Co znamená charakter vaginálního výboje po escapelu?

Již po nechráněném pohlaví nebo v případě nouzových případů (zlomil se kondom), aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství s nouzovými antikoncepčními léky. A tady se žena začíná mít zájem, s jakou zveřejněním po Escapel může čelit, a co říkají.

Mělo by být zřejmé, že každé tělo individuálně reaguje na stejný lék, takže je nutné zjistit, která sekrece poté, co Escapel je považována za normální a neohrožuje zdraví, a které vypouštějí poruchy v těle nebo nesprávném použití nouzové antikoncepce. Mít všechny tyto znalosti, můžete nejen identifikovat problém v čase, ale také zabránit nechtěným důsledkům.

Příprava a vypouštění

Emergency postcoital antikoncepce je reprezentována gestagenními léky, které jsou nejúčinnější dny po sexu. Escapel je moderní prostředky založené na levonorgestrelu. Je to tato látka, která způsobuje porušení gestace a neumožňuje zavedení vejce do endometria. Také tyto pilulky ovlivňují konzistenci hlenu v pochvě. To se stává hustším, a proto spermie je těžší dostat se do děložní dutiny.

Podobný účinek, s ohledem na stejnou účinnou látku ve složení, postinorových pohotovostních tablet. Můžete porovnat charakter sekrece na pozadí příjmu tohoto léku, zejména pokud jste vybrali krvácení na pokládání. Ženy na internetu sdílejí informace o tom, co je pozorováno včetně Hnědé alokace po postinor. Přečtěte si o tom v jednom z našich článků.

To vše může vyvolat nečistotní sekreci, která je nejčastěji alarmující žena. Kromě toho, alokace nemusí změnit svůj charakter, ale častěji existují drobné krvácení stopy na denní. Je také možné krvácení, které se snadno zaměňují s měsíční.

Příčiny sekrece krve na pozadí nouzové antikoncepce

Metody nouzové antikoncepce jsou považovány za velmi účinné léky, které je třeba použít správně. Ve většině situací je alokace po absolvování Escapelu přirozené, to znamená, že působení léku. Ale není možné vyloučit různé porušení.

Bezpečný

Účinek lék escapel je založen na syntetické verzi přírodního hormonu gestagenu. Levonorgtestrel způsobuje v ženských tělesných procesech, které jsou podobné absolvování menstruačního cyklu. Ukazuje se, že hnědý výtok poté, co Escapel vznikne v důsledku odmítnutí vnitřní sliznice děložního tělesa, která se také nazývá endometrium nebo vrstva sliznice. Tento proces je považován za normální a neohrožuje zdraví žen. A nazývá se také "umělá menstruace".

Patologický

Přítomnost krve v vaginální sekreci po přijetí léčiva může také indikovat patologické procesy. Zde můžete přidělit několik důvodů, pro které byste měli věnovat pozornost:

Porušení dávky

Často jsou situace, kdy žena vezme zpočátku, a pak další pilulku, znepokojující účinnost nouzové antikoncepce. Je přísně zakázáno dělat, jinak můžete získat intoxikaci těla, stejně jako hormonální selhání, které je často doprovázeno cirkulující sekrecí.

Velmi časté použití

Je dovoleno používat pouze jednu dávku během jednoho menstruačního cyklu. A někteří lékaři dodržují názory, které používají esuži častěji jednou za tři měsíce, má negativní dopad na sexuální systém, což způsobuje hojné krvácení nepochopitelné etymologie.

Gynekologické problémy

Existují situace, kdy je sekrece krve způsobena použití léčiva, ale gynekologických onemocnění. Pokud má žena děložní myom, endometriální patologii a další problémy, pak pravděpodobně provokoval squeakdal výběr podle pozadí stávajících onemocnění sexuálního systému.

Hormonální porušení

Hormonální selhání po převzetí Escapelu často vznikají ze silných mladých dívek (až 16 let) nebo u žen během premopause. Proto se tablety doporučují pouze pacientům s pravidelným měsíčně.

Mimoděložní těhotenství

Charakterizované upevněním fetálního vejce mimo děloha. Doprovázené skromnými oscilací Sekrece krve, bolest na dně břicha, Také zimnice a nevolnost.

Během těhotenství

Pokud používáte lék tvořený během těhotenství, může působící látka Levonorgestrel způsobit neúplné potraty, které budou doprovázeny ostrým krvácením.

Aby se předešlo těmto negativním důsledkům, musíte dodržovat pokyny, stejně jako konzultovat s navštěvujícím lékařem.

Když výběh vznikne po Escapelu?

Nejčastěji se správným použitím nouzové antikoncepce vznikají vypouštění pseudo-generace po dobu 3-5 dnů po obdržení tabletu. Mohou se podobat radikálnímu krvácení nebo ponechat drobné zhnědlé stopy na denní nebo spodní prádlo.

Podobná sekrece přímo označuje úspěch maximálního účinku z tablety. Stojí také za zmínku, že v závislosti na vlastnostech každého těla se může vyskytnout sekrece po dni po použití léčiva. Někdy existuje transparentní výboj bez krve, které jsou také normální.
Stojí za to připomenout, že postcoaltal antikoncepce může způsobit menší zpoždění menstruace na základě posunů v menstruačním cyklu. Není zde nic strašného, ​​takže absence menstruace by neměla být okamžitě vnímána jako konkurenční těhotenství.

Kolik trvá?

Je důležité věnovat pozornost stavu těla. Pokud neexistují žádné komplikace a vedlejší účinky, pak nebude žádné vybití tři nebo o šest dní později. Někdy sekrece krvácení může trvat deset dní a žena nemá žádné další nepohodlí.

Ale jakékoli propuštění by mělo upozornit, pokud jsou doprovázeny bolestivým syndromem nebo společnou malátností. V takových situacích je naléhavé konzultovat lékaře, který na základě symptomů a analýz, předepisuje léky ke stabilizaci hormonální rovnováhy a ukončení těžkého krvácení.

Pokud krevní vypouštění není spojen s léčivem, ale patologiemi, bude muset projít podrobnější zkouškou, aby bylo možné stanovit příčiny Metrragia.

Normální sekrece po antikoncepci

Unikátové vaginální vypouštění vždy upevňují ženu, zejména na pozadí použití takových hormonálních prostředků jako unikat. Vzhledem k vlivu LevonOrgorgestrelu vzniká "umělá menstruace", která je doprovázena odmítnutím sliznice endometria. V důsledku toho vzniká zvláštní vakinální sekrece, která normálně nemá ostrý zápach, je charakterizován malým množstvím a hnědým odstínem. Také povoleno červené viums.

Ale hnědá sekrece po escapelu a krvácení by neměla být bohatá nebo pokračovala příliš dlouho.

Pokud není vaginální sekrece s krví hojně, nezpůsobuje bolestivý syndrom a končí na třetí nebo šestý den, pak tento stav není patologie, ale jednoduše označuje působení léčiva. Někdy lékaři si všimnou situace, kdy začátek měsíce spadá na druhý nebo třetí den po obdržení prostředků postcoality antikoncepce. V důsledku toho krvácení, které je menstruace, přichází nahradit hnědou sekreci.

Každá žena, která používá podobnou drogu, musí mít na paměti, že může změnit svůj cyklus pod působením umělého analogu gestagenu. Ale tady je důležité, aby se nadcházející měsíčně nemohl zaměňovat s pokračováním patologického krvácení.

Co je považováno za porušení?

Pokud negentrální postcoaltal antikoncepce negativně ovlivnilo tělo, pak zřejmým známkou problému bude uvolnění následujícího charakteru:

Více než týden

Pokud se střešní sekrece šicího charakteru nezastaví po 6-10 dnech po přijetí tablety, může znamenat hormonální nerovnováhu nebo konzervaci procesu gestace.

Hojný bílý výtok

COSURCING by měl být bílá nebo žlutá sekrece s konzistencí chaty. S největší pravděpodobností má žena kandidóza, která je také doprovázena nepříjemnými pocity v oblasti Vagina (hořící, svědění, zarudnutí, emise zárodečného rtu).

Silný krvácení

Možné patologické procesy v oblasti malých pánve, částečného potratu, stejně jako vážné hormonální selhání.

Jakékoliv takové projevy nemohou být bez pozornosti ponechán, protože každý problém se zdravotním stavem je snazší vyléčit v počáteční fázi, než se vypořádat s negativními důsledky. S včasným manipulací bude gynekolog jmenovat vhodnou terapii a poskytne další doporučení.

Jakou barvu může být uvolněna po escapelu?

  • průhledný;
  • Bílý sliznice;
  • Červené;
  • Hnědý.

Neměly by se objevit dlouho a ve velkých množstvích. Norma lze také přičítat Bílá sekrece, LUMPING MUCUS. Vzniká v důsledku dopadu levonOrggestrelu na hlenu děložního čípku, který se stává více viskózní. Ale tady by neměly být nepříjemné pocity.

Co říká absence krve?

Pokud po Escapel není absolutně žádný výtok s krví, neznamená to, že nástroj nedal výsledek. Absolutně nesprávně závazné krvácení s účinností. Escapel může vytvořit všechny nezbytné podmínky pro prevenci nežádoucí koncepci a žena stále nemá žádný charakteristický výboj.

Vzhledem k nevědomosti této skutečnosti se pacient často snaží způsobit krvácení nezávisle. Pro tuto dávku léčiva poškozuje pouze tělo. Výsledkem toho může být:

  • předávkovat,
  • hormonální nerovnováha,
  • Silný krvácení,
  • Hormonální neplodnost.

Pacienti, kteří zažívají nedostatek sekrece krve po obdržení tohoto léku, poradíme, že se obrátí několik týdnů na gynekologa. Lékař jmenuje vhodnou zkoušku, analýzy, bude provádět transvaginální ultrazvuk, aby eliminoval porušení v tělech malých pánví, stejně jako pojetí.

Přípustný Zpoždění po Escapela Před týdnem. Termín v tomto termínu označuje porušení.

Komu jsou pilulky kontraindikovány?

Samotná droga má velmi málo kontraindikací, ale nemělo by být zapomenuty, že Escapel je silný nástroj, jehož příjmu vyžaduje zvláštní péči a dodržování pokynů.

LevonOrgorgesthrel je kontraindikován:

  • osoby mladší než šestnáct;
  • Těhotné nebo ošetřovatelské prsové ženy;
  • Osoby s onemocněním jater;
  • Ženy s hormonálními problémy.

Je však třeba mít na paměti, že každé tělo individuálně reaguje na lék a její složky a jeho použití by mělo být opravdu oprávněné. Pokud je možné použít tradiční antikoncepci (přerušen kondomem a t. D.), je lepší opustit takové fondy. Také je také nemožné zneužívat útočku, který v nesprávném použití může poškodit zdraví, a také činit budoucí požadovanou koncepci je velmi problematický.

Jak přijmout?

  1. Chcete-li začít s vaším gynekologem, je to nutné konzultovat s vaším gynekologem, což je lepší než ostatní znát vlastnosti vašeho zdraví, a také o léku podrobněji říci.
  2. Lékaři doporučují používat nástroj ne více než jednou měsíčně. Jinými slovy, je povoleno pouze příjmu jedné dávky pro menstruační cyklus.
  3. Pokud žena vezme jiné hormonální léky, je nutné objasnit pozornost bezpečnosti nouzové antikoncepce v jeho případě.
  4. Doporučuje se ihned po nechráněném pohlavním styku používat tabletu, protože s každým dalším dnem je účinnost léčiva snížena o 10-20%.
  5. Doporučuje se i při výskytu menstruace, navštivte svůj gynekolog pro zkoušku.

V souladu s pokyny a doporučeními lékaře bude nouzová antikoncepce provádět svůj účel (účinnost první den - až 95%) a nepoškozuje zdraví.