ke zvýšení tělesné hmotnosti.

Shrnutí, lze říci, že Clayra Contraceptives se stane vynikajícím řešením pro ženy pro 40, kteří se chtějí seznámit bezbolestně a rozšířit jejich mládež. být zdravý!