Pokud výběr voní v rybách

Jedním z hlavních ukazatelů zdravotního porušení žen a rozvoj gynekologických onemocnění je specifické alokace. Mohou se lišit od normální barvy, aroma, konzistence a doprovázené některými příznaky: bolest, svědění a další. Pokud selekce voní k rybám, pak lze posoudit přítomnost patologického procesu nebo onemocnění, které a povídáme se o tomto článku.

Přírodní vaginální sekrece a odchylka od normy

Dámské tělo každou sekundu zdůrazňuje určité tajemství, zejména z sliznice membrány sexuálního systému a pokožky pokožky. Každý ženský zástupce je individuální. Normálně se průhledný hlen odlišuje od intimní zóny, mírně lepkavá a voda, bez nečistot a vůně. Vzhledem k tomu, že hormony estrogenů a progesteronových hormonů vyskytují v různých fázích menstruačního cyklu, charakter mucusových změn. Například po menstruaci je to více lepkavé, zakalené a má kyselý zápach. Později se stává hojným, bez vůně a podobně jako protein vajec, takový znak - začátek ovulace.

Výše uvedený popis je denní normou, ale stává se, že vypouštění začíná vykazovat nepříjemnou vůni, která nemůže být eliminována běžnými zbraněmi. Alokace mohou být vytvořeny cibule, česnek, Rinyl, kyselý tvaroh a dokonce i ryby. Někdy příští Kovový zápach výboje. To se přidává k těmto symptomům jako bolesti v dolní části břicha, třísla a vaginální svědění, spalování, včetně při močení, nepohodlí během intimní blízkosti. To vše svědčí o onemocnění a pouze gynekolog dá přesnou diagnózu, přičemž se stírá.

Proč alokace u žen voní ryby?

Rybí zápach z intimní zóny mohou být bez výběru, ale nejčastěji je doprovázen tímto symptomem. Vzniká v důsledku nadměrného vývoje patogenních bakterií v přirozené mikroflóře vagíny. Jeho komponenty, laktobacillia, se nevyrovnávají šíření škodlivých mikroorganismů. Jejich aktivita vede k zničení bakterií mléčných kyselin, které jsou nakonec nahrazeny Gardnells - patogenní částice. Ty, zase vyvolávají těkavé aminy, což je přesně shnilé a rybář. To vyvíjí gardnerellózu nebo bakteriální vaginózu, projevuje se řádným důvodem:

  1. Oslabená imunita snižuje ochrannou funkci těla, což vám umožní proniknout patogenní mikroby bez překážek.
  2. Mechanické poranění tkáně v důsledku potratu, chirurgického zásahu a dokonce hrubého pohlaví.
  3. Indiskriminovaný sex a ne-chráněný sexuální kontakt.
  4. Nedodržení pravidel hygieny.
  5. Syntetický ložní prádlo a na sobě řemínky mohou způsobit, že rybí zápach z vagíny.

Když se v dívce objevil nepříjemné tajemství, která není přední sexuální život, pak uvedené faktory vyvolaly problém.

Výběr s vůní ryb s bakteriální vaginózou

V 75% případů této patologie lze vysvětlit neobvyklá vůně bílé.
Gardnellóza je obtížné detekovat, protože postupuje asymptomatický. Pouze týden, vaginóza se cítila jako znamení:

  1. Sliznice Začíná cítit shnilé ryby, získává zelenou, žlutou nebo bílou, se stává tlustým a v některých případech kudrlinky, to může být poměrně velké hrudky.
  2. Obnaví svědění, spalování a nepohodlí během pohlavního styku.

Tento problém se může objevit kdykoliv, ale nejčastěji se indikuje před měsíčně a když sex kontakt. Existuje možnost posílení příznaků a po pokusech o odstranění vůní s intimní hygieny nebo deodoranty.

Pokud neberete žádná opatření a nepřijímáte toto narození, dá komplikace ostatním orgánům: ledviny, močovýř. Existuje možnost vývoje pyelonefritidy nebo cystitidy.

Výběr s vůní shnilých ryb během těhotenství

Od prvního týdne pojetí

Podobné alokace - nejčastěji známky onemocnění, a na tahu může přispět k nesprávnému připojení ovocného vejce. Pak je bohužel nemožné být jistý v normálním vývoji embrya. V tomto případě se k nepříjemnému zápachu přidá růžová, krev nebo hnědá hlen.

Ve druhém trimestru

V případě detekce bílých, nažloutlých nebo hnisavých výbojů s shnilou vůní ryb se shoduje s dobou těhotenství, je nutné okamžitě obrátit na gynekolog, protože ohrožuje předčasné narození, deformaci plodných mušlí a dokonce i potratu.

Třetí trimestr

Vodaný tajemství s takovou vůní bude pravděpodobně svědčit Začátek úniku amniotické tekutiny v důsledku vaginózy. Pokud byl v pozdních datech nalézt podobenství, pak je kardinální ošetření obvykle přenesena do období po porodu.

Další důvody pro výběr rybího zápachu u žen a jejich léčby

Často jsou odborníci spojeni vypouštění z pochvy s nepříjemným zápachem shnilé ryby as některými infekčními chorobami jako gonorrhea, chlamydia. Mají však malé další příznaky nebo na výše uvedené ZPPP, bolest během močení, v dolní části břicha, odhalující vzadu. Konzistence hlenu, obvykle kapalnější, výběr může být dokonce předmět.

Hojný tvarohový tajemství bez takové vůně se nazývá Candidiasis. Jeho příznaky jsou velmi podobné vaginóze.

Specialista by měl vytvořit skutečnou příčinu problému. Řekne než a jak léčit výběr s vůní ryb.

Vzhledem k tomu, že garrenerrelez není pohlavní nemoci, pak můžete dělat bez antibiotik. Pravděpodobně to bude vaginální svíčky nebo místní krém. Často spolu s nimi jsou předepsány imunostimulaci a zobecnějících prostředků. Obnovení normální lokální mikroflóry, probiotické léky, jako je LineX, Hilak Forte. Pokud je onemocnění stanoveno ze série StD, budou aplikovány antibiotika.

Self-léky v takových situacích je nepřijatelné, zejména během těhotenství.

Během období využití je hlavní stav izolace zdroje onemocnění a abstinence od sexuálních kontaktů.

Prevence vůně z intimního zóny

  1. Dodržujte pravidla hygieny intimní zóny. Je nutné pravidelně jít, zejména v horké sezóně.
  2. Správně vyzvednout produkty péče o pohlaví: Měly by být bez barviv a příchutě, při zachování rovnováhy pH.
  3. Vyhněte se stísněným, syntetickým spodním prádlem, zejména tanga.
  4. Neubližujte na bariéru antikoncepci, v nepřítomnosti stálého partnera.
  5. Pravidelně používat preventivní lidové prostředky, jako je terapeutická ohybová infuze a milující, chamomiles. Je možné použít bylinky nejen metodou potopení, ale také pít infuzi. Číst Recenze reálných lidí o statečné matře odkaz.
  6. Zvýšit imunitu.

Dámské recenze a názor specialistů

Alla, 32 let: "Po dobu šesti měsíců jsem překročil výběr s rybolovnou vůní lepidla. V posledních dnech se kdykoliv projevují. Obtěžoval nesnesitelné svědění a hrozné hořící, zejména při močení. Gynekolog objevil bakteriální vaginózu a předepsané vaginální svíčky. Kurz byl asi dva týdny a všechno skončilo ".

Victoria Sergeevna, gynekolog: "Ve své praxi často splňuji stížnosti na rybí vůně z vnějších pohlavních orgánů. Rozhodně se jedná o první volání onemocnění. Nedělejte s vlastním lékem. Měli byste předat stěr a určit příčinu. Je důležité informovat sexuální partner o problémech, ke kterým se stalo, a projít terapií společně, protože muži podléhají takovému malému. Léčba pomocí moderních lékařských léků prochází rychle a bez stopy. A pokud se nedochází k dodržování preventivních opatření a opakování ".