Proč se během těhotenství objevují hnědé výboje?

Obvykle prochází těhotenství budoucí matky zvláštních obav. Nicméně, dnes rostoucí počet žen se může pochlubit vysokou úrovní reprodukčního zdraví, což vede k různým problémům během gestačního období. Jeden z příznaků nepříznivých je hnědý výtok během těhotenství. Někdy se mohou stát nebezpečným signálem. O důvodech, pro které se hnědé vypouštění a hrozby spojené s tímto jevem, budeme v tomto článku hovořit. Chcete-li to udělat, zvažte problémy s různými fórem pro budoucí matky a zkuste je odpovědět.

Hnědé vypouštění, které nezávisí na období těhotenství

Brown výběr způsobuje více obav o budoucí matky než jiné. Snadno je vysvětleno, protože hnědá barva je ve skutečnosti krev v určité koncentraci. Stojí za zmínku Hnědý výběr v 14. týdnu těhotenství - něco jiného než přidělení 39 týdnů těhotenství. Existují však situace, kdy provokující faktory jsou naprosto nezávislé na období gestace.

Olga 27 let: 24 týdnů těhotenství. Někdy hnědá izolace. Mohou béžový nebo světle hnědý výběr s těhotnýma být výsledkem eroze děložního čípku?".

Eroze může být doprovázena krvácením. Toto onemocnění je ošetřeno, ale během období nástroje dítě, tato manipulace není poskytována. Eerozivní léze se mohou vzdát charakteristické sekrece ve formě světle hnědého výboje během těhotenství (iChor). Někdy je to hlen s krví a dokonce hnis. Zvýšení takového tajemství se často vyskytuje po sexu nebo zkoumání gynekologa. Trvání těhotenství 39, a pak 41 týdnů - tak dlouho, než nechat erozi bez pozornosti. Léčba stojí za diskusi s lékařem.

Irina 30 let: "Čekám na dítě. Nyní 25 týdnů. Objevil se hnisavý výtok na 22. týdnu těhotenství. Mají krevní směs, začal hrozné podráždění. Snažil jsem se posít heřmánek - stal se trochu jednodušší. Projedené testy - Gardenarez. Proč se objevily krevní stopy?"

Během těhotenství mohou být hnědá izolace způsobena zánětlivým procesem nebo STD. Na pozadí poklesu lokální imunity je často pozorována aktivace podmíněných patogenních mikroorganismů nebo spící infekce. V takových tajných karicích mohou být přítomny hnědé tělesy, inkluze sliznice-hnisavé kapaliny. Existuje odpudivá vůně, spalování v vyprazdňování močového měchýře, svědění. Krev na spodním prádle je způsobena poškozením integrity sliznice. Takové příznaky mohou nastat, když se vám líbí: oba na 6., a při 31 týdnech těhotenství, a to i když se blíží 41 týdnů těhotenství.

Příčiny hnědého výboje během těhotenství v prvním trimestru

V prvních týdnech těhotenství, přítomnost stop krve - ne neobvyklé. Proč se tohle děje? Můžete zdůraznit pět důvodů pro krvácení malými podmínkami.

Implantace

Victoria 29 let: "Dlouho se snažil otěhotnět. Tento měsíc konečně test poskytl pozitivní výsledek. Ale před tím, než se zpoždění všiml nátěru. Teď na čtrnáct týdnů, všechno se zdá být v pořádku, ale stále se obávám. Co to bylo?".

Sliznice Výběr těhotných žen, obsahující malé inkluze krve, může jít během implantačního procesu ovocného vejce do děložní stěny (to je první 2 týdny po oplodnění). Kapilární poškození doprovázející tento fenomén vyvolává vzhled charakteristických rezidencí v bílém. Stopy krve se objevují a projíždí bez stopy, jakmile dopad končí. Ve stejné době, sekrece nemá nepříjemný zápach a není doprovázena bolestí.

Hormonální nerovnováha

Natalia 27 let: "Nedávno se to dozvědělo v pozici. A doby se nezastavily. Je pravda, že chodili trochu. Jsem šokován! Nedávné hnědé alokace na 13. týdnu těhotenství bylo přibližně. Nyní dvacet. Tak neočekávaně se musela stát mámou! je to možné?"

Skvělé hnědé alokace v prvním trimestru mohou být důsledkem hormonální perestrojiky. Obvykle je takový fenomén pozorován v těchto dnech, kdy ženy musely jít měsíčně. Sekrece má nejčastěji pečující charakter a nepředstavuje žádné nebezpečí pro blaho plodu. Snadno se zaměňuje s menstruací. S největší pravděpodobností bude tento výběr se konat bez stopy. Ve vzácných případech je situace schopna opakovat 2-3 cykly, v II trimestru je to samo-diagnostikováno.

Bubble Drift

Julia 22 let: "Jde o třináctý týden. Hosté mají rodiče manžela v obci. Několik dní oznámení na spodním prádle Některé podivné krve - jako pěnění. Všechny příznaky toxikózy jsou zřejmé: nevolnost, závažná slabost, hlava se točí ráno. Ještě jsem nešel k doktorovi. Můžu se dostat do nemocnice pouze každý druhý den, když jsem v souladu s postelemi. Velmi znepokojený! Co by to mohlo být?".

Důvodem pro vzhled krvavého tajemství je v podstatě připomínající menstruační výtok s sraženinami a charakteristickými bublinkami, je nejzávažnější patologií - bublina. Jedná se o vzácný fenomén, jejíž podstatou je v rozporu s hnojivem. Jmenovitě: buď oplodňuje vejce bez chromozomu, nebo hnojení plnohodnotného vejce, ale ve stejnou dobu 2 spermie.

Ve skutečnosti je to nádor, který má ve většině případů benigní charakter a skládající se z různých bublin (cyst) naplněných kapalinou. Ztráta krve se vyskytuje v důsledku odmítnutí částí bublin a je doprovázeno takovými znaky jako bolesti hlavy, nevolnost, zvracení, výkyvy krevního tlaku. To často zavádí mylnou představu kvůli podobnosti se symptomy toxikózy. Při diagnostice takové anomálie zůstává jediná volba léčby provozem. Naštěstí se setkávejte s takovou šanci na malé - 1 z 1000.

Mimoděložní těhotenství

Svetlana 24 let: "Nedávno jsem se dozvěděl, že čekám na dítě. Dlouho očekávané dva pruhy! Teď šli temný měsíčně. Velmi se bojím, najednou to bude ektopic, protože mám spoustu problémů na gynekologii (tam byla nepronikovatelnost trubek). Co může být během ektopického těhotenství?"

Patologické těhotenství rozlišuje sekreci hnědé barvy, která má tmavý odstín. to První známky ektopického těhotenství před zpožděním. Význam patologického procesu je uzavřen v názvu, tj. Oplodněná vejce není upevněna ve stěně dělohy, a vně: v vejcovodu, vaječníku nebo dokonce abdominální dutině. Nebezpečí patologie je, že jako ovocný vajec roste, je hrozba lámání trubky, vaječníků, a v důsledku toho výskyt rozsáhlého vnitřního krvácení.

V počáteční fázi se ektopické upevnění nedává. Rozdíly se vyskytují 5-6 týdnů, kdy se stav ženy najednou zhoršuje: slabost, silná řezná bolest v žaludku, může vypadat tmavá krevní výtok. Možná si myslíte, že to bylo měsíčně po zpoždění. Intenzita ztráty krve může být jiná, protože někdy existuje vnitřní krvácení a jen malá část. Zpětná vazba od žen, které přežily takové obtěžování, se proto silně vrátí. Barevné spektrum tajemství s touto patologií - nahnědlé nebo tmavě hnědé odstíny. (cm. Fotografie extrakce během ektopického těhotenství)

Hrozba přerušení těhotenství

Julia 29 let: "První dítě ztratilo, když šlo 15 týdnů těhotenství. Pak tam byl ostrý krvácení. Po dlouhé léčbě se podařilo nedávné. Teď těhotenství je 14 týdnů, Maznia začala. Opravdu první? Takový výboj může být při potratu?"

Irina 20 let: "Všiml jsem si z prvního druhu Sucrovic, a dnes byly přiděleny s pokladeny během těhotenství 6 týdnů. Podle typu - běžné měsíční. Bolí břicho a táhne spodní záda. Možná to bylo jen zpoždění? Zkouška je však pozitivní, ještě nechodil do konzultace. Řekni mi, co by to mohlo být?"

Možná hrozba potratu. To je běžná příčina krvácení v prvních týdnech těhotenství (do 13 týdnů). Patologický oddělení ovocného vejce je doprovázeno krevní ztrátou různých intenzitou. Nejprve to je obvykle, Alokace mozhingu na časném těhotenství (někdy s sliznicí) a během progrese procesu se jejich hojnost výrazně zvyšuje. Více než O vypouštění při potratu Můžete se naučit odkazem. Důvodem takového problému je často nedostatek hormonu progesteronu zodpovědného za tvorbu placenty a zachování plodu. Hrozba přerušení je doplněna bolestivými pocity v břiše, slabosti, nevolnost.

Co může způsobit hnědé alokace ve 2 trimestru?

Druhý trimestr je čas, kdy je krvácení nebezpečné pro pohodu budoucí matky a dítěte. Hlavními důvody těchto států lze odlišit dvěma: párování placenty a jeho náhled.

Oddělení placenty

Veronica 24 let: "Všiml si hnědé alokace na 20. týdnu těhotenství. Zároveň podivná bílá. Nedávno klopýtal a spadl, udeřil žaludek skoro. Co by to mohlo být?"

Olga 36 let: "Jsem 36. Čekání na první dítě. Hypertenziva. Tam byl pár placenty po dobu 10 týdnů, pak za 16 týdnů těhotenství. Dnes, opět na oběd, spodní část břicha byla podivná, poté, co hnědá izolace (jako menstruace, možná o něco méně). Odebráno na "sanitce". Znovu v čištění. Doba 22 týdnů. Co ohrožuje dítě?"

Inna je 26 let: "V 25. týdnu těhotenství existují bohatý výtok krve. Zvláště hospitalizováno. Diagnostikovaný celeiming placenta 50%. Lékaři říkali, že nyní budou po celou dobu v nemocnici pod dohledem. Je to stav tak nebezpečný?".

Oddělení placenty je nebezpečný stav způsobující hnědý výběr ve druhém trimestru, který končí 28 týdnů těhotenství. U žen je oddělení často doprovázeno závažným krvácením a ovoce ve vývoji této patologie zažívá hypoxii a nedostatek živin, t.na. Placenta nesplňuje své funkce. Také se objeví pocit napětí a bolesti v dolním břiše. Zranění, arteriální hypertenze, malá délka kabelu, přítomnost jizev na těle dělohy mohou spouštět. Tato podmínka je velmi pokryta a vyžaduje nouzovou hospitalizaci a někdy i chirurgický zákrok, protože po krvácení je možné tento druh plodu je možná smrt plodu.

Prelation placenty

Alla 26 let: "Jsem v šestém měsíci. Co může znamenat hnědé vrcholy na 26. týdnu těhotenství? Cítím se jako vždy, ale dnes po čištění, krevní stopy si všimli na spodním prádle. Na patnáctém týdnu byl hyperton, hrozba potratu, ležela na zachování, ale ne krev. Kteří krváceli během těhotenství ve druhém trimestru?"

Julia 24 let: "Čekáme na dítě. Analyzuje norma, ultrazvuk ukázala boční predikci placenty. Jsou normou pro hnědé alokace v 16. týdnu těhotenství s podobnou diagnózou? Doktor říká, že v posledních měsících bude muset jít do nemocnice. Je to nutné?"

Inga 22 let: "Poprvé si všiml hnědého alokace v 17. týdnu těhotenství. Poslal do ultrazvuku. Ukázalo se, že mám kompletní náhled placenty. Prošel léčbou v nemocnici, cítil vynikající. Znovu se objevily alokace v průběhu 24. týdne těhotenství. Pod jeho odpovědností byl zacházeno doma. A znovu přidělení 27. týdne těhotenství. Lékař trvá na tom, aby mě před narozením dal do nemocnice. Je to nutné?"

Průchodce placenty je dalším abnormálním státem, ve kterém je pozorována nesprávná lokalizace placenty. Částečně nebo úplně zavře urety. Pokud je patologie detekována do šestnáctého týdne, terapie je často prováděna ambulantní. Čím vyšší je gestační období, nejpravděpodobnější riziko krvácení. Růst plodu zvyšuje tlak na placentu. Krvácení často vzniká náhle, například během spánku. Scarlet barva, oni jsou kapalina, bolest chybí. S kýcháním, kašel, vyprazdňování střev a ztráty krve močového měchýře zintenzívnit. 24 týdnů těhotenství - termín, kdy žena s odrůdy placenty je často hospitalizována v nemocnici. Pro lékaře jsou kreativní podmínky, aby byly ovoce až 30 týdnů. Po uplynutí kritického času (asi 31 týdnů těhotenství) se často provádí nouzovou cesarejskou sekcí.

Oba tyto státy představují skutečnou hrozbu. Zpravidla vznikají ve druhém trimestru těhotenství. Ale oddělení placenty může být pozorováno ve třetině a není menší.

Hnědý výtok během těhotenství v pozdním

Zranění

Irina 30 let: "Proč může být přiděleno na 37 týdnů těhotenství? Celé období bylo dokonalé. A dnes ráno jsem si všiml mužského dne (večer byl sex). Velmi vystrašený. Je příliš brzy na porod. Kdo měl na konci semestru hnědý výtok? Co je to?"

Inna 22 let: "Po inspekci na židli si všiml hnědých vrcholů Při 34 týdnech těhotenství. Co by jim mohlo zavolat?"

Hnědé alokace na 37 týdnu se mohou objevit v důsledku sexu, A po kontrole lékaře. To je způsobeno zraněním vnitřního povrchu děložního čípku. Pokud nevylepšují, pak neexistuje nebezpečí. Všimněte si alokace na 37 týdnech těhotenství, zkuste snížit činnost sexuálního života.

Zkumavka

Julia 21 Rok: "40 týdnů těhotenství hnědé alokace. Po celou dobu to neměl nic takového. Co by to mohlo být?"

Natalia 25 let: "Hnědé alokace při 39 týdnech těhotenství je znamením porodu? Přesněji, 39 týdnů již končí. Našel kus těsného hlenu na spodní prádlo s hnědými šplouchá. Dříve byla ohrožena 6 měsíců po těhotenství, ležela na zachování, ale všechno bylo jiné. Možná je to stejná zástrčka? Kolik bude při startu porod?"

Miroslav 19 let: "Na 41 týdnu těhotenství byly husté načervenalé alokace. Co je to?"

Hnědé alokace v pozdním těhotenství, zpravidla znamenají začátek odstranění sliznice, utěsnění vstupu do dělohy a provádění ochranné funkce. Před porodem, to má tendenci oddělit v několika fázích nebo zároveň. Tato podmínka není nebezpečná. Hnědé alokace při 40 týdnech těhotenství hovoří o nouzové setkání mámy a dítě. Někdy vypouštění sliznice a začátek narození oddělily hodiny. A někdy začíná postupně odejít již za 37 týdnů těhotenství. To vše závisí na vlastnostech těla. Výběr 40 týdnů těhotenství nebo o něco dříve vypadat jako tlusté sliznice (někdy s hnědými šplouchá - pruhy krve). 41 týdnů - čas, kdy může porod začít každou minutu, a teleplementace hlenu krve - charakteristický prvek.

S ohledem na hlavní důvody, pro které je možné vypustit během těhotenství ve všech trimestrech, všimneme, že v každém případě bude v každém případě nejvíce přiměřenější chování na lékaře. Zvláště relevantní pro ty, kteří se objevili náhle hojný krvácení. Dokonce i s menším výbojem, bohužel, bez zkušeností, je velmi problematický v příznacích jednom nebo druhého. To nestojí za to trávit čas, zabývající se situací na vlastní pěst, představení v vyhledávači požadavky na "výběr během těhotenství". V zájmu blahobytu budoucího dítěte nezanedbávejte pomoc odborníka.