Když menstruace přijde po escapelu

Zabránit ofenzívu těhotenství po nechráněném sexuálním kontaktu může používat léky pro nouzovou antikoncepci. Takové léky zahrnují escaper - moderní hormonální činidlo. Měsíčně poté, co se Escapel může vyskytnout před plánovaným obdobím, ale některé mají zpoždění po jednorázovém recepci.

Jak je Escapel platný pro menstruaci

Účinek tablet na měsíční závisí na době jejich použití. Escapel zpožďuje útok ovulace a zpomaluje dozrávání vajec. Kvůli tomuto vlivu, téměř polovina žen, jsme použili tento způsob nouzové antikoncepce, pravidelnost cyklu je narušena.

Při převzetí ecapla k ovulaci, existuje vysoká pravděpodobnost objevování krvácení. Mohou se objevit ihned po pití tablet nebo za 2-3 dny. Ale nezaměňují je menstruací - to je odpověď těla na vysokou dávku hormonů. Úplná menstruace by měla začít později.

Zpoždění menstruace po převzetí Escapelu vzniká především v případech, kdy léčivo pije ve 2 fázích. Je dovoleno oddálit datum menstruace po dobu 1 týdne. Ale některé ženy mohou trvat až 2-3 týdny. Často, po takovém zpoždění, hojný měsíčně.

Způsobuje měsíční únik

Začínalo po použití tablet pro výběr nouzové prevence krve by neměl být zaměňován s menstruací. Vzhledem k jejich vzhledu někteří věří, že lék může být použit k stimulaci počátku menstruace v případě zpoždění.

Escapel není používán k volání měsíčně. To je antikoncepce, musí být užívána po dobu 72 hodin po nedošlo k nechráněným sexuálnímu kontaktu. Když zpoždění a potvrzeno těhotenství, tablety jsou zbytečné, nemají neopatrnou akci.

Když menstruace přijde po escapelu

Jak užívat lék

Escapled tablet musí pít co nejdříve po sexu bez prevence. Účinnost je udržována po dobu 3 dnů, i když v některých studiích existuje prostředek, i když po sexu prošlo 120 hodin. Ale když je lék zastaven, je kontraceptive účinek znatelně zhoršující.

S opakovaným sexuálním kontaktem nebude dříve přijatá tableta účinná. Proto před příštím měsícem se doporučuje používat bariérovou antikoncepci. Opakující se přípravek pro 1 cyklus se nedoporučuje v důsledku zlepšení pravděpodobnosti acyklického krvácení.

Pozornost! Pokud se starší než 3 hodiny po použití escapelu začalo zvracení, pak by měl být lék znovu užíván.

Je možné pít esuži během menstruace

Když sex během menstruace, pravděpodobnost stát se těhotná. Ale u žen s časnou ovulací je nemožné vyloučit takovou variantu vývoje událostí. Zabránit ofenzivu neplánovaného těhotenství, můžete přijmout během měsíčního útoku.

Krevní Maznima, která začala 5-15 dní po spotřebě antikoncepce, je možnost normy. Některé ženy mají měsíční dobu trvání až do 1-2 dnů.

Měsíčně po Escapel

V 50% pacientů, kteří vzali esuži v antikoncepčních účelech, nejsou pozorovány žádné odchylky v pravidelnosti a charakteru menstruace. Ale polovina žen, cyklus je zaklepán, hojnost výboje a jejich změny intenzity.

Se stává v prvních 2-3 dnech po použití antikoncepční tablety menstruační alokace nejsou měsíčně. Musí být vzácné, malované v hnědé nebo hnědé burgundské barvě. Měsíčně, který přijde po použití léčiva, se nemusí lišit v povaze obvyklé menstruace.

Když by období měly začít po provedení ESCAPEL

V souladu s pokyny tablety nemění povahu menstruačního cyklu. Ale výskyt zpoždění s trváním 5-7 dnů. Pokud poté, co ecking nepřišel včas, je nutné se zdát gynekolog. Lék může způsobit zpoždění, někteří pacienti pro využití cyklu vyžadují hormonální terapii. Je-li zpoždění, je důležité vyloučit těhotenství.

Když menstruace přijde po escapelu

Některé ženy mají měsíční období očekávané. Pro 2-3 cykly musí stát plně normalizovat.

Scooty Měsíčně po Escapel

Je-li poté, co se ecking Escapel, měsíčně pokračoval v čase, mohou být vzácné. Snížení výběru je způsobeno skutečností, že endometrium pod vlivem hormonálních pilulek neroste.

Varování! S bezmocnými měsíčními gynekologové doporučují provést test k určení těhotenství.

Účinnost Escapelu je 95%, takže zcela eliminuje pravděpodobnost hnojení vajec a připevnění embrya v děloze.

Hojný měsíčník po escapelu

Pacienti, kteří začali intenzivní vypouštění po použití gestagenních antikoncepce, by měly vědět, jak rozlišovat hojné menstruační krvácení. V případech, kdy je těsnění naplněno rychleji než 1-1,5 hodiny, má žena naléhavá pomoc.

Se zpožděním menstruace mohou začít hojné alokace. Pokud jsou těsnění dostačující po dobu 2 hodin a více, počet hlenů a svazků je mírný, pak jsou považovány za normální. Doprovázená taková menstruace může být bolestivá. V případech, kdy objem vypouštění nesníží o 5. den menstruace nebo menstruace, není dokončeno 8 dní od začátku, musíte konzultovat s gynekologem.

Po žaludku Escapel bolí, jako před měsícem

Při vyjmutí escapelu, vzhled vedlejších účinků. Někdy ženy si stěžují na bolesti břicha, připomínající bolesti bolesti před měsíčně. Mohou být doprovázeny příchodem oscilace krvácení.

Nepohodlí může být spojeno s vlivem levonorgestrelu (hlavní složky escaper) na hormonálním pozadím žen a se změnami kolem endometria. Za pár dní by měl stát normalizovat.

Po ESCAPER, měsíční

Při použití okamžité antikoncepce je šance na porušení pravidelnosti měsíčního cyklu. Některé měsíční se vyskytují dříve několik dní. Je důležité sledovat hojnost výboje, charakteru, barvy. Když se objeví odchylky, je žádoucí konzultovat gynekolog.

V příručce je uvedeno, že předčasný začátek menstruace je možný. Postupem času je pravidelnost cyklu obnovena.

Zpoždění měsíčně po escapelu

Zpožděná menstruace pro období do 1 týdne v cyklu, ve kterém je žena přijata léky pro prevenci nouzové situace, je považována za normální. Měsíčně po Escapel může přijít týden po očekávaném dni svého startu.

Některé ženy mají zpoždění, které mohou trvat déle než 2 týdny. V takové situaci musíte navštívit gynekologa. Dr., poslouchání stížnosti, bude kontrolovat a jmenovat průzkum. Je důležité vyloučit těhotenství a zkontrolovat, zda došlo k hormonálnímu selhání.

Možné vedlejší účinky a následky

Při použití ESCAPEL existuje šance na vzhled vedlejších účinků. Nejčastěji si ženy stěžují na nevolnost vzniklé po užívání tablet.

Když menstruace přijde po escapelu

Mezi častými komplikacemi se také nazývají:

  • závrať;
  • bolest hlavy;
  • Bolest v dolních stanicích břicha;
  • zvracení;
  • průjem;
  • Zpoždění menstruace;
  • zvýšení objemu a zvýšení citlivosti mléčných žláz;
  • krvácení nesouvisí s počátkem menstruace;
  • zvýšená únava;
  • dočasná změna hojnosti, intenzity a konzistence výběru;
  • Porušení pravidelnosti menstruačního cyklu.

Při provádění pozorování bylo zjištěno, že ve vzácných případech vede lék do výskytu kůže, vyrážky, kopionů, edém obličeje.

Komentář! Po obdržení léků zabránilo výskytu těhotenství, koncepce by se nemělo stát. Stejně jako jiné léky antikoncepci léků může Escapel negativně ovlivnit zdraví žen.

Mezi možné důsledky přijetí antikoncepční okamžité akce se nazývá:

  • neplodnost způsobená hormonálním porušováním v těle;
  • mimoděložní těhotenství;
  • Psychologické poruchy.

Mezi zbytečně emocionální ženy se objevují nervové poruchy. Mohou mít ostré změny nálady, pocit deprese, apatie. Někteří se začínají bát sexuálních kontaktů.

Co dělat, když jsem pila escapel, ale žádná menstruace

Pacienti, kteří nepřicházeli měsíčně po použití hormonálních pilulek, by měli být přesvědčeni o absenci těhotenství. Pokud je 2-3 týdny po sexuální smlouvě, ke kterému došlo bez prevence testu nebo krevní zkouškou pro HCG, je negativní, pak by se měl zdát gynekolog.

Lékař může radit čekání na menstruaci několik dalších dnů nebo předepisuje léčbu, která vám umožní přinést měsíční. Taktika akce bude záviset na stavu pacienta a výsledků průzkumu.

Po výskytu těhotenství, navzdory použití nouzové ochrany, potraty. Lék nemá vliv na vývoj plodu, potlačuje ovulaci, změní strukturu endometria, zhasne cergic hlen. Pokud nastalo koncepce, pokud si přejete, těhotenství lze spasit.

Závěr

Měsíčně po escapelu ne všechny ženy začínají včas. Někteří pacienti vypadají dlouhá zpoždění, další kritické dny začínají před časem. Vzhled plynových těsnění bezprostředně po použití léčiva je považován za normou. Ale neměli byste je zmást men menstruace, to je reakce na hormony.