Co říkáte výběr po sexu?

Po pohlavním styku, kromě dobré nálady s pocitem spokojenosti, může žena všimnout konkrétní vaginální sekreci. Jaký výběr po sexu by měl být alarmovaný, a který - ne, rozumíme tomuto článku.

Normální výběr

Samozřejmě, alokace mohou a dokonce se musí objevit po intimní blízkosti. To je způsobeno tím, že během vzrušení se zvyšuje krevní oběh, zvyšuje dodávku pohlavních orgánů. Existuje silná stimulace vagíny a jeho žláz, v důsledku toho se aktivně vytváří sliznice tajemství.

Příroda je uspořádána tak, aby poskytovala pohodlnější intimní proces, snadné pronikání a posuvné. U lidí se tento hlen nazývá vaginální mazivo. Provádí také bariérovou funkci, která drží všechny zahraniční mikroorganismy, pak je stáhnou. Normálně je ženské tajemství vodnaté, transparentní, bez zápachu, není doprovázena nepříjemnými pocity. S orgasmem se stává hustým a lepkavým. zjistit Co je přiděleno u žen během orgasmu Z odkazu na odkaz.

Pokud se ukázaly nahnědlé, krvavé, nazelenzevné, narůžovělé, béžové, bahno bílý výtok po sexu, tvaroh, kyselém, pachu ryb a nepohodlí, s největší pravděpodobností hovoříme o porušování.

Přítomnost bílých nebo hojných žlutých výbojů po sexu je možná kvůli ejakulaci člověka v pochvě. Mají ostrý proteinovou vůni a uniká 10-20 minut po konci pa. Tak, spermie, míchání s ženskou cervikální kapalinou, vychází.

Hojnost a tloušťka vylučovaného hlenu závisí na úrovni hormonů. Když je nerovnováha, počet sekrecí, zejména v době excitace, se může výrazně zvýšit. Takový jev je často detekován během období menopacteric nebo jako vedlejší účinek na léčiva obsahující hormony.

Alergická reakce na antikoncepci nebo intimní hygiena je schopna změnit povahu sekrece. Overafect umělého sexuálního mazání, maziva, může ovlivnit intenzitu výběru.

Charakteristika ženského tajemství se mění v průběhu menstruačního cyklu. Během ovulace, před a Po menstruaci jde alokace hojný a zakřivený, získávají nažloutlý odstín a sebevražedný zápach, který je zvláště patrný v intimní blízkosti.

Příčiny hnědé a krvácení po pohlavním styku

Přírodní

Nebojte se sekreci s příjmem krve a krve, pokud aniž by to byla bez bolesti a nepohodlí. Může to být krmivo pro stejný důvod pro ovulaci, stejně jako v předvečer kritických dnů. Některé páry mají sex i během menstruace. Tady bez krve nemůže udělat.

Červený výběr v důsledku prvního pohlaví je vysvětlen mezerou panenských splas. V tomto případě existuje někdy světelný mužský a tam může být prodloužený krvácení. Vše záleží na vlastnostech těla, ale v příštím sexuálním kontaktu se obvykle takový symptom již neprojevuje.

Nadměrně aktivní pohlavní styk může přispět k vzniku krvácení. Ejová sekrece v tomto případě bude znamenat mechanické poškození nádob nebo vaginálních tkání.

Pokud se jedna z uvedených důvodů odehrává, není důvod k vzrušení. Ale stojí za to zmínit o ní během návštěvy gynekologa.

Patologický

Příčina růžových nebo hnědých výbojů po pohlavním styku je často erozi čípku, vyznačující se poruchami integrity sliznice. Krev z deformovaného spiknutí spadá do hlenu, který je zvláště patrný po sexu.

Sucrovic charakter je sekrecí v přítomnosti polypů. Často reprezentují benigní neoplazmy, ale odhalují takovou patologii, musíte analýzu projít na histologii, abyste odstranili maligní nádory.

Symptomy endometriózy - růst buněk vnitřní tkáně děložního čípku děložního čípku - také odkazuje Sekrece ze světla do tmavě hnědého stínu. Vařená nemoc má tendenci reinkarnovat v rakovině. Patologie tohoto druhu jsou také doprovázeny bolestivými pocty během a po sexuální blízkosti a latenci menstruace.

Šedá a zelená sekrece po sexuální blízkosti

Jedním ze společných onemocnění, ve kterých jsou specifické výboje zvýšeny po systému, je bakteriální vaginóza. Mucus má špinavý bílý, zelený nebo šedavý odstín a vůně blikání ryb s bavlněným znakem. Příčinou onemocnění je změna kompozice mikroflóry vagíny, kde převažují podmíněně patogenní bakterie nad užitečnými laktobakterií. Dysbakterióza je doprovázena svědění a spalování v každodenním životě a během blízkosti.

Tyto bakteriální mikroorganismy identifikují těkavé aminy, které vytvářejí vůni ryb, zvyšující se po sexu.

Selekce žlutého a bílého pohlaví

Vypouštění Curčase S mlékem vonícím bodem do drozdu, který vzniká kvůli vývoji houby rodiny Candida. Candidiasis je přenášena jako sexuálně a postupuje proti pozadí růstu množství kandidátské v mikroflóry v důsledku napětí, fyzické námahy, příjmu antibiotiky nebo nedodržování hygieny. Od obyčejné bílé se vyznačuje spalováním a svědění po pa.

Žluté hojné alokace po pohlavním styku označují takové infekční onemocnění, jako je Chlamydia, Trichomoniasis a dokonce i kapavka. Nepříjemné aroma, svědění, pálení v močení patří příznaky těchto onemocnění. Ulzels se mohou objevit v zóně genitálií.

Separace hlenu, charakteristika tohoto nebo thil, je patrné u žen než muži. To je vysvětleno tím, že mikroflóra reprodukčních orgánů slabé poloviny lidstva je citlivější.

Výběr po pohlavním styku při vstupu do dítěte

Během doby čekání na dítě není sex zrušen, ale od středu druhého trimestru musíte omezit sexuální život v intenzitě a některé pózy. Tlak na žaludku může poškodit dítě.

Když by měl hnědý výtok, doprovázený bolestí v dolní části břicha, by měl okamžitě konzultovat lékaře. Řeč může jít o fetální fetální nebo ektopické těhotenství. V takových případech je přerušeno, aby se zabránilo těžkým důsledkům pro matku.

Přítomnost Pink pokračování po sexu během těhotenství Počátkem času řekne o reakci dělohy na zavedení cizího těla - ovocného vejce. To je přípustné v prvních dnech pojetí. Později to bude znamenat problém ohrožující potrat nebo předčasné narození.

Léčba a prevence

Pokud se tajemství, které se objevilo, v důsledku sexuálních vztahů, nepohodlí, pak byste měli hledat lékařskou pomoc. Gynekolog určí etymologii a předepisuje léčbu.

Pokud je bohatá sekrece kvůli citlivé mikroflóry, pak stojí za to využít vaginální čípky pro jmenování lékaře. Je možné použít řešení pro douching. V tomto případě mohou lidové prostředky pomoci, například koupel s odvodem dubové kůry, heřmánku, měsíčku a otočení. Můžete namočit tampon a představit ji do pochvy na krátkou dobu. Ale nemusíte tyto metody zneužít tak, aby nedošlo k překlopení sliznice. O, Jak léčit alokace u žen doma, Přečtěte si článek na odkaz.

Odstranit zánět pomáhají svíčky a mazi místní akce, fyzioterapie. Ve spuštěných infekčních onemocnění jsou předepisovány obecné léky spektra a dokonce i antibiotika.

Patologie jsou zacházeno v závislosti na jejich lokalizaci a závažnosti. Eroze migrovat, zmrazené a nádory mohou dokonce odstranit chirurgicky.

Jak zabránit vzhledu výběru po sexu?

Aby se zabránilo takovému nepohodlí, nezapomeňte na preventivní opatření:

  1. Podporovat imunitu.
  2. Vyhněte se fyzické námahy a stresu.
  3. Pečlivě vyberte intimní hygienu.
  4. Probuď se častěji a změnit spodní prádlo.
  5. Vyhněte se přenášení oděvů ze syntetických materiálů.
  6. Chraňte bariérovou antikoncepci (kondomy) v nepřítomnosti stálého partnera.