Všechny "pro" a "proti" umělé vrcholy

S věkem v životě ženy přichází přirozený proces recesivní reprodukční funkce, nazvaný Climax. V některých případech však moderní medicína zajišťuje cílené volání umělé vrcholy. To se používá s cílem léčit určité nemoci a obnovu ženského organismu. Co je to umělé vyvrcholení a jaké jsou jeho vlastnosti?

Koncepce umělého vrcholu

Jakýkoliv vyvrcholení, a zejména umělé charakterizované ukončením produkce hormonu - estrogen. V tomto případě odborníci vědomě uměle zastavují práci vaječníků, a jako výsledek - estrogenový hormon zmizí.

Tento proces je způsoben speciálními léky drogy, v závislosti na věku a vlastnostech těla a je reverzibilní. Tato metoda se použije jak v dospělosti a mladých a nenarozených žen. Trvání je z šesti měsíců a vyšší.

Aplikace není přirozená menopauza

Umělé vyvrcholení je často používán pro onemocnění reprodukčního pohlavního systému a pro zlepšení ženského organismu snížením výroby hormonů a zastavení menstruace.

Myom Uterus

Jeden z běžných onemocnění závislých na hormonu je myom dělojem. Vyznačuje se vysokou aktivitou pohlavních hormonů a mimořádným růstem myometrických buněk a tkání, což způsobuje sypnou strukturu v děložní dutině. Tak, že tento proces neovlivní tělo negativně na těle, léky snižuje výrobu hormonů a snižuje palivo těchto buněk a tkání.

Endometrióza

Ošetřený cílený pokles hladin estrogenů Endometrióza ve společnosti Climax. Jedná se o proces utěsnění a rostoucí endometriální tkáně v děloze a dále.

Neplodnost

Často na pozadí hormonálních neúspěchů u žen rozvíjet neplodnost. To je způsobeno tím, že vejce se zpozdí v folikulu a žena nemůže otěhotnět. V tomto případě se umělá vyvrcholení používá jako metoda pro snížení hladiny estrogenu a stimulace přestávky folikulu.

Cysty

Ovariální cysta v menopauze - Další společné onemocnění mezi ženskými představiteli, projevuje se jako benigní neoplazma vaječníků. Pod vlivem cystynových hormonů může růst a dokonce růst do maligního nádoru. V tomto případě také odborníci používají umělé vyvrcholení ke stabilizaci úrovní hormonů a nedbalosti.

Dokonce i s maligními nádory, tato metoda přichází na pomoc. Zcela se zbavit nemoci nebude schopen snížit množství postižených buněk s možností.

A to není všechna onemocnění, za kterých umělá menopauza. Jak vidíme, hlavní koncept v léčbě těchto onemocnění je snížení vývoje určitých hormonů, zastavení výroby vajíčku a menstruace. V 83% případů tato technika pomáhá překonat onemocnění a každý rok tyto ukazatele rostou.

Typy ne včasné menopauzy

Přednášející umělá menopauza - Lékařské vrcholy. Charakterizované jako plně reverzibilní metoda relaxační pro tělo. Ve stejné době jsou do těla zavedeny umělé hormony, které ovlivňují práci vaječníků, postupně ji zastaví. Takové léky se zavádějí do těla ve formě injekcí, tablet a sprejů.

Hlavní léky v aplikaci této metody jsou gozrelin, bususorelin, diffelin, ColdEx, Nigolut a jiné léky, se stává stále více a více.

V případě chirurgického umělého vyvrcholení jsou vaječníky zcela odstraněny. Metoda je nevratná, ale v situaci onkologie může pomoci.

Radiologická metoda znamená s zářením ozáření vaječníků. Po uplynutí zacházení se vaječníky částečně obnovují svou práci.

Je důležité si uvědomit, že pouze po hluboké a dlouhé diagnostice lékařů lékařů si může zvolit vhodnou metodu nebo přípravky pro umělou menopauzu, vzhledem ke všem funkcím vašeho těla a klinického obrazu.

Symptomy s umělou menopauzu

Symptomy umělé vyvrcholení jsou podobné projevům přírodní menopauzy. Ale jejich rozdíl je, že s umělým - tělo není připraveno na takové ostré změny v hormonálním podkladu a v práci jiných souvisejících systémů.

  1. Změny v hormonálním podkladu vždy vede k destabilizaci psycho-emocionálního stavu. Zároveň existují ostré kapky nálady, rozpad sil, úzkost, ospalost a dokonce deprese. Pod působením hormonálních kapek se tón mozkových cév sníží, což vede ke změně normálního provozu nadledvinek. Možná prudký nárůst hmotnosti jako ochranná reakce těla.
  2. Časté projevy klimakterického období jsou přílivy. Protože ostrý schodek hormonů přenáší falešné signály do mozku, - selhává v procesu termoregulace. V důsledku toho můžete cítit naklonění tepla, ostré teploty a zimnice. Tyto jevy jsou doprovázeny hypergidróza.
  3. Vzhledem k oslabení tkáně materiálu těla může být cítit jiný druh bolesti, zejména v pánevním oddělení. Během tohoto období je nedostatek vápníku znatelně zaměřen jako zadní a dolní bolest zad, zranit klouby při vyvrcholení. V některých případech mohou tyto změny také vést k osteoporóze.
  4. Průtok umělé menopauzy se odráží v libidu a sexuálním uložení. Během pohlavního styku je nepatrný v důsledku sucha v pochvě.Některé ženy mají všechny tyto příznaky a menopacteric období prochází klidně a bezbolestně. Proto je velmi důležité správně naladit do této fáze a udržet tělo správným způsobem.

Životní styl během lékařské vyvrcholení

V současné době GZT získala velkou popularitu v Klimaks (hormonální terapie). Jeho podstatou je udržet rovnováhu v době prudkého snížení hormonů s přírodními a umělými kliknutími.

Správné schéma takové terapie pro vás určí pouze odborník.
Nebude nadbytečný v takové pomoci a podpoře psychologa, který pomůže hladkým projevem destabilizace psychiky. Možná bude předepisovat lehké sedativa.

Doma, můžete si udržet své tělo sami s pomocí bylinných dekoracích a čajů, uklidňujících poplatků. Věnujte pozornost jídlu: eliminovat akutní a mastné jídlo, syntetické koření, alkohol, tabák a kofein. O jejich negativním dopadu a tak každý ví, zejména v okamžiku takové ostré zatížení těla. Jíst produkty obsahující vápník a fosfor, obohacení vitamínů se zeleninou a ovocem.

By měly být opuštěny z velkých nákladů, ale zapomeňte také na fyzickou aktivitu nestojí za to. Aby se zabránilo vyhladování kyslíku již oslabených tkanin a buněk těla, zkuste se častěji umístit, do místnosti, ve které jste v něm udrželi dostatečnou vlhkost.

Protože léky umělé vyvrcholení obsahují syntetické a pomocné chemikálie, spotřebovávají dostatečné množství vody tak, aby nemohly být zpožděny v těle. V souladu se všemi těmito doporučeními budete tento proces pohodlně přenášet a získat prospěšný, pozitivní výsledek.

Výstup z tohoto druhu menopauzy

V podstatě se výjezd z umělých kliknutí probíhá za 2-3 měsíce. Postupně se zavedení léčiv a reprodukční funkce obnovuje na plné, Menstruace obnoví.

Pro každou ženu je čas a proces ukončení tohoto typu climetherty individuální, nicméně, to zůstává důležité pro každého - půl roku na sledování hormonálního pozadí. Je-li propracovaný nebo nedostatek určitých hormonů, by měla být předepsána korekce hormonu. V každém případě se všechny změny vyskytující s tělem po umělých kliknutí musí dojít v pravidelném pozorování lékaře.

Praxe ukazuje, že se jedná o poměrně účinnou a bezbolestnou metodu. Ale ve vzácných případech jsou takové negativní důsledky pozorovány jako involuce endometria nebo atresie vaječníků. Tyto komplikace se vyskytují pouze na základě nesprávného zacházení během takového vyvrcholení. Proto v žádném případě nemají samozřejmě a kontaktujte nás pouze zkušených a osvědčených odborníků, po všech jejích doporučeních.

Těhotenství a ovulace po umělé klimatickém prostředí

Pokud se tato etapa a výstup z ní prošla bezpečně, těhotenství po umělé menopauze může nastat po 3 měsících. Reprodukční a další funkce jsou kompletně obnoveny, libido návraty, nemoci jdou a jste plně připraveni stát se mámou. Nebuďte naštvaní, pokud otěhotníte okamžitě. Přesto, vaše tělo zažilo obrovský stres, hormony stále přicházejí do normálu, a to je dlouhý a složitý proces.

Pro další členění těhotenství postupujte podle vlastnosti obnovené menstruace a ovulace. Obvykle ovulace pozoruje od 8 do 12 týdnů po poslední injekci léčiv a již v první ovulaci po umělých kliknutí, je možné otěhotnět. Ve velmi vzácných případech byly případy Těhotenství během menopauzy. Tato technika byla však zpravidla použita pro celkové hojení těla s jemnými léky.

Pokud jste selhali otázku použití metody umělé menopaxu - nebojte se, prozkoumejte všechno "pro" a "proti" a odvážně věřte svému tělu specializovaným, protože na cestě ke zdraví takové účinné metody léčby jsou zcela způsob. být zdravý!