Qi-klim vitamíny pro ženy 45+: pokyny pro použití a recenze

Po 45 letech potřebuje ženský organismus zvláštní podporu, protože toto období je poznamenáno zánikem reprodukční sexuální funkce. To se projevuje hormonální restrukturalizací těla: ženských hormonů se vyrábějí každý den v méně, kvůli nimž se kardinální změny začínají ve všech systémech. Menstruační cyklus je rozbité, psycho-emocionální poruchy vznikají, bolest v různých částech těla je narušena, výměna tepla je destabilizována, srdeční a cévní systém se míchá, kost a další tkaniny oslabené. Aby se usnadnil tolerabilitu Climaxu, rozšířit mládež a podpořit tělo během tohoto období, které můžete dokonce potřebovat. Pro to v moderním světě existuje mnoho léků různých forem a původu.

Nejúčinnější je hormonální terapie, ale není vhodná pro všechny kvůli širokému spektru kontraindikací a vedlejších účinků. Neméně efektivní alternativa je homeopatie, fytogormony a parafalismus. Nejnovější přípravky jsou biologicky aktivní přísady ve formě vitamínů a dalších příznivých účinných látek. I když jsou jemné, ale spíše dokonale provádějí své funkce ve vztahu k tělu, a v kombinaci s fytohormony se ukázaly být nepostradatelná protilimační činidla. Tato příprava je Qi-Klim, pokyny pro jeho použití a jejich prvky jsou uvedeny níže.

Aplikace a funkce qi-klima

Nen-plamenový náprava Qi-Klim je reprezentována farmaceutickou firmou hodnotí, což je v současné době největší a nejspolehlivější domácí výrobce Biodeadow. Dodavatel je umístěna Qi-Klima jako vitamíny pro ženy za 45 let, což znamená, že lék je ve většině případů přidělených a platí během standardního období vyvrcholení. Ale tento lék je často používán v časném vyvrcholení (35-40 let) a v období, kdy Menopauza způsobila uměle.

Komplex vitamínů a stopových prvků přispívají k syntéze hormonů a udržuje normální provoz těla.

Lék se používá v takových projevech Klimaks jako podrážděnost, ostré nálady skoky, zvýšená únava, nespavost, apatie, stres, kvůli poruchám psycho-emocionálního zázemí. Nástroj je také používán s bolestmi hlavy, nepříjemné pocity v pánevním a bedernímu oddělení, s krevním tlakem skoky a další kardiovaskulární poruchy. Tyto a další nepříjemné pocity vznikají proti porušení hormonální rovnováhy, což je hlavní cílem léku Qi-Klim. Nejenže pomáhá vyrovnat se s nepříjemným symptomatický v menopauzálním období, Ale má také preventivní opatření na řadu nemocí, které podléhají již oslabenému tělu ženy. Také vitamíny pro ženy 45+ a Ci-Klim krém v komplexu jsou schopny omladit tělo, které potvrzují četné recenze lékařů a slabých zástupců.

Složení a mechanismus působení léčiva

Lék má zcela přirozený původ.

Cimefuga

Hlavní účinnou látkou je extrakt cyfuga, který simuluje účinek estrogenu - hlavní ženské hormony. Extrakt je součástí většiny anti-glimakteriálních analogů.

Látky této rostliny od dnů indiánských kmenů k tomuto dni jsou velmi populární v boji proti menstruačnímu bolesti a menopacterních příznaků. Při extraktu oddenků jsou obsaženy fytohormony - látky, jejichž působení je podobná estrogenu. T.E. Cimefuga, padající do těla, ovlivňuje receptory estrogenů mozku, jako selektivní modulátor, a kvůli tomu je rovnováha hormonů stabilizováno. V důsledku toho se práce středu termoregulace přichází do normálu, kde jsou falešné přehřátí signály přestanou proudit, spěchá, spěchá, už nemají nahradit olur, tělesná teplota zůstává normální, zmizí Útoky náhlých třes A pocit "goosebumps". Také tsimifugi látky mají příznivý účinek na ovariální a jaterní receptory, kostní tkáň, aniž by rozvíjeli řadu onemocnění a nepříjemných pocitů. Na řádku se všemi touto akcí se účinné látky nečiní na endometrium a mléčných žlázách a na rozdíl od hormonálních fondů, nepřispívají k rozvoji neoplazmů.

Dutcherický extrakt

Tato složka ve složení Qi-klimatu z hodnota z Evestaru v důsledku jeho sedativního akčního mechanismu zajišťuje rovnováhu psycho-emocionálního systému. Stres, podrážděnost, nespavost s ním zmizí, Antualární neuróza.

Vitamíny

Zahrnuty vitamíny a další stopové prvky mají komplexní účinek, které mají příznivý vliv na metabolismus a práci všech systémů organismu, stejně jako poskytování normální syntézy hormonů.

Obsahuje:

  • L-karnitinová látka (Levokarnitin), která během klimátoru v těle v deficitu, je zodpovědná za normální metabolismus a normální provoz svalové tkáně;
  • Vitamin C (kyselina askorbová) je zodpovědný za obnovu a normální růst buněk všech typů tkání, cév, stimuluje imunitní procesy;
  • Vitamin E (tokoferol) zastaví nadměrný rozpad progesterů, takže termoregulační funkce jsou podporovány, normální krevní tlak, svalový tón;
  • Vitamin A (Retinol) podporuje přirozenou vodní bilanci sliznicích odolných krytů, ne umožnující suchost pochvy a další nepříjemné pocity-thiamin a riboflavin (vitaminy B1 a B2) obnovují a udržují provoz nervových buněk;
  • Pyridoxin (vitamin B6) poskytuje rovnováhu glukózy;
  • Vitamin B5 (kyselina pantothenová) ovlivňuje syntézu estrogenu s nadledvinami a udržuje normální metabolismus;
  • Vitamin B9 (kyselina listová) Pomáhá práci hematopoetního a imunitního systému-rutinu, zodpovědný za hustotu nádob s kapilár a normální krevní oběh, udržuje normální provoz kardiovaskulárního systému ve všech fázích climetheric;
  • Selen, jehož akce podporuje práci všech systémů organismu, podílí se na normalizaci všech porušování a úlevy nejnepříjemnějších příznaků.

Qi-Klim pro ženy 45 let je tedy vhodný pro ženy, protože obsahuje fytogorms, vitamíny a stopové prvky nezbytné pro zástupce krásného pohlaví v tomto věku.

Formy problematiky a metod aplikace

Výrobce z hodnota představil Qi-Klim ve dvou dávkových formách: pilulky pro ústní a krém pro venkovní použití.

Qi-Klim v tabletách má mnoho 200 mg a produkoval 60 ks. balaned. Pokyn Qi-Klima předepisuje jeho recepci na jedné tabletě dvakrát denně spolu s jídlem. Cyklus, stejně jako všechny biologicky aktivní přísady, je důležité s potravinami pro lepší stravitelnost účinných látek. Pít tablety potřebují nepřetržitě, zároveň (ve stejných intervalech). Vzhledem k tomu, že lék má kumulativní účinek, měl by být použit po dobu nejméně tří měsíců. Pokud tyto prášky používáte na půl roku, měli byste si přestat a konzultovat se specialistou pro jmenování další terapie.

Vezměte lék jako jediný nápravu a v komplexu s jinými léky. Systém správného použití může určit pouze specialisty, vzhledem ke všem funkcím vašeho těla a individuality clea.

Krém se doporučuje použít dvakrát denně - ráno a večer. Kůže musí být předem vyčištěna a pohyb - hladký, lehký a masáž. Zpravidla se aplikuje na obličej, krk, dekorální oblast, ruce a další části těla, kde se elasticita kůže znatelně snížila. Již po 10 dnech krémů je pružnost kůže znatelně zvyšující, vrásky jsou vyhlazeny a pletiva je zarovnána.

Oba léčivé formy těchto prostředků se doporučují ukládat maximálně dva roky při pokojové teplotě.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Na rozdíl od hormonálních léčiv, kontraindikace Qi-Klim prakticky ne. To zahrnuje individuální intoleranci k hlavním rostlinným látkám nebo alergickou reakci na vitamíny nebo stopové prvky obsažené v komplexu. Nedoporučuje se používat nápravu pro těhotenství a kojení. Také se zvláštním opatrností ho vzít s ním s estrogenovanými nádory nebo podezřením. V případě endometriózy nebo Miomu, děloha nevylučuje recepci léčiva, ale použití to prochází pod přísným pozorováním lékařů.

Díky přítomnosti Seleny je před-před terapií konzultovat s lékařem těch, kteří mají poruchy štítné žlázy.

Qi-clime analogy

Antiklimakterické analogy jsou reprezentovány jak zahraničními i domácími výrobci. Mají přirozené a syntetické složení, hormonální a ne.
Podle účinné látky jsou prezentovány cymifricové analogy těchto fondů Estrol, Ženský, Rounitý. Jakož i, Cliadinon Recenze Lékaři, kteří jsou pouze pozitivní.

Také analogy jsou prezentovány jako různé Palds v Menopausal: Ledový vzorec, Femiewell, femikaps a řada druhých.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Recenze o Qi-Klim pro většinu pozitivních. Mezi odborníky je tento nástroj ve velké poptávce než jeho analogy. Prováděné malým množstvím kontraindikací z hlediska poměru s velkou účinností a přirozenou přípravou.

Qi-Klim 45+ Skvělé pro své publikum, pomáhá ženám zbavit přílivu, podrážděnosti, stresu, nespavosti, bolesti v oblasti genitálních orgánů, bolesti hlavy, rychlého tepu, drenáže sliznice a kůže a kůže. Vzhledem k velkému obsahu vitamínů a stopových prvků v Qi-Clima je jeho akce složitá. Pomáhá nejen zastavit všechny typy menopakterních příznaků, ale také posílit tělo jako celek. Velké plus léku je, že jeho látky v akci jsou účinná prevence v boji proti kardiovaskulárním onemocněním, osteochondróze a řadou jiných onemocnění. Nezpůsobuje závislost a vedlejší účinky. Vzhledem k tomu, že účinek kumulativního léku je jeho výsledek po ukončení terapeutického kurzu pociťován po dlouhou dobu. Předepsané jak jako součást terapie a jako nezávislý lék.

O Qi-Klim-Cream lze také vyslechnout především kladná zpětná vazba. Většina ženských zástupců s potěšením poznamenal, že po prvním týdnu jeho použití získává pokožka zářící a čerstvý vzhled, vrásky jsou opravdu vyhlazené, vaskulární sítě zmizí.

Lze tedy dospět k závěru, že se jedná o účinnou a cenově dostupnou domácí léčivo, která má nejen komplexní anti-lifimační účinek, ale také znatelně omlazuje ženského organismu jak zevnitř i vně.