Co způsobuje výtok krve během těhotenství

Když žena očekává, že vzhled dítěte na světlo, je to predisponováno do úzkosti a zkušeností, takže přítomnost krvácejícího výboje během těhotenství je okamžitě alarmující a provokuje negativní postoj. Namísto nepříjemných emocí je nutné pečlivě prozkoumat charakter sekrece.

Faktem je, že krevní sekrece během těhotenství mohou být přirozené i patologické příčiny. Proto, červený výboj během těhotenství ještě neformuje hrozby budoucí matky a jeho plodu. Ale tady potřebujete vědět, jaký týden je tato sekrece považována za normální, a v jaké době trvá okamžitý odvolání pro nemocnici. Tento problém pochopíme, analyzujeme některé komentáře těhotných žen na internetu.

Včasná sekrece

V prvním trimestru, těhotná může zaznamenat několik variant vaginální sekrece. Nejčastějším důvodem, který způsobuje menší krvácení během těhotenství, je připevnění embrya ke stěnám dělohy. A sekrece v tomto případě může být v přírodě následující:

  • s krvavými pruhy;
  • Drobné stopy denně s krví šplouchá;
  • Načítání tmavě hnědé sekrece.

Je důležité poznamenat, že po připevnění fetálního vejce je přítomnost krvavého výboje povolena o dobu delší 2-3 dny. Pokud se opakuje výběr s krví během těhotenství, pak je pravděpodobnost patologie již skvělé.

Možné implantační vypouštění během těhotenství Foto:

Krevní výtok
S silnými stránkami krve
Růžový mucosa vypouštění
Krev

Podle odkazu vyhledejte další fotografie vypouštění během implantace.

Kromě toho, krevní stopy na pokládání mohou být způsobeny hormonální perestrojikou, "mizí dvojčata" nebo kvůli skutečnosti, že krevní cévy genitálních orgánů jsou aktivně doplňovány. Podrobněji o tom, co tím myslíte Výběr krve v časném těhotenství, Můžete se naučit odkazem.

Patologický krvácení v prvním trimestru

Často lékaři od svých pacientů slyší, zda krvavé alokace mohou poukázat na zdravotní problémy nebo navrhnout, aby se museli nosit. Ano, dlouhá sekrece, zejména s bolestí a dalšími charakteristickými příznaky, může být důsledkem patologie. V časných obdobích se může vyskytnout:

  • mimoděložní těhotenství
  • Bubble Drift
  • Hormonální problémy
  • Frnelling Choriona
  • potrat

Podívejte se na odkaz Co může být Výběr pro ektopické těhotenství.

Bohužel, v těchto případech, charakteristický výtok krve během těhotenství nemusí okamžitě vzniknout, takže je tak těžké navázat problémy. Lékaři poradí s výskytem sebemenší nepříjemných příznaků, ať už je to čtvrtý, desátý nebo třináctý týden, okamžitě platí pro nemocnici, a ne doufat, že krev z pochvy označuje přírodní procesy v těle.

Koneckonců, krvácení na 13. týdnu těhotenství a dříve může pomoci v časných lhůtách, aby vytvořily patologický proces, jakož i přijmout všechna nezbytná opatření k zachování těhotenství.

Přečtěte si článek o odkazu Růžový výtok během včasného těhotenství.

Izolace krve ve druhém trimestru

Alokace ve druhém trimestru těhotenství (čtrnáct - dvacet šest týdnů), zejména s krevními sraženinami, již nemohou být považovány za normální. Stojí za zmínku, že druhý a třetí trimestr váží téměř stejné příčiny.

Eastic-cervikální nedostatek děložního čípku

Vyskytují alokace měřítka, které mohou být zanedbatelné a vodnaté. V této době je šarlatová barva již indikující ne o nedostatku progesteronu.

Scarlet menší výtok
Scarlet Wainy

Ve druhém trimestru může být sekrece šarlata nebo přítomnost růžových stop na denním signálem erekce-cervikální insuficience děložního čípku, která může způsobit potrat.

Je důležité, aby sekrece s počátečním otevřením kanálu se může podobat hlenem a již v narušení integrity ovocné bubliny, stávají se více vodnatým. Malé krevní sraženiny, růžové, šarlatové a tmavé kávové tašky jsou zde povoleny.

Vodnatý s krví
Sliznická krev s krví

Co dělat v takové situaci rozhodne lékaře. Výběr krve na 14. týdnu těhotenství vyžaduje diagnostiku - transvaginální ultrazvuk. Pokud během průzkumu bude délka děložního děložního čípku menší než tři centimetry, pak bude nutné ukládat švy, aby se zabránilo dalšímu zkrácení děložního čípku a jeho zveřejnění.

Oddělení placenty

Je důležité kontaktovat nemocnici okamžitě, abyste udrželi ovoce. Zde je to, co ženy píšou o tom na fórech:

Victoria, 31 let: "Osobně zažil placenta oddělení. Nejprve tam byly malé alokace v 16. týdnu těhotenství s krevními pruhy a pak všechno šlo do těžkého krvácení. Diagnostika - Oddělení pro 2/3. Strávil tři měsíce v nemocnici, přísné posteli. Ale stále dokázala sdělit dítě a porodit. ".

Všimněte si, že odničení placenty je nebezpečné nejen pro dítě, ale i matka. V rizikové skupině jsou:

  • kuřáci;
  • Pacienti s vysokým arteriálním tlakem;
  • Ženy s jizvami po potratu a operacích;
  • Ovoce s příliš krátkou pupeční.

Pokud během druhého / třetího trimestru je během těhotenství tmavý krvavý výtok, to znamená pravděpodobnost zahájení procesu peelingu.

Tmavé a červené alokace
Možnosti při detretaci placenty

Hlavním nebezpečím je, že v takovém stavu, ovoce neobdrží dostatečné množství kyslíku, a žena může pracovat silné krvácení.

Likvidace placenty k vyléčení je nemožné, ale lékaři se snaží odložit cesarejský průřez na 30-36 týdnů.

Prelation placenty

Tato diagnóza svědčí o stavu, když je Zev dělák zcela nebo částečně zablokován PUCENT:

Olga, 26 let: "Snil o těhotenství ve snu a odhalil. Podařilo se představit pouze 29. Poté, co jsem testoval, uložil jsem se, ale neočekávaně se objevil alokace na 36 týdnech těhotenství. Okamžitě se obrátil k nemocnici a po dni jsem udělal Cesarean, aby se zabránilo kyslíku hladovění pro plod ".

Krevní výtok během těhotenství během přítomnosti placenty se vyznačuje následujícími znaky:

  • Venkovní krvácení;
  • nečekaně;
  • má šarlatový stín;
  • Nejčastěji přichází v noci;
  • Výsledný syndrom bolesti není označen;
  • žádná viditelná vnější příčina;
  • neočekávaně se zastaví, ale nutně opakuje.
Jasně červená
Spojenec

Je-li ve druhém trimestru, žena chápe, jaké pozice věcí ukazuje problém, pak Scarlet výtok během těhotenství v pozdním Snadné zmírnění se začátkem obecné činnosti.

Zvláštní pozornost je nutná se opakovat krvácení při 39 týdnech těhotenství, protože pokud je diagnóza potvrzena, nebude možné porodit přirozeně. Ale tak lékaři se jen snaží připravit ženu, aniž by způsobila nebezpečné zkušenosti, které situaci zhoršují.

Výběr krve ve třetím trimestru

Už jsme si poznamenali, že diagnózy, jako je oddělení nebo náhled plimatického lékaře, může také dát do druhého a třetího trimestru. Ale na konci těhotenství, krvavá sekrece již může indikovat přirozený začátek obecné činnosti, takže není nutné obávat příliš mnoho, kdyby si to neznal Hnědé alokace po dobu 39 týdnů těhotenství.

Mozhuchi růžová hnědá
Růžová s hrudkami

Okamžitě si všimněte, že se může stát jako dříve a později.
Je možné, že krvavé výboje na 40. týdnu těhotenství svědčí o zločku sliznice a ne dlouho zbývající na generickou aktivitu. Současně existují následující znaky:

  • Sekrece krve trochu;
  • Břicho klesl;
  • Čerpadla jsou povolena v sekreci.

Kromě toho je důležité, aby se nezměnilo oddělení sliznice s vodami.

Odchod mastné vody
Odeslání sliznice trubice

Pokud v prvním případě k porodu, může zůstat o několik dní, pak voda svědčí o okamžitém vzhledu dítěte. Stojí za to vykazovat zvláštní pozornost, kdyby byla ostrá vaginální sekrece, ale bez zbytečných zkušeností:

Elena, 22 let: "Ráno si všiml hnědého alokace na 38 týdně těhotenství. Předtím, než se diskutoval s lékařem Alokace na 37 týdnech těhotenství, A nebyl důvod k obavám. Okamžitě šel do nemocnice v slzách a panice, ale oni mě tam uklidnili, a já jsem porodil, když došlo k 41 týdnech těhotenství. Zde je takový příběh. ".

Jak rozpoznat zveřejnění placenty?

Oddělení se může objevit neočekávaně, takže krvácení v pozdním období těhotenství není vždy předzvěstí porodu. Diagnóza můžete potvrdit pouze pomocí ultrazvuku a žena potřebuje věnovat pozornost následujícím náznakům:

  • Scarlet sekrece;
  • děloha v tónu;
  • V oblasti břicha se táhnou bolest;
  • prudký pokles krevního tlaku;
  • bušení srdce;
  • hluk v uších;
  • možná závratě;
  • Existuje obecná slabost;
  • Studené ruce a nohy;
  • Kůže je velmi bílá.

Pokud dojde k úplnému oddělení, ovoce rychle umírá a s částečným oddělením je možné zachránit život dítěte, ale pouze s včasnou léčbou pomoci.

Tarrow dělohy

Je považován za závažnou komplikaci, která může být způsobena:

  • překážky pro průchod plodu;
  • nedodržení velikosti pánve a plodu;
  • Příliš úzká pánev pro vedoucí dítěte;
  • velká hmotnost plodu (více než 4 kg);
  • zvětšená fetální hlava;
  • Umístění dítěte je kolmé k ose děložního čípku;
  • Přítomnost jizvy a zánětu v děloze.

Marina, 23 let: "Všiml jsem si krvavých alokací v noci v 38 týdně těhotenství a myslel jsem, že jsem porodil. Šel do nemocnice, a na silnici se začala objevit bolest ve tvaru otřepu. Teď si pamatuji s hrůzou okamžik, kdy doktor řekl, že děloha. Výsledek - Caesarean sekce a dlouhé období zotavení »

Když se děloha porušuje, může dojít nejen charakteristická sekrece, ale i moč s krví. Pro všechny pacienty s hrozbou přestávky dělohy neustále pozorovaným lékařem a v pozdějších termínech ležet v nemocnici.

Terminál sinus

K dispozici je placenta Prelation, když se nachází na jedné úrovni s vnitřním ZEV. Slaví se ve třetím trimestru, zejména v období dvaceti osmi až třicet druhého týdne. Existují také případy, kdy během porodu vznikla prasknutí jedlé sinusové placenty.

Zde se krvavé vypouštění během těhotenství objevují náhle a nemusí být doprovázeno charakteristickou bolestí. Stejně jako po dobu trvání a sílu krvácení, pak když je placenta sinus prasknut, je obzvláště hojný s opakovaným znakem. A hlavní nebezpečí je, že ovoce během porodu může ztratit placentu blokováním přístupu kyslíku. V tomto případě bude porodnictví provádět cesarevnou sekci.

Patologická sekrece bez ohledu na pojem těhotenství

Existují důvody, které mohou způsobit krvavou sekreci, a to jak na začátku toronu, a v období 38 týdnů těhotenství a dále:

  • přítomnost infekcí;
  • zánětlivé procesy;
  • po gynekologickém vyšetření;
  • ektopie děložního čípku;
  • Zranění.

Často se stává, že žena bere na bleeding alokace na 41 týdnu těhotenství a raduje se, že brzy porodí, protože termín již umožňuje. A ve skutečnosti lékař během další inspekce poškodil mírný kapilár a v něm není nic strašného. Přečtěte si, co dělat, pokud Po vyšetření gynekologa se objevilo hnědé vrcholy. Pro infekční onemocnění je nutný vážně strach, který v porodu mohou projít dítětem. Proto ženy v pozici absolvují všechny druhy analýz a průzkumů.

Kdo je v rizikové skupině?

Pokud 40 týdnů těhotenství krvácení předpokládá jako jeden z přístavů porodu, pak v mnoha dalších situacích může krev na pokládání indikovat patologii. Lékaři dlouhodobě zkoumali tuto otázku, a dospěli k závěru, že ženy, které jsou predisponovány na krvácení během ložiska plodu

  • převedeny spontánní nebo potraty vlastním řešením;
  • Chirurgické operace na genitálních orgánech;
  • s komplikacemi převedly předchozí narození;
  • mají patologický vývoj dělohy;
  • pojata po 30 letech;
  • Mít špatné návyky.

Samozřejmě i naprosto zdravá žena není pojištěna proti neočekávanému krvácení, což bohužel často doprovází proces přenášení. Ale pokud lékař zane předem někteří z vlastností zdraví pacientů, bude schopen správně zkoumat a věnovat pozornost faktorům zranitelnosti.

Vaginální sekrece je druhem zdravotního zrcadla. Zvláště důležité se stává během šperda plodu, protože v takové poloze může včasná diagnostika sekrece pomoci identifikovat negativní proces v těle a rychle přijmout vhodná opatření k zachování života a zdraví matky s dítětem.