Co dělá hnědý výtok po příspěvku

Možná, v životě každé ženy tam byl nepředvídaný a nechráněný pohlavní styk, a těhotenství není vždy požadovaný výsledek. Pokud nebylo možné postarat se o metody ochrany předem, znamená "nouzovou antikoncepci" na záchranu. Jsou navrženy tak, aby zabránily pojetí po pohlavním styku. Zpravidla je to způsobeno uměle způsobeným hormonálním selháním, které se děje v důsledku zavádění některých hormonů nebo látek podobných hormonům do těla pomocí léků. Jeden z těchto antikoncepce je postinor.

V 95% případů jeho řádného použití má lék účinný účinek na prevenci nežádoucího těhotenství. Zároveň má použití tohoto fondu řadu kontraindikací a vedlejších účinků. Zástupci žen ve většině případů Všimněte si hnědých alokací po obdržení postiner. Je to patologický nebo přírodní fenomén, tento článek to řekne.

Vlastnosti léku Postinář

Postinor - tablety související s řadou nouzové antikoncepce. Oni jsou používáni nejpozději do 72 hodin po nechráněném pohlavním styku, který skončil samčí semeno v pochvě ženy. Účinnost v prvním dni po sexu je až 95%, pak se třetí den sníží na 75%.

Hlavní účinnou látkou léku je levonorgestrel - syntetický hormonový progesteron, který, když obývaný v hojné množství, je známý svým velmi účinným antikoncepčním účinkem. Proto může být droga připsána řadě hormonálního. Jeho akcí dosáhne výsledků bez ohledu na to, jaký den menstruačního cyklu byl aplikován. Ale stále je nutné vzít v úvahu faktory, které nejsou na světě antikoncepce, dokonce i rychlá akce, neretrvají 100% z těhotenství.

Jak bylo uvedeno, tento nástroj je schopen vypořádat se s hormonálním pozadím, které se mohou projevit s takovými vedlejšími účinky, jako je všeobecné onemocnění, zvracení nevolnosti, závratě, rychlé tep, dušnost, dušnost, krvácení. Tam je velký seznam kontraindikací pro recepci, to jsou nádory různých tkání a druhů, a porušování kardiovaskulárního systému a práce traktu a mnoho dalších, které popisují pokyny pro lék. Je také kategoricky doporučeno používat tablety dívkám, mladší 16 let, a častěji než jednou za 3 měsíce.

Téměř každá aplikace je detekována hnědým výběrem po Postinoru. Správné použití a dávkování antikoncepce - to je normální. Ale někdy začínají kvůli některým patologiím. Jak odlišit normu od problému, přečtěte si dále.

Stejně jako časté případy Zpoždění měsíčně po Postinor. To se může stát v důsledku změn v hormonálním pozadí nebo v důsledku těhotenství.

Když jsou hnědá izolace normou

Vysoká účinnost léků je způsobena velkým koncentrací v derivátech ženského hormonu progesteronu - LevonOrgorgestrel. On, dostat do těla ženy, začíná aktivně působit na endometriální tkanině. Stávají se mnohem tenčí, což nedává fetální vejce, aby to bylo v něm opravit. Tato syntetická složka je také schopna provokovat špičku tkaniny v děloze. To znamená, že tento proces nastane místo menstruace, což samozřejmě nebude koncipován. Kromě toho může látka zastavit dozrávání vajec. To vše je výsledkem uměle provokované hormonální selhání, které způsobuje krvácení po obdržení postiner.

Normálně by tyto alokace měly začít týden po použití léků. Bude to hnědohrdlý krvavý hlen, zatímco hlava se může točit, otokovat mléčné žlázy a dokonce i poruchou žaludku. Druh IT - Acyklická doba vyvolaná velkým počtem progesteronů, které nemusí začít včas a 5-7 dnů po použití tablet.

Když se bojí hnědým výbojem po příspěvku

Někdy krevní vypouštění poté, co může postiner signalizovat jeden nebo jiný problém. Normálně přidělená krev a hlen pokračují až dva týdny. Pokud je tento fenomén pozorován delší, pak to naznačuje porušení.

Také o problému lze také mluvit. Pokud jsou jasně červené, krvavé a tlusté, nebo doprovázené ostrou bolestí, pak se musíte naléhat na specialistu.

Bílý výběr nebo žlutý s nepříjemným zápachem Může hovořit o infekčním nebo vývoji infekčních nebo plísňových onemocnění, protože droga nehrává proti těm, ale jen zabraňuje nežádoucímu těhotenství.

Je-li stanovené období, maximálně měsíc, neexistuje žádný výboj, pak mluvíme o koncepci. Možná, že tablety byly již aplikovány v pozici nebo jste zasáhli ty 5%, kterým lék neovlivnil.

Pokud je těhotenství vyloučeno, a měsíční nikdy nezačal, naznačuje vážné hormonální porušení způsobené složkami tohoto fondu. To může dojít v důsledku předávkování nebo necunkčním kontraindikacím, gynekologickým onemocněním nebo dokonce ektopickým těhotenstvím. Z těchto důvodů začíná někdy vyrovnaný krvácení proti tomuto nástroji.

Tento lék se ukázal jako poměrně účinná antikoncepce hormonálního typu. To je vidět z recenzí žen, které ho vzaly a slova specialistů. Jeho účinek na tělo je však docela agresivní. To vysvětluje skutečnost, že po postiner, hnědé výboje se nachází v 99 případech ze 100. V podstatě to je povinná norma. Žluté a bílé barvy sliznice nejsou výsledkem léku, ale existují patologie infekční a plísňové přírody.

Olga, 27 let: "Přijímám postinor od 18 let. Mnozí uvedli, že zdravotní problémy začnou, ale zatím nenašli. Každý příjem těchto tablet je doprovázeno Vypuštění nahnědlé barvy bez bolesti a vůně. Někdy vychází. Podle lékaře vím, že je to přirozený důsledek tablet. Je velmi výhodné, že existují takové léky, které ušetří v nepředvídaných situacích ".

Svetlana, 36 let: "Po třetím recepci, postiner zjistil, že nemám více než měsíc. Obrátil se na specialistu a spolu s ním zjistil, že mám nejsilnější porušení hormonálního pozadí. Byla tam taková situace, protože pili tyto prášky, poté, co ne obeznámil s kontraindikacemi, a mám malý nádor. Nyní intenzivně léčení a opravy chyb ".

V. Z. Lavrukhina, gynekolog: "Postinor - nejsilnější hormonální činidlo, které se používá k zabránění nežádoucím těhotenství. Před přijetím, měli byste porovnat výhodu možných rizik a komplikací. Kategoricky nedoporučuji vzít ji na mladé dívky. Nicméně, s řádným použitím má vysokou účinnost. Výběr krve je normálním fenoménem, ​​můžete říci povinné. To je podobná menstruační činnost LevonOrgorgestrelu k tělu."

Jak vidíte, tento lék může zachránit situaci a poškodit tělo. Proto vezměte pouze s povolením specialisty.