Výběr během těhotenství s pesarium: kdy porazit alarm?

Batole čeká doba - nejodpovědnější a dlouho očekávaná žena v životě. Většina těhotenství ve slabých podlahových představitelích probíhá bez patologií a tělo se vyrovnat se vším sám, ale někdy jsou situace, kdy potřebuje pomoc. Například v hrozbě předčasného porodu je pesar často instalován. Praxe zavedení do těla tohoto zařízení je poměrně mladá a doprovázená mnoha otázkami. Co je to a jaký výběr s pesarium během těhotenství může být, tento článek odpoví.

Vlastnosti aplikace Pesary během těhotenství

Použití pesary se používá v porodnictví a gynekologii, která není tak dávno. Tato praxe je však docela úspěšná a získává všechny velké zatáčky. Pesary je tzv. "Porodnický kroužek", který je instalován u vchodu do děložního čípku, aby bylo možné přerozdělit tlak plodu na něm. Toto zařízení je zpravidla použito, když je příliš krátký čík, jeho slabost a hrozba předčasného zveřejnění, zvýšil její tón nebo usnadnil štípnutí dvou ovoce najednou. Hlavní indikací pro použití takové konzumace ostrovní insuficience.

Nainstalované zařízení je kroužky z plastu a silikonu s kompletně hladkým povrchem, který je zadán a umístěn uvnitř poměrně snadno a bezbolestně. Proveďte tento postup po 20 týdnech dětského nástroje a extrahování - po 38 týdnech. Pak, většinou, obecná aktivita začíná během týdne.

Jaký výběr s pesarium během těhotenství je normou?

Samozřejmě je takový objekt cizí tělo pro tělo, takže výběr po instalaci pesary je docela odůvodněno. Sexklopní žlázy v reakci na invazi "těla někoho jiného" začíná svou aktivní práci, zdůrazňují nadměrné množství sekrece sliznice, aby se chránilo před cizími organismy. V normách výběru během pesary by měly být transparentní, poměrně mírné, nemít nepříjemný zápach a mít homogenní konzistenci lipota.

Transparentní hlen
Jako protein

Někdy lze pozorovat a Hnědý výběr během těhotenství, Neumílené nebo nákladní. To se děje, pokud lékaři dali pesary nepřesměrovanou a poškozenou menší cévní. V tomto případě bude hlen bezvýznamný, bez zápachu a homogenní textur.

Hnědavý
Sukolovichny

Pokud takové jevy pokračují několik dní v řadě a nezpomalte tempo, což může znamenat poškození sliznice, poranění genitálních orgánů v důsledku nesprávného zavedení tohoto zařízení.

Hojný krvácení příležitosti pro okamžitou léčbu lékařské péče.

Nebojte se, pokud se objevil po odstranění pesary. Může to být přirozené výuka sliznice, která předchází začátek generického procesu. Nebo se jedná o separaci hlenu, který se nahromadil během pobytu zařízení uvnitř.

Jaké alokace při použití porodního kruhu jsou nebezpečné?

Stojí za zmínku, že umístění prstenů na krční kroužky přispívá k exacerbaci některých infekčních, plísňových nebo bakteriálních onemocnění. Proto, pokud předtím, než byl zaveden, došlo k takový problém jako drozd nebo bakterióza, počet přidělených projevů bude jistě zvýšit a onemocnění se dá.

Pokud je výběr po Pesary nahnědlý, nebo trochu krvavá a skáká po břiše, může mluvit o fetálním plodu nebo o hrozbě přerušení těhotenství. V tomto případě stojí za to okamžitě kontaktovat odborník.

Mucus krve
Hnědá s hlenem

Kapalný bílý výtok, zakřivený nepříjemným zápachem může být projevem kandidózy. V tomto případě je kroužek odstraněn, dokud se nezbaví drozd.

Kučera
Tajemství pro drážka

Pokud je hlen charakterizován žlutými nebo zelenými odstíny a nepříjemným zápachem, může mluvit o infekčních, bakteriálních nebo virových onemocněních. V takových případech je zařízení často odstraněno, je prováděna úplná léčba onemocnění a pak se specialista po diagnostice rozhodne, zda jej znovu stanovit nebo ne.

Hnilentní s vaginitou
Purulentní

Vodnaté alokace v pozdějším datu - sliznice ve velkém množství bez barvy je způsobena pod vodou, průlomovou placentou, která nese velkou hrozbu pro budoucí dítě a máma. V tomto případě musíte okamžitě kontaktovat lékaře.

Vodnatý
Mozhingový krém

Nedávno se více a více specialistů uchýlen k použití pesary, pokud je detekován děložní tón, slabost děložního čípku, nebo ji udržovat v biblické těhotenství. Tato metoda je v bezpečí dostatečně snadná implementace a vykazuje vysoké výsledky (78% úspěšně předával těhotenství v hrozbě nesnesitelných).

Odborníci naznačují, že vzhled vypouštění je přirozený proces, který doprovází umístění porodního kruhu, protože tělo v tomto okamžiku začne rozvíjet více puberty, aby vytvořil bariéru v reakci na vznik cizího těla. V některých případech spolu s umístěním adaptace, lékaři předepisují drogu "Utrezhastan" odstranit tón dělohy.

Spolu se specialisty, pozitivními listy zpětné vazby a pacienti. Vyvazávané zástupcům západních žen, naše krajany ve srovnání s rokem 2014 (začátek šíření využívání pestaru v zemích SNS) se začal uchýlit k této metodě 3,5krát častěji. Vzhledem k tomu, že ubytování se vyskytuje především 20 týdnů, pak do tohoto okamžiku je diagnóza a testy předány a všechny onemocnění jsou vyléčeny. V souladu s tím, s patologickými výbojkami při použití porodního kruhu čelí několik.

Při těhotenství pečlivě zacházejte na své tělo a buďte zdravý!