Co tím myslíte výběr po sexu během těhotenství?

Možná nejodpovědnější a nejvíce očekávaný čas v životě ženy je těhotenství. Očekávání dítěte prochází paralelně s celým počtem emocí. Budoucí maminka, protože nejlepší zpráva začíná věnovat pozornost všem změnám, které se to stalo. Každá nová maličkost dělá alarm. Změna rutiny dne, tempa a životního stylu, oba každodenního a sexuálního. Většina zástupců žen je znepokojen otázkou: zda je pohlaví oceňován během těhotenství. Konec konců, někteří si všimli určité povahy výběru během těhotenství po sexu. To, co mohou být, což je přípustné a kdy porazit alarm, - budeme mluvit v tomto článku.

Když je výběr po sexu během těhotenství normou?

V každodenním životě Vaginální alokace u žen - Jedná se o povinný jev. Sliznice je tvořeno v těle každou sekundu, protože nese ochrannou funkci, která brání mikroby a bakteriím dovnitř. O charakteru a množství tohoto tajemství ovlivňuje hormonální pozadí a období menstruačního cyklu.

Normální sliznice při těhotenství nemají specifický zápach, transparentní, dostatečně tekutý a homogenní.

Během sexuální blízkosti, pod vlivem endorfinů a estrogenových hormonů, které jsou v hojnosti vytvořeny v tomto okamžiku, množství hlenu se zvyšuje dvakrát jako S výběrem orgasmu čtyřikrát zvýšení objemu.

Je třeba mít na paměti, že když spermie se dostane do ženského těla, není tam dlouhodobě přetrvávající, a následuje po sexu spolu s lokální mikroflórou, která obsahuje mnoho buněk epitelu, přiléhajících tyčinky, které jsou bariérovou bariérou z infekce a bakterií a leukocytů.

Výběr po sexu během těhotenství má stejné složení, pouze jejich počet se mění v největších. V časných lhůtách po pohlavním styku jsou bezvýznamné, v pozdějších - jejich počet se zvyšuje a stávají se hustším hustším, protože kvalita tajných změn pod vlivem restrukturalizace hormonálního pozadí.

Charakter a příčiny výběru po sexu během těhotenství

Jak se již ukázalo, v normálním místě po sexu, těhotné ženy mohou přidělit transparentní sekreci spolu s spermií, která spadla dovnitř, homogenní a má vůni. Také hlen může mít růžovou nebo lehkou barvu.

Hormonální perestrojika

Během těhotenství se mikroflóra neustále mění, v důsledku toho je oxidace výboje, který zahrnuje hlen a malé množství krve. Pokud neexistuje žádný zahraniční vůně a hlen mírně narůžový odstín, pak je to obvyklá reakce těla ke změnám v hormonálním a endokrinním systému, ke kterému došlo v důsledku hnojení. Takové jevy vznikají, nejčastěji, když týdny prošly od koncepce 2-3.

Pink Mucus
Růžový

Poranění a změny epitelu děložního čípku

Nasycený krevní vypouštění po pohlavním styku může znamenat menší mechanické poškození. V době zajímavé pozice plavidla a kapiláry pánevních orgánů jsou vystaveny značnému tlaku, proto je může poškodit fyzickou aktivitu, včetně pohlaví. To zahrnuje poškození stěn vagíny, sliznice membrána.

Jasně červená
Krev

Pokud jsou takové mechanické dopady doprovázeno bolestivými pocity, stojí za to okamžitě kontaktovat odborník. Také v nízké míře může být odpojen na placentu a krev zůstane pod ním. Po blízkosti bude provokovat Růžové zvýraznění těhotné.

Scarlet Minor
Scarlet Wainy

Li Během těhotenství uctíval hnědý výtok, Ve většině případů je tento fenomén patologický. Mluvíme o krvi, který zvlněný nebo dokonce hematom, který může provokovat potrat. Může být doprovázena hojnými krevními sraženinami.

Tmavé s krví
Hnědý hlen
Pečená krev
Zakřivená krev

Hojný Výběr krve během těhotenství, Včetně při sexu a po pohlavním styku by měl být vždy alarmující. Zde můžeme hovořit o eroze děložního čípku, polypů, zánětlivých procesů, což může být vážnou hrozbou pro plod a jeho normální rozvoj.

Infekce

Dostatečně dost, můžete detekovat a Zelenavý výtok během těhotenství Během blízkosti nebo po něm.

Purulentní
Zelená

Také mohou být nažloutlé, intenzivní kadeře Výběr s jasně nepříjemným zápachem ryb.

Výběr žlutý s vločky
Kučera

To indikuje infekci s pohlavně přenosnou infekcí. Ona, padající uvnitř těla, v každém případě proniká do dělohy, která nese hrozbu embrya. Chcete-li vyloučit takový vývoj skriptu, v nejranějších sazbách předat úplnou diagnózu a vyloučit takové.

Ektopické a zmrazené těhotenství

"Fighalting Mucus", což znamená mírně krvavý výtok, může hovořit o ektopickém těhotenství a na upevnění embrya v čípku. To je zvláště znatelné po kontaktu s partnerem. S nepohodlnými pocitem, bolestmi nebo tahem může signalizovat o potratu.

Dalším důvodem může být fetální fetální, který vyžaduje okamžité odstranění z těla.

Bez ohledu na výběr po sexu během těhotenství byste měli okamžitě oznámit svému specialistovi vyloučit patologii nebo zastavit včas.

Výběr po sexuálním kontaktu v různých časech těhotenství

První trimestr

V raných fázích plodného nástroje, narůžovělých a hnědých světel Ne vždy znamenají úzkost. Takže na začátku prvního týdne je oplodněná vejce ponořena do dělohy tkaniny. Tento fyziologický proces provokuje nahnědlý hlen, který po sexu vychází ze sekrece a spermií.

Takové nebo narůžovělé barvy hlen může koupit a týden po hnojení. To je způsobeno zanedbatelným poškozením plavidel v době konečného zavedení fetálního vejce v tkanině endometria v děloze.

Zvažte, co může být Implantace embryí, Následující odkaz.

Po upevnění embrya se počet zabezpečených hlenů zvýší každý měsíc. To, jak již bylo zaznamenáno, zvýšení krevního oběhu a stimulace na sliznici. Když byl nadšený během pohlavního styku pod vlivem hormonů, mučka začne vystupovat ještě a spolu se spermií bude vystupovat po intimní blízkosti. Za normálních okolností by mělo být transparentní, neměl ostrý zápach a není doprovázen bolestí.

Počínaje 5-6 týdnů, detekce nahnědlé a dostatečně hojné sekrece krve může znamenat problémy popsané v předchozí části. Při identifikaci těch po sexu je nutné okamžitě kontaktovat specialistu.

Druhý a třetí trimestr

Pokud se po kontaktu s intimním charakterem s partnerem bude objeven nadměrný vodnatý hlen souběžně s nepříjemnými pocity, může být opouštět voda (vřeteno tekutina). To se děje způsobené zesílenou stimulací během pohlaví na žaludku, počínaje uprostřed druhého okraje.

Od samého počátku pojetí u vchodu do dělohy je vytvořena slubule zátka, která slouží jako bariéra pro pronikání uvnitř infekce, mikroby a bakterií. V pozdějších datech se velikost dělohy výrazně zvyšuje, textura jeho stěn se mění, což může způsobit částečnou nabídku tohoto korku. Proto v posledních týdnech se může pohybovat úplně nebo ne, což se projevuje osciláty narůžovělé nebo načervenalé vylučování.

Existuje názor, dokonce mezi odborníky, že sex před těhotenstvím může vyvolat obecné činnosti. To se děje v důsledku skutečnosti, že v okamžiku blízkosti, zejména s orgasmem, ve velkém počtu v ženském těle, je rozlišován hormon oxytocinu, což způsobuje, že děloha aktivně se smršťují, což může způsobit začátek vzhledu dítě. Ze stejného důvodu může dojít k menšímu hnědému výběru po sexu.

Když je výběr po sexu patologie?

Jakýkoliv hojný výběr, zejména hnědý, krvavý a doprovázený bolestí střední patologie. Mohou vyvolat jak potrat, tak nesprávný rozvoj plodu.

Hrozba přerušení těhotenství

První trimestr nástroje pro dítě je charakterizován zesílenou změnou v hormonálním pozadí. Zejména vývoj takového hormonu se sníží jako progesteron. Kvůli tomu mohou endometriální tkaniny oslabit, a v důsledku toho odmítnout ovoce. To se projevuje tvorbou hnědého hlenu, který po sexuálním kontaktu vychází ještě více. V souladu s tím může dojít k potratu.

Hnědý hlen
Hnědý hlen

Hrozba nesnesitelného plodu může být doprovázena bolestí v dolní části zad, v orgánech pánevního oddělení, nevolnosti a zvracení, bolesti hlavy, závratě a ztráta vědomí. Zvláštní pozornost je tedy věnována stavu těla a hormonálního zázemí okamžitě, jak jste obdrželi příjemnou zprávu o nadcházejícím mateřství a přijmout všechna nezbytná opatření k záchraně budoucího dítěte. Pokud sexuální život může zvýšit rizika, vzdát se ho na chvíli tak, aby plod mohl dobře upevnit a vytvořit normálně.

Měření těhotenství

Pokud jste si všimli takových příznaků jako tmavě hnědé výboje, zvyšující se po intimy, pečené krvi v nich, závratě, silné tahání a řezání bolesti v dolní části břicha, zvracení, nevolnost, obecná malátnost, je signalizovat fetální plodu. Nejčastěji se to děje v prvním a posledním trimestru.

Hnědý hlen s pečenou krví
Tmavě hnědá

Cervikální erozi

V kontaktu, stejně jako v gynekologickém vyšetření, nemusí být vázány hnědé slizniční projevy. To je charakteristické pro erozi děložního krku. Jako takový není ohrožení dítěte, ale tento proces je třeba sledovat a zdržet se sexuálního spojení. Pokud se zajímáte, co vypadá Výběr v eroze děložního čípku během těhotenství, Jít na odkaz.

Likvidace placenty

Hnědý hlen různých odstínů po odstranění může být ozvěna oddělená placenta. To se děje hlavně ve druhém trimestru. Důvody mohou být špatný životní styl, utrpěl onemocnění a oslabená imunita, velká fyzická námaha a výrazně aktivní sexuální životnost.

Takové výboje se zvyšují: ihned po sexu jsou růžové a bezvýznamné, ale v čase si nakupují hnědou barvu a hojné označení. Při identifikaci takového problému se nevyhnete chirurgii, protože pod hrozbou v tomto případě, nejen život dítěte, ale i matka.

Bez ohledu na neobvyklé a alarmující příznaky, které jste odhalili, okamžitě spěchejte lékaři.

Stanovisko žen a lékařů

9 měsíců očekávání dítěte je doprovázeno nejen šťastnými nepokojem, ale také alarmy pro každého. Drtivá většina žen jsou kardinálové změny v životním stylu. Přítomnost sexuální blízkostí zůstává nezměněna.

Mnoho trápení na otázku: můžete mít sex v tomto důležitém období? Odborníci tvrdí: Je možné a dokonce potřebují, protože sex není jen pozitivní emoce potřebné pro budoucí mambu, ale také pomoc při vývoji potřebných hormonů a prevence různých nemocí. Stává se však, že zástupci slabého pohlaví jsou potýkají s různým výbojem po sexuálním kontaktu a ne vždy pochopit, co se s nimi stane:

Olga, 27 let: "Během prvního těhotenství I paniku asi a bez. Zejména narůžovělý byl narušený Mozhuchi a hnědé alokace v první polovině termínu. Shromáždění názorů několika specialistů, uklidnil jsem se, absolvování diagnózy a učení, co se děje, když slabost malých plavidel, které pak byly obzvláště zranitelné. V průběhu času to všechno zmizelo a začali jsme si užít čekání na dítě a blízko sebe."

Budoucí matka má normálně transparentní hlen, který s nárůstem termínu získává svazky. Všechno ostatní by mělo sloužit jako důvod konzultace s lékařem.

Andrei Petrovich, porodník-gynekolog: "Každý výběr, zejména po sexu ve vaší poloze, která má barvu, krvavou, hnědou, zelenou, žlutou, oranžovou, mají specifický zápach a nepohodlí a bolest, odchylka od normy a musí být léčena Jako signál o hrozbě."

Na základě výše uvedeného stojí za to dospět k závěru, že jakékoli změny probíhající s vámi během očekávání vzhledu dítěte by měly být udržovány pod kontrolou a diskutovat s lékařem. Mělo by být opuštěno špatnými návyky a vést správný způsob života, včetně sexuálního. být zdravý!