Transparentní a bílý výběr během pohlaví

Jedním z zdravotních ukazatelů žen je charakteristika jeho sexuální sekrece. Sexace během pohlaví - komplexní proces pojatý samotný přírodou. Co by měly být normální, a co zvážit patologii, - více v tomto článku.

Vlastnosti ženských excretions Když vzrušující

Téměř všechny sexuální partnery během intimní blízkosti jsou pozorovány vlhkostí pochvy a zvyšuje se s rostoucím sexem.

Který vyniká u žen, když vzrušující?

V každodenním životě se sekrece objeví během pohlaví se nazývá mazivo. Jedná se o transparentní kapalný hlen bez zápachu a homogenní konzistence. Popsaný substrát se skládá z kapalných a buněčných složek, které jsou sekrecí epitelu gland epitelu a děložní dutiny, leukocyty a různé mikroorganismy.

Kolik hlenu by mělo být normální?

Obvykle se dámské mazání vyčnívá na 5 ml denně. Množství tekutiny s excitací je výrazně zvýšena v důsledku přílivu krve ke stěnám pochvy a stimulace gumových žláz. Výběr, když mohou být vzrušující dívky příliš hojné nebo naopak vzácné. Někdy největší číslo vyniknout během orgasmu.

Co je ženský mazivo?

Toto tajemství provádí mnoho funkcí. S ním se sex stává pohodlnější, snadný úvod a posuvný. Lepící prostředek snižuje pád cizích mikroorganismů, vytváří ochrannou bariéru z mikrobů a infekcí.

Během plodné doby, tato kapalina přizpůsobuje kompozici, vytváří příznivé médium pro spermie, což přispívá k koncepci.

Zjistěte si článek o odkazu co výběr po sexu Bod patologie.

Bílý výběr během pohlaví (jako krém)

Často dámy si všimnou tlustého bílého výběru během pohlaví a po něm. Mnozí to popisují pomocí fráze "jako krém".

V lékařských fórech nikdo nemůže skutečně vysvětlit povahu takové sekrece a mnoho uživatelů doporučuje navštívit testy kliniky a průchodu. Nicméně, zkušené gynekologové argumentují, že bílý krémový výběr by neměl strašit ženu, pokud nemají nepříjemný zápach, jsou homogenní konzistence, a nejsou doprovázeny nepříjemnými pocity ve formě pálení, svědění a bolesti během močení. Taková funkce, podle specialistů, je zvláštní pro hlen v určitých dnech v menstruačním cyklu.

Skutečnost je, že v průběhu cyklu se hladina hormonu neustále mění, počet estrogenů se zvyšuje a klesá. Účinek těchto látek je způsoben povahou sekrece žen. Kromě vagíny, mučení produkuje dělohu, tzv. Cervikální kapalinu.

Hlavní funkce je pomoc při přepravě spermií ve vejci. Figurativně řečeno, to je úložiště osiva, jehož prostředí je pro něj příznivé a umožňuje přežít v podmínkách kyselé mikroflóry vagíny.

Jak se sekrece mění během styku do jednoho měsíce?

Charakteristika vaginální mukale závisí na fázi menstruačního cyklu, ke kterému došlo.

Na jeho začátku je mucus velmi malý, je to jasná barva a hezká voda. Jeho funkce v této fázi leží v bariéře, že se tvoří v cervikálním kanálu (tzv. Cervikální zástrčka), která zabraňuje pronikání patogenních mikroorganismů v děloze.

Když se blíží ovulace, množství estrogenu roste, což ovlivňuje práci celého organismu, zejména na sexuálním systému a vlastnostmi vaginálního hlenu. Vaginální tajemství se stává hojným, tlustým, viskózním a alkalickým. Má jasně vyjádřenou vůni vejce veverky, smetany nebo bílé.

Po ovulaci se hlen znovu vyrobí v minimálním počtu.

Povaha vaginálního hlenu a cervikální kapaliny může dokonce říct o tom, jaká je fáze plodnost je žena, a je koncipována.

Pro výpočet nejvhodnějších dnů pro hnojení byste měli věnovat pozornost označením a typům sexuálního hlenu:

  1. S přítomností špatného výboje a suchosti v pochvě, koncepce je nemožné (bezprostředně po kritických dnech a před nimi).
  2. Lepkavá a lepící hlen, který rychle schne na prstech, jen minimálně může přispět k přežití spermií.
  3. Krémový bílý výtok V sexu bez zápachu, vyzve k přístupu ovulace a zvýšení šancí, aby se těhotná.
  4. Období ovulace je charakterizována uvolňováním kapaliny bílého potrubí připomínajícího vaječný protein. Největší pravděpodobnost pojetí.
  5. Úroveň estrogenu jde na pokles, což činí ČIM méně schopný konzervovat a přepravovat mužské semeno.

Tyto vypuštění lze upravit a na základě jiných faktorů. Přenesené napětí a onemocnění na nohách, hormonální nerovnováhu, přijímání léčiv, včetně hormonálních, antibiotik, alergických reakcí, infekčních onemocnění a gynekologických patologií jsou schopny změnit popis vylučovaného hlenu.

Hojný výběr během sexu

Vylučován ve značném počtu tajemství, zpravidla nemluví o patologii. Kromě toho, objem vyplacení pomůže navigovat v pravděpodobnosti koncepce vaginální metodou. Zahrnuje takové akce: zavedení 2-špičkových špiček do vagíny (dostatečně hluboko), následné extrakce a stanovení přítomnosti tekutiny.

Silné přidělení během pohlaví mohou hovořit o ovulaci, stejně jako o znevýhodnění v intimním prostředí, takže taková metoda funguje pouze v případě neexistence patologií a nemocí.

Patologie a onemocnění

Důvodem nadměrného výběru maziva v dívce, když vzrušený může být nějaká porušení.

Živné onemocnění projevené v nadměrném výboji je bakteriální vaginóza. Během a po sexu, lepkavý hojný hlen, žlutá, zelená nebo špinavá bílá barva s shnilé vůní ryb. Během pohlavního styku může dojít k nepohodlí ve formě pálení a svědění.

Curl Consedency, bílá barva a kefír pachu ukazují na plísňový onemocnění. Candidióza, také známý jako drozd.

Infekční pohlavně přenosná onemocnění, jako je Chlamydia, syfilis, kapavka, často vysvětluje významný únik tiché kapaliny různých barev během intimní blízkosti.

Přírodní příčiny hojného bílého výboje u žen po sexuálním styku

Taková sekrece se může objevit v důsledku míchání vaginálního výboje a spermií člověka. Někdy má nažloutlý odstín a veverka voní jako kuřecí vejce. Obvykle nepohodlí tento hlen není. Výběr genitálií docela hojně a označuje dokončení pohlavního styku ve Vagině.

Často příčinou silného výboje žen během excitace bílé barvy se stává přecitlivělost. V tomto případě je nemožné připisovat znamení k patologii, spíše, tento fenomén psychologické a emocionální povahy.

Scarer výběr během sexu

Někdy mazivo chybí a vůbec, což je důsledkem problému. Možná selhala bilance kyseliny-alkalstinky nebo mikroflóra je rozbitá. Nejčastěji, důvodem v hormonálním selhání, což je důvod, proč je suchost pochvy se často nachází v menopacterním období.

Dámské recenze a názor specialistů

Olga, 37 let: "Během vzrušení mám tak silné alokace, že i skvrny zůstávají na listu. A v žádném případě se nemění s průběhem menstruačního cyklu. Je to, ve svém středu, stávají se bílou a více lepkavou. Smear se vzdal analýzy, nemám žádné infekce ".

Viktor Sergeevich, gynekolog: "U žen reprodukčního věku je výběr během pohlaví přirozený a dokonce povinný. Mluví o lepení krve do pohlavních orgánů, zejména k vagíně, jejichž sliznice produkují tajemství, nazvaný Sexuální mazivo. Pokud je lokální mikroflóra citlivá, bude výběr, zejména na vrcholu excitace bude hojný a vodnatý, bez ohledu na to, jaký typ výběru se vyrábí. Takový příznak může být snížen místními akčními přípravky - čípky s komponenty sušení. Hlavní věc není zapojit se do sebevědomí, aby nebylo přečteno sliznicí membrány.

Zde můžeme mluvit o emocionálním stavu ženy a o zvýšené úrovni estrogenových hormonů. Pokud tedy tyto sekce během pohlavního styku dodává nepohodlí, obraťte se na specialistu, jak vytvořit jejich etymologii ".

Stručně o hlavní věci

Na základě výše uvedeného lze dospět k závěru, že mazivo během pohlaví je způsoben prací genitálních žláz. Za prvé, to je výsledek přílivu krve ke stěnám pochvy a stimulace sliznice rád. Za druhé, děložní czem, jehož charakter se liší v závislosti na období menstruačního cyklu.

Bílé vrcholy žen během akt intimní blízkosti nebo po něm, s vyloučením patologií, mohou znamenat přístup ovulace, když je pojetí s největší pravděpodobností. Je důležité pravidelně věnovat pozornost povaze této sekrece a zohlednit případné změny ve svých vlastnostech v různých obdobích. Pokud vás vaginální hlen přináší nepohodlí, poraďte se s lékařem, abyste zjistili a eliminovali příčinu. A být zdravý!