Bílý nájezd mezi a na sexu rtů, příčiny a léčby

V různých obdobích života se žena setká s takovým fenoménem, ​​jako bílá řada na sex rtů. V prvních týdnech života se tvoří novorozence dětí, v období sexuálního zrání, dospívající dívky 11-14 let čelí světelným sekrecemi, těhotné ženy zažívají tuto fázi v hormonální restrukturalizaci těla. Sex Life také ukládá svou ochrannou známku na změnách v těle ženy: taková reakce probíhá jako odpověď na někoho jiného flóry sexuálního partnera. Schopnost rozlišit normální fyziologické procesy z patologického pomůže se vyhnout mnoha problémům.

Typy bílých nájezdů

Bílé nájezdy na sexuálních rtech mohou být oba normální fenomén a patologie.

  • Normální fyziologický výtok nemají ostrý zápach. Světelný zápach kyselého charakteru je v důsledku mikroflóny vagíny. Vzhled hlenu je spojen s fyziologií ženského organismu. Cyklus v ženském těle znamená neustálé změny ve struktuře, charakteristický zápach, konzistence výběru.

Fyziologický nálet mezi velkými a malými sexuálními rty světla se nazývá smegma. Smegma je složení mrtvého epitelu, tajemství mazových žláz, vody. V samice malé a velké sex rty jsou mnoho mazových žláz. Produkují tajemství, které generuje světelné vrcholy. Tajemství se hromadí v záhybech intimních orgánů, provádí ve formě bělavého výboje.

Podlahy genitálních orgánů

  • Zvyšování infekční přírody - Příděly, které jsou doprovázeny takovými příznaky:
  • teplo;
  • nepříjemný zápach;
  • Firefly genitálních orgánů;
  • spalování, doprovázené svědění;
  • Bolest v močení.

Tyto příznaky vyžadují odbornou pomoc.

V tabulce jsou uvedeny faktory, které přispívají k tvorbě bílého výboje mezi pohlavními rty jsou uvedeny v tabulce:

ZpůsobitStručný popis
Drush (kandidóza)Splnit infekci způsobenou houbou Candida. Charakterizované hořící, svědění v oblasti genitálií. Alokace chalup. Sexuální pohlavní styk, močení je doprovázeno hořící
Vaginální dysbakterióza (bakteriální vaginóza)Změny se vyskytují v důsledku hormonálních přesměrování v těle, dlouhodobé přijetí antibiotik, nerovnováha v neuropsychiatrickém stavu. Existuje šedo-bílý výběr s vůní shnilých ryb
Změna hormonálního pozadíTento fenomén je charakteristický pro dívky před nástupem menstruace a pro těhotné ženy.
Nespecifický vaginit nebo vulvovaginitidaGynekologické onemocnění doprovázené zánětem sliznice membrány. Existuje vznik žlutých a zelených výbojů
Genitální oparKauzativní činidlo onemocnění je herpess, prošel pohlavím. Označil vzhled malé vyrážky na genitáliích
Nedostatek intimní hygieny během menstruaceDlouhý kontakt použitých těsnění s intimní zónou vede ke zvýšení přirozeného výběru
Spodní prádlo ze syntetického materiáluTakové oděvy je úzce kontakt s genitálií, nepříjemné, vede k zánětu.
Nesprávně zvolená intimní hygienaNesprávně vybrané gely pro intimní hygienu narušují bilanci alkalické kyseliny vagíny nebo vede k vývoji alergií

Příslušný přístup k léčbě bílého nájezdu

Bílá řada na sex rty
Fyziologické alokace Proveďte ochrannou funkci. Vytvářejí bariéru pro patogenní bakterie a udržují zdravou vaginální mikroflóru. Aby se zabránilo nechtěným zánětlivým procesům, je nutné pravidelně čistit od výběru intimního prostoru. Sám to může být provedeno s malým proudem vody během hygienických postupů. Pokud tento postup nestačí, můžete dále použít bavlněnou tyč: navlhčete ji vodou a eliminovat bílou řadu mezi genderovými rty. Použijte pro tento postup. Normální mýdlo nemá náklady - způsobí suchost a nepohodlí. Nejlepší je aplikovat řešení farmaceutického heřmánku, gelů z přírodních složek pro intimní zónu hygienu.

Infekční bílá řada na sexuálních rtech vyžaduje profesionální inspekci a odpovídající léčbu. Self-léky mohou zhoršit pozici a zánětlivý proces bude trvat těžší formy.

Diagnóza může být uvedena po kvalifikované kontrole. Gynekolog jmenuje standardní postupy snížené na dodávku smearů, obecných analýz. Léčba zahrnuje použití drog různých povahy: prášky zavedené vaginálně a pro přijímání uvnitř, terapeutické svíčky, masti, smetana. Dobrá další terapie může sloužit prostředkem tradiční medicíny: komprimuje, umírá, ale je důležité konzultovat s gynekologem.

Výběr novorozených dívek

V prvních osmi týdnech života se novorozeně na genitáliích objeví různé vrcholy světla, růžové a hnědé. To je možnost normy. Dětské tělo vyčištěno a přizpůsobuje se novému prostředí. Výběr by neměl být vyčištěn s bavlněnými hůlkami nebo pro to používat kosmetiku. Stačí, aby se dítě včas našel, vezměte si lehké lázně, dávat pokožku dítěte k odpočinku z plenek.

Jejich ženská příroda

Ženské tělo je sofistikovaný a nepředvídatelný mechanismus. Jakékoliv období života se vyznačuje jeho rysy. Pozorná diagnostika, kvalifikovaná odborná pomoc, včasná léčba pomůže dělat právo a nepoškozovat svůj vlastní organismus.