Proč jsou zelené výboje během těhotenství?

Těhotenství - čas radostné a vzrušující zároveň. Narození nového života radikálně mění tok všech vnitřních procesů v ženském organismu. Od této chvíle, všechny systémy fungují ve vysokém zatížení, reagují nejen pro prosperující rozvoj malého muže, ale také pro zachování zdraví budoucí matky. A v tomto období není místo pro malé věci - jakýkoli projev nezdravého by mělo být důvodem k oslovení doktora. Dnes budeme hovořit o vypouštění žen a přesněji, zvažte podrobněji jeden z jejich odrůd - zelený výtok během těhotenství.

Je vznik zelených vypouštěcí během těhotenství?

Mají zdravou ženu, která čeká na vzhled dítěte, cervikální krční žlázy nadále zdůrazňují určité množství zvláštních tajných tajemství. Chrání před infekcemi, hydratuje a čistí genitálie. Pokud je těhotenství běžně postupovat, a neexistují žádné problémy v oblasti reprodukčního zdraví, pak alokace žen vypadají jako bezbarvý hlen, nemají žádný odrazující vůně, neprovede svědění nebo podráždění.

Zeleninový výboj během těhotenství, zpravidla hovořit o přítomnosti patogenních mikroorganismů. Snažte se ukázat obezřetnost a v nejkratším možném čase diskutovat o situaci s lékařem sledovat vaše těhotenství v průběhu těhotenství.

Předčasně spadající do paniky nestojí za to - obvykle barvu změn výboje v důsledku reprodukce podmíněně patogenních organismů, které se vyskytuje pod vlivem silných hormonálních změn a snížení místní imunity. Jsou relativně bezpečné pro pohodu plodu.

Možné příčiny vzhledu vaginálního zeleného výboje

Barevná paleta zeleného výboje během těhotenství, stejně jako jejich charakter, se může výrazně lišit. Například:

Drozd

Zelená Výboj s těhotnýma svědčí o porážce plísně - "tah". Zároveň je charakteristický kyselý zápach.

Zahradníci

Toto onemocnění je v průběhu těhotenství doprovázeno charakteristickým žlutým zeleným výbojem. Paralelně, připevnění specifického Vůně ryb, Hyperemie tkanin, spalování, amplifikovaná během prázdného močového měchýře. Provozníková onemocnění je podmíněně patogenní mikroorganismus, je v malých množstvích přítomných v biofloronu zdravé ženy, ale zánět zárodečných rtů a vagíny mohou způsobit zánět nežádoucích faktorů.

Zánět

Zelená sliznice při těhotenství Tmavý stín je jedním z příznaků zánětu přívěsů. A pokud si všimnete tajemství salátu nebo zeleninového odstínu sliznice z konzistence (ženy často charakterizují je "jako SNOT"), doprovázený svědění a zarudnutí genitálních orgánů, pak to může znamenat akutní zánět vagíny.

Alergie

Bílý Zelený vaginální výtok V těhotenství, někdy vysvětleno banální alergickou reakcí na syntetický ložní prádlo, gel pro intimní hygienu nebo mycí prostředky. Obvykle jsou docela kapalné a bez zápachu.

Bakterie

Silné zelené vypouštění, které se projevují v menších množstvích, označují aktivaci patogenních bakterií. Pokud neberete jednání včas, pak se jejich intenzita může rychle zvýšit.

Std

Hojné zvýraznění zelené v těhotenství je často vysvětleno takovým důvodem jako STD. Bohužel, takový problém není vyloučen ani u těhotné ženy.

Chlamydia

Toto onemocnění je dokonale masírováno. Někdy je v průběhu plánovaného průzkumu objeven vůbec náhodně. Ale někdy to může detekovat s blátivým výbojem z pochvy (někdy se nazelenaným nádechem).

Kapavka

Onemocnění se zpočátku projevuje nepodporovatelnou spalování a bolestivostí, když močová izolace. Brzy, žlutý nebo světlý zelený výtok u těhotných žen spojují tyto příznaky, jehož množství je stále roste. Další charakteristika Znamení gonorona je zarudnutí a otok vagíny a sexu.

Trichomoniaz

Vypouštění pěny Zelenavá barva během těhotenství může být důsledkem trichomoniázu - infekce, doprovázené v některých případech silným podrážděním sliznic, otoky a bolestnosti v intimní zóně (zejména při močení). Ačkoli často onemocnění je asymptomatická pro první měsíce;

Hormonální nerovnováha

V některých případech, lehký zelený výtok během těhotenství doprovází porušení hormonální rovnováhy v těle;

Zánět plodných mušlí

Pokud se všechny z výše uvedených důvodů může kdykoli projevit, pak to vzniká výhradně ve třetím trimestru, a to může opravdu ublížit jak ženě, tak plodu. Tento zánět ohrožuje jak infekcí, a může skončit smrtelným výsledkem. S takovou patologií nejen zvýrazňuje nejen žlutozelené tajemství, ale také horečka. Takový stav vyžaduje urgentní hospitalizaci.

Ohýbání amniotické tekutiny

Zelené alokace na 38 týdnech těhotenství a později mohou být předmětem hromadění vod. Je to také důvod pro hospitalizaci, protože hypoxie se může rozvíjet u kluka.

Přestoupení budoucnosti

Někdy je již 41 týdnů, a porod se nespustí. V tomto případě může náhlý vzhled zeleného tajemství tmavé barvy říci, že na obličeji je to nástrojů, a je odlišena vodou vřetena s příměsí meconia.

Diagnostika a léčba patologických sekrencí

Pokud jste si všimli tajemství na spodním prádle se zeleným odstínem, pak je nutné konzultovat lékaře, který vede vaše těhotenství a podrobně ho říká o všech rušivých projevech. V žádném případě se nepokoušíte vyrovnat se - toddler čas není vhodný pro tyto experimenty.

Chcete-li zjistit, proč se objevily známky patologie, budete muset projít následujícími průzkumy:

  • Kontrola gynekologického křesla:
  • Brát stěr z zadního tábora pochvy na bakteriologické setí a rovnováhu mikroflóry;
  • Zkoušky krve a moči.

Taktika léčby je založena na diagnóze.

  1. Pokud mluvíme o Candidiasis, léčba se provádí antifungálními léky, z nichž většina je dovolena aplikovat ve druhém trimestru. Nejčastěji je to místní. Tak například svíčky jsou povoleny, když stojí za jedenáctý týden a pimafucin svíčky jsou bezpečné na jakékoli období gestace. Ženy však často stěžují na vzhled neobvyklých vypouštění po svíček pimafucin a růžový výboj po gumy, Proto je nutné je aplikovat pouze na jmenování lékaře a pod jeho pozorováním. 40 týdnů těhotenství - čas, na jehož příjezd je nutné odstranit exacerbace "drozd" na ochranu dítěte před infekcí v době narození.
  2. Pokud žena zbavuje patogenní patogeny, pak při 39 týdnech těhotenství (nebo čtyřiceti), v přítomnosti patologického výboje, jsou zásoby vagina konají před porodem. To vám umožní chránit dítě před bít patogenní flóru v době projíždění generickými cestami.
  3. Pokud příčina onemocnění byla stále sexuální infekce, pak volba léčby bude prováděna lékařem v závislosti na stupni potenciálního nebezpečí, který je patogen pro bezpečné nástroje plodu. Výběr během těhotenství v raných fázích způsobených StD je nejnebezpečnější, protože tento termín je zde záložka a tvorba hlavních orgánů a systémů budoucího dítěte. Volba léčebných metod v této době je velmi omezená. Někdy, pokud je to možné, lékaři dokonce navrhují čekat na nějakou dobu, ale pouze pak předepisovat potřebný průběh léčby.
  4. Záněty vaječníků a trubek, zpravidla také vyžadují použití průběhu antibiotik.

V případech, kdy zpoždění může být nebezpečné, je lékař nucen předepsat antibakteriální léky, které mohou zničit infekci, aby se zabránilo negativnímu dopadu na vývoj dítěte. Existuje řada léků povolených pro použití během těhotenství, ale rozhodnutí o proveditelnosti jejich použití by mělo být přijato pouze lékařem.

Léčba v pozdních datech má mnohem více alternativ, protože již ve druhém trimestru je dítě plně vytvořeno a účinky léků ho mohou poškodit v menší míře.

Dysbakterióza je eliminována pomocí speciálních orálních přípravků (Vagilak, Linax, Bifiform) a lokální akci (vaginorm svíčky).

Preventivní opatření

Během těhotenství se nejzájemnější rozhodnutí bude chránit před vlivem provokujících faktorů. Aby se předešlo vzhledu patologického tajemství, včetně a zelené, musíte se držet jednoduchých, ale efektivních metod:

  • Vyhněte se nepostradatelnosti v sexuálních dluhopisech;
  • Aby nedošlo k porušení rovnováhy vakinální mikroflóry, je důležité použít pH neutrální prostředky pro intimní hygienu;
  • nosit spodní prádlo z přírodních tkanin;
  • Vyberte organické nástroje pro mytí, aby se zabránilo alergické reakci;
  • jíst méně sladké;
  • Nezapomeňte si promluvit s vaším gynekologem o symptomech znevýhodnění - včasná terapie pomůže vyhnout se případným žíhaným důsledkům.