Co dělat, když se kondom zlomil?

Co dělat, když se zlomil kondom?To se nestane často, ale může se stát s jakýmkoliv párem, který používá kondomy: V nejvíce kořeněném okamžiku se produkt může zlomit. Každý člověk, který žije sexuální život by proto měl být vědom toho, jak jednat v takové situaci.

Co dělat, když se kondom zlomil?

Pokud se výrobek rozbil před ejakulací, mělo by být okamžitě vyměňován, po kterém můžete pokračovat v sexuálním jednání. Je třeba mít na paměti, že malá pravděpodobnost výskytu těhotenství je stále tam, protože při styku existuje malé množství semenné tekutiny.

Pokud se kondom zlomil během ejakulace nebo po něm, pak je pravděpodobnost těhotenství velmi vysoká. V případě, že používáte kondomy s spermicidovým mazáním, je sníženo riziko těhotenství, ale stále zůstává.

Způsoby, jak zabránit nežádoucímu těhotenství

Nejspolehlivějším způsobem v tomto případě je způsob, jak zabránit vzniku těhotenství - přijímání ženu speciálního hormonálního léku. Tyto prostředky zahrnují Postinor, Escapel, Guineoprinson, Mifegin.

Postinární. Příprava Postinor je zastaralý nástroj, který má silný negativní dopad na zdraví žen (v Evropě, tato antikoncepce je již zakázána, ale v Rusku prodávaném svobodně). Nedoporučuje se užívat menší dívky. Zbytek žen může užívat lék ne více než dvakrát ročně. Po nechráněném pohlaví je třeba užívat dva postiner tablety. A druhý - 12 hodin po první.

Escapel. Lék pro nouzovou antikoncepci je účinný během 96 hodin po nechráněném pohlavním styku. Účinnost léčiva bude vyšší, čím dříve byla přijata tablet.

Gineproviston (agest). Postcoital antikoncepční nová generace, je nejhorší žena. Léčivo neobsahuje hormony, působí na receptory v děloze a vaječnících, je účinný po dobu 72 hodin po nechráněném pohlavním styku.

Mifhegin. Drogem je Mefin (Mifepristone) je navržen tak, aby přerušil těhotenství až 42 dní. Lze jej použít, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství, ale je nutné to udělat pouze pod dohledem gynekologa.

Je třeba poznamenat, že pokud jste porušili kondom během pohlavního styku, nespěchejte na lékárnu a na začátek, obraťte se na gynekologa. Pouze on si vybere nejvěrnější a efektivní způsob, jak vyřešit problém.

Jak neinfikovat pohlavní nemoc

Při porušení kondomu je další vážné nebezpečí - pohlavně přenosná onemocnění. Můžete se infikovat nejen, když sex s neznámým partnerem, ale i s stálým partnerem, jen pravděpodobnost infekce bude výrazně nižší.

Proto, pokud by kondom vypukl, a nedůvěřujete svému partnerovi, musíte jít na toaletu co nejdříve a močit. Pak musíte umýt ruce dobře a vnější genitální orgány s mýdlem. Ženy jsou povzbuzovány k tažení vagíny s řešením Betada nebo mirogramů, a také k léčbě vnitřního povrchu boků. Nebude nadbytečný vstoupit do Vagina Betadada. Muži se doporučují léčit s řešením Betada nebo Miramistina jeho sexuální péče, šourku a vnitřního povrchu boků. Všechny tyto akce budou účinné, pokud se provádí nejpozději 2 hodiny po nechráněném pohlavním styku.

Pokud máte nějaké podezření nebo nepříjemné příznaky se neobjeví, neměli byste nezávisle přiřadit léčbu. Za prvé, měli byste se poradit s lékařem a předat testy, založené na výsledcích, které budou jmenovány nejvhodnější léčbu.

Jak snížit riziko přestávky kondomů

Aby se snížilo riziko roztržení kondomů, mělo by být zakoupeno pouze v lékárnách. Zároveň by volba měla být provedena pouze ve prospěch dobře známých výrobců, osvědčených. Ujistěte se, že před nákupem zkontrolujete trvanlivost kondomů.

Je nemožné nosit 2 produkty zároveň, protože v důsledku tření vznikajícího mezi nimi se zvyšuje riziko jejich prasknutí. Vždy postupujte podle pokynů pro použití kondomů poskytnutých výrobcem. Snažte se používat lubrikanty na silikonu nebo oleji na bázi latexových kondomů, protože zničí tento materiál (je nejlepší, aby se v tomto případě fit vodních maziv na bázi vody).

Doktor porodník gynekolog o pravděpodobnosti otěhotnění: