Kyselina listová pro ženy v menopauze: vlastnosti vitaminu a recenze o tom

Porucha reprodukční funkce je nevyhnutelná pro každou ženu. Připomíná začátek dlouhého procesu zvaného Climax, přičemž začne nástup kardinální restrukturalizace celého těla. Důsledky těchto změn jsou projevem řady symptomů, často nepříjemných a dodávek nepohodlí. Pro jejich úlevu a eliminaci existuje mnoho způsobů. Často odborníci předepisují Hormonové nesmysly, což je první efektivita. Ale taková terapie má působivý rozsah kontraindikací, vedlejších účinků a rizik. Populární mezi slabými sexuálními zástupci jsou fytogormonální agenti s přirozeným základem. Různé komplexy vitamínů, doplňků stravy a homeopatie zůstávají stranou. Finanční prostředky jsou často používány jak v solitární podobě, tak v komplexu s jinými léky. Společná látka, která je součástí mnoha fondů a léků jmenovaných během menopauzy - kyselina listová, která je dána věřit, že je účinná a zároveň bezpečná pro ženské tělo.

Vlastnosti vitamínu

Kyselina listová je lépe známa jako vitamín B9, který je primárně zodpovědný za podporu metabolických procesů v těle a pro imunitu. Reguluje práci nervového systému v důsledku aktivní účasti v přenosu nervových impulzů. V obyčejném životě je v těle ženy v normálních množstvích, padající do ní s jídlem a výrobou mikroflóry ve střevě. Během Klimaků, tento deficit vitamínu, takže je uměle zaveden do těla ve složení vitamínových komplexů, tyčích a jiných léků. Má estrogen-podobnou akci, která pomáhá tělu přizpůsobit se zániku funkce dětí a vyhnout se nebo snížení projevů menopauzálních symptomů.

Kyselina listová, kromě čisté složky v kompozici přípravků, je obsažena v mnoha zelenině a ovoce, takže dodržuje zdravý životní styl a použití ve velkých množstvích produktů s vysokým obsahem vitaminu B9 v menopauzálním období a ne oběť.

Indikace pro použití a mechanismus akce

Vzhledem k tomu, že kyselina listová má účinek podobný estrogenu, má podobný účinek a vyhýbá se hlavním příznakům climetria, které jsou:

Nervózní a kardiovaskulární poruchy

B12 přispívá k aktivnímu rozvoji serotoninu, neurotransmiterové látky, který je zodpovědný za emocionální rovnováhu a vyvážený nervový systém. Díky tomu se zbavíte emocionálních poruch, nepřiměřené kapky nálady, nespavosti, úzkosti, klimakterické neurózy, bolesti srdce, podrážděnost.
Zvýšené riziko maligních útvarů. Tato látka je silným blokátorem DNA destrukce, který zabraňuje vývoji neoplazmů v reprodukčních a jiných orgánech. Menopauza také nese určité riziko rozvoji takových onemocnění.

Jezdectví

Symptom, který je obeznámen s 95% žen Balzakovského věku. Tento fenomén probíhá v důsledku porušení termoregulace na pozadí hormonální nerovnováhy. Nedostatek estrogenu přispívá k přenosu falešných signálů do mozkových odděleních, které jsou zodpovědné za termoregulaci, v důsledku čehož se můžete cítit ostré přílivy tepla až 30krát denně, a tam jsou často ozvědání, třesoucí se znatelně zvýšené pocení (hyperhydróza). Tento důvod agregátu s oběhovým postižením je úspěšně eliminován vitamínem B9.

Tlakové skoky, bolesti hlavy, závratě

Tyto jevy jsou doloženy zvýšenou hladinou obsahu hydrochloridu kyseliny v těle, v důsledku které jsou vzniklé cholesterolové plakety vytvořeny na stěnách nádob a kapalina je zpožděna. Proto vysoký tlak, tak výše uvedené příznaky. Zůstatky kyseliny listové homocysteinové kyseliny.

Suché sliznicí

Vzhledem k této látce se vyskytuje regenerace epidermálních buněk a údržbu vodní bilance, v důsledku čehož jejich sexuální život neztrácí svou kvalitu a necítíte nepohodlí v orgánech pánevního regionu. Ze stejného důvodu budete využívat ztrátu pružnosti kůže a vnějších krytů. Přečtěte si také O Zvlhčovače, když je climax.

Bolest různých charakterů a umístění

Připojení tkáně trpí menu, nechat je vědět o sobě v zadní části, bolesti zad, bederní, klouby, končetiny, svalové křeče, Hlava a závratě. Zadaný vitamín tyto problémy vyřeší.

Snížení kostní hmoty

Vzhledem k nedostatku vápníku během vyvrcholení je kostní tkáň v podstatě ztenčena, což může znamenat bolest v kloubech a ještě hroznější - osteochondróza.

Velkou výhodou je, že vitamín B9 přispívá k asimilaci jiných ne méně nezbytných látek, jako jsou aminokyseliny, serotonin, norepinefrin, kyselina lipoová a řada dalších.

Kde kyselina listová obsahuje?

Velké plus všech přírodních látek je, že jsou obsaženy nejen v přípravcích, ale také v obrovském množství rostlin, ovoce, zeleniny a v malých dávkách. Proto pomocí takových produktů můžete schodku látky doplnit a nepřehánějte s ním.

Kyselina listová je obsažena v:

  • Zelenina (zejména v fazole, zelí, rajčata);
  • celozrnné (pšenice, žito);
  • zeleň (Luke peří, petržel, salát, špenát);
  • Citrus (citrony, grapefruity, pomeranče, citrony);
  • Játra (vepřové maso, hovězí maso, kuře, COD);
  • vejce (kuře, křepelka);

A to není celý seznam produktů, které by měly být zahrnuty do denní stravy ženské ženské klimakterické.

Je však třeba mít na paměti, že kyselina listová zmizí až o 90% v množství při zpracování vysokých teplot. Proto se doporučují výrobky s jeho obsahem používat v surové formě (pro celé luštěniny, je možné klíčit a používat sazenice).

Přípravky pro menopauzu s vitamínem B9

Kyselina listová se často používá v čisté formě v tabletách v komplexu s jinými prostředky v antivlimační terapii.

Také vitamín B9 je součástí mnoha prostředků, když je vyvrcholení, jako je Estrovel, Cliadinon (včetně Clemadinon Uno), inoklim, Qi-Klim (vitamíny pro ženy 45+), Příprava ovariaman, Vitamíny menopayis a další domácí i zahraniční fondy.

Vlastnosti použití prostředků a kontraindikací

Tato látka by měla být vždy podporována mimo vitamín a minerální komplexy, výrobky s vysokým obsahem. Při prvních známkách Klimaks by se zvýšení B9 nemělo být použito k vývoji symptomů a zastavit je později. Denní sazba této kyseliny je 400 ug, s klimiacteria a vysoké zatížení - 600 ug. Pro ženy trpící anémie, gastritidou, enteriti, intestinální porušením inestinálního znečištění.

Charakteristickým znakem příjmu léčiv s touto kyselinou je, že by měly být odebrány ráno, v době, kdy je tělo nejaktivnější a intenzivně absorbuje všechny látky. Pro dosažení největšího účinku by měly být použity takové prostředky nejméně 1 měsíce. Správné dávkování pro vaše tělo vybere specialistu.

Mělo by být vyloučeno kouření a užívání alkoholu paralelně s kyselinou listovou.
Pro účinný protilimační účinek je vhodné kombinovat látku s jinými vitamíny, zejména - B12, E, bude existovat vynikající přidávání k kyselině lipoidu, která má podobnou a doplňující akci.

Kontraindikace

Jak již bylo zaznamenáno, kombinace kyseliny listové s alkoholem a nikotinem je kategoricky nedoporučena. Je také nutné se zdržet paralelnímu použití s ​​léky, které budou absorbovány do krve.

Jako takový, neexistují kontraindikace, ale ještě před zahájením léčby je lepší konzultovat se s odborníky na ženy utrpení Porušení gastrointestinálního traktu během vyvrcholení, Diabetes, hypertenze.

Recenze v listech listů

Když je hormonová terapie vyloučena, fytohormony, doplňky stravy přicházejí do záchrany, homeopatie. Všechny z nich mají přirozený základ a zahrnují řadu příznivých vitamínů, minerálů, aminokyselin ve vlastním složení. Jeden z těchto účinných látek ve všech ohledech je kyselina listová. Má příznivý účinek a aktivně se podílí na práci všech systémů organismu. Za prvé, v období menopauza, podporuje psycho-emocionální rovnováhu. Hodnocení žen říkají, že neuróza, nespavost, podrážděnost, nálada a síla zmizí zmizí. Hlava, bolest páteře, bolest na dně břicha, přestat se obtěžovat křeče v noci. Arteriální tlak je vyrovnávání, nečlenujte srdeční bolest a rychlý tep. Zástupci žen poznamenali, že přílivy zmizí, a zimni je nenahrazují. Znatelně zlepšené obecné podmínky. To je způsobeno imunostimulačním účinkem vitaminu B9 a udržování správného metabolismu. Zlepšení jsou patrné a vzhled: kůže se stává elastickým, zmizí Suchá vagina během menopauzy.

Sčítání, je bezpečné říci, že kyselina listová během menopauzy se stane vynikajícím pomocníkem v boji proti jeho symptomům, a to jak jako součást léků a ve složení potravin v komplexu se zdravým životním stylem.