Eroze děložního hrdla v těhotenství: alokace a jejich rysy

Devět měsíců těhotenství - nejdůležitější a odpovědnější období v životě každé ženy. Často se v této době mohou rozvíjet různé patologie nebo nemoc. Jedním z nejčastějších problémů mezi slabými představiteli podlahy je erozi děložního čípku, který se může rozvíjet oba před začátkem očekávání vzhledu dítěte a během špendlíku plodu. Různé alokace jsou hlavními příznaky v eroze děložního čípku během těhotenství. Co mohou být a co s nimi dělat, "tento článek to řekne.

Vlastnosti eroze děložního čípku během těhotenství

Eroze děložního čípku je patologie charakterizovaná nepravidelností sliznice tohoto orgánu způsobeného růstem válcových buněk v epitelu. Tento fenomén je často v žádném případě se projevuje sama o sobě, včetně těhotenství, s výjimkou krvavého výboje. Proto je nejčastěji erozi během těhotenství detekována pouze při kontrole gynekologa. V počátečních fázích, patologie nepředstavuje zvláštní hrozbu pro plod a budoucí matka, ale zahájené onemocnění může vést k infekci sliznicí membrány, odmítnutí tkáně, což je schopno způsobit předčasné narození nebo dokonce potrat.

K tomuto problému dochází z důvodu několika důvodů: hormonální poruchy a restrukturalizace v ženském těle, oslabená imunita, chronická onemocnění urogenitálního systému, četných potratů, hrubého pohlaví, zejména během těhotenství.
Erozion během těhotenství 87% není ošetřena. Tento proces se děje po dodání, protože metody boje proti tomu je poměrně riskantní pro budoucí matky.

Sekrece na pozadí eroze děložního čípku v těhotenství - zvýraznění charakteristických odstínů

Výběr v eroze během těhotenství je jediným příznakem, který může tento problém naznačovat. Zpravidla je Sukrovitsy nebo hnědý hlen pro oscilaci po sexuálním styku v gynekologu. V různých časech zajímavé pozice nemusí být žádné bohaté vybití krve.

Vzhledem k tomu, že buňky sliznice v tomto okamžiku jsou zranitelné a deformovány, hrozí nebezpečí infekce infekce, reprodukci bakterií a pronikání virů. Pokud je také implikován spuštěnou erosia děložního čípku Během výběru těhotenství může být žlutý, hnisavý a dokonce zelenavý odstín. Tento typ výběru může indikovat vývoj pohlavních onemocnění, jako je kapavka, syfilis, herpes, houbové větvičky.

Vzhledem k tomu, že tělo během očekávání dítěte je obzvláště zranitelné a oslabené, imunita se sníží, mohou STD na útočit na erozi čípku a provokovat tyto sekce. V tomto případě byste měli konzultovat lékaře pro kompetentní léčbu. Takový vývojový scénář ohrožuje fetální infekci a potrat.

Pokud je hlen hnisavý, můžete také hovořit o oddělení placenty, která je plná s potratem nebo předčasným začátkem generické aktivity.

Bez ohledu na výběr, stojí za to diskutovat s lékařem a diagnostikovat, projíždí tahy a další analýzy. Pokud vyloučili infekční a jiná onemocnění, samotná eroze nepředstavuje zvláštní hrozbu pro plod a budoucí matku. Ve většině případů je jeho léčba odložena do období po porodu.

Výběr cervikální erozi u těhotných žen

Sekrece v erozi porážce epitelu děložního dělohy u těhotných žen se neliší od stejných alokací z ne těhotných žen. Ženy v pozici si mohou všimnout pouze jejich intenzitě.

Prevence a léčba výběru v eroze u těhotných žen

Pokud je erozi děložního děložního čípku diagnostikována během těhotenství bez vývoje genitálních infekcí a přerušení placenty, a výběr je povaha hlenu krve, pak pravidlo, tablety a obecná opatření nejsou předepsána. V tomto případě platí místní prostředky. Také presentátor těhotenství, odborník by měl sdělit tuto diagnózu lékařům a porodníků, kteří budou trvat porod, aby se vyhnuli komplikacím.

Pokud je krvácení na této půdě hojné, mohou být použity drogy, přispívající krevní srážení.

Dříve mnoho odborníků používá dutinu i během těhotenství, ale moderní medicína tuto metodu upustil kvůli velkým rizikům komplikací. Pokud je tato patologie v takovém stupni, což vyžaduje intervenci, eroze je eliminována kousením s laserem nebo elektrikou, korekcí elektrického proudu nebo kapalným dusíkem. Recenze porodu k maminám říkají, že ve většině případů použití těchto metod nemělo vliv na narozené děti.

Pokud jde o prevenci sekrecí během tohoto problému, spočívá v používání místní akce. To může být terapeutické tampony impregnované heřmánkovým trávím, tahem, měsíčkem. Jsou impregnovány dostatečně silnými deky a ne alkoholovými roztoky těchto bylin a jsou umístěny hluboko do vagíny.

Medy Tampony jsou také relevantní. Kus medu se změní na několik vrstev gázy a také daleko ve vagíně. Gynekologové se shodují na velké výhodě Svíčky rakytníku.

Také používat a umírají na základě výše uvedených trav. Jsou prováděny pomocí lékařské hrušky s malým tlakem během týdne.

Všechny tyto metody lze samozřejmě použít pouze po konzultaci s lékařem. Je důležité dodržovat pravidla osobní hygieny a kdykoliv je to možné limit pohlaví kontakty.

Anna, 45 let: "Během mého druhého těhotenství jsem byl diagnostikován erozi čípku. A při první inspekci nebylo toto onemocnění odhaleno a já jsem vstřelil alarm až po detekci výboje krve po sexu a nepříjemných pocitech během něj. Lékař předepsal používání svíček methylracylem, ale bál jsem se používat jakoukoliv chemii a začal používat seconconstru. V průběhu času zmizel, bez problémů jsem porodil. A pak se ukázalo, že problém šel sám. Děkuji svíčky a Bohám!"

Stanovisko specialisty: "V případě Anny lze říci, že samoúžení se ukázalo být bezpečné a dokonce užitečné. Existují případy, kdy se erozion s narozením dítě míjí sama, ale existují případy, kdy je sliznice s porodem poškozena ještě více. Proto stojí za to poslouchat příslušné stanovisko na navštěvování lékařů. Kromě toho, moderní metody medicíny vám umožní zbavit se eroze během těhotenství bez problémů a hrozby pro maminku a plodu. Jedná se o léčbu dusíku, elektrický zdvih, laser. Současně další šance na otěhotnění zůstávají tak velké jako před onemocněním. Důvěry profesionálům a nemají samozřejmě."

Marina, 23 let: "S nalezenými hnisavami během těhotenství, ne příjemné alokace byl ohromen verdiktem lékaře - eroze děložního čípku během těhotenství ve stádiu. Studoval téma, litoval tři potraty vyrobené a nepozorované k jejich tělu. Nebylo odložit ošetření po dobu po porodu, toto dítě bylo příliš dlouho očekáváno. Byl jsem připraven na migraci, ale díky pokročilému gynekologovi jsem využil léčby laserem. Postup úspěšně utrpěl. Alokace zmizely s erozi a špatnými myšlenkami. Sláva do moderní medicíny."

Na základě výše uvedeného lze poznamenat, že výběr během eroze děložního čípku během zajímavé pozice je jediným příznakem, pro které může být tato patologie stanovena bez kontroly. Pokud lékař potvrdil svou přítomnost, nebojte se. Ve většině případů tento problém nenese hrozbu těhotenství a budoucího dítěte. Je důležité provést preventivní opatření a používat určenou místní akci. Sledujte své tělo a buďte zdravý!