Akce člověka a ženy, když trhá kondom

Pravidlo kondomem

Přestávka kondomů během styku - častý jev. To je způsobeno špatnou kvalitou výrobku nebo v důsledku nesprávného použití. Taková situace by měla být připravena každého dospělého. Budeme se zabývat tím, co dělat, když se kondom zlomil. Zde hlavní věc není ztrácet čas, protože tam bude jen několik hodin, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství a ochraně před sexuálními infekcemi.

Ženské akce při roztržení kondomu:

jeden. Vezměte vertikální polohu. To zabrání spermatozóně v vejistých trubkách. Pod působením gravitace proudí spermie z pochvy a bez dosažení vajíčka. Je však nemožné spoléhat se na tuto metodu po opuštění osiva, musíte se přesunout na další položku.

2. Umyjte genitálie mýdlem. Tato akce bude účinná pouze v prvních 10 minutách po pohlavním styku. Skutečnost je, že během prvních deseti minut po sexu se spermie stále nepohne směrem k vaječnému buňce, ale pouze zředí vaginální tajemství. SOAP pomáhá zastavit tento proces a neutralizovat spermie.

3. Sušení. I když žena neměla čas využít prvních dvou metod, stále existuje šance zabránit nežádoucímu těhotenství. V první hodině po sexuálním pohlavním styku musíte vytvořit spermií nevhodné médium pro hnojení, změnou bilance kyseliny-alkalické (pH) sliznice membrány.

Žena by měla připravit speciální řešení: 0,5 litrů teplé vody zředěny 1 lžíce citronové šťávy (9% kyseliny octa nebo citrónové). Dále toto řešení dělají pejsek, t.E. Umýt genitální orgány. V kyselém médiu, mobilita spermií klesá prudce.

Před použitím musí být roztok vkusně ochutnán, kapalina by měla být mírně kyselá, ale ne tahání, protože nadměrná kyselost může být spálena sliznickou membránou vagíny.

čtyři. Použijte postcoaltal antikoncepce. Tyto hormonální činidla jsou účinná v nechráněném sexuálním jednání a v případě mezery kondomů, proto doporučuji prozkoumat dostupné přípravy postcoital antikoncepce a co nejdříve si vezmeme jeden z resetles.

Ochrana proti pohlavím infekce při porušení kondomů

Je jasné, že nežádoucí těhotenství není jediným problémem, se kterými budete muset čelit, když je kondom roztrhaný. Pokud nedůvěřujete sexuálnímu partnerovi, měli byste přemýšlet o prevenci genitálních infekcí. Tyto akce musí provádět muže i ženy.

Nouzová prevence genitálních infekcí by měla být provedena v prvních dvou hodinách po pohlavním styku. Ale dělat to doma není možné. Proto budete muset aplikovat nejblíže k pokožce-veneringologickému dávkovosti, kde jsou všechny potřebné nástroje pro prevenci.

Toto opatření by nemělo být zanedbáno, protože takové pohlaví infekce, jako Chlamydia, genitální herpes, močasmóza a trichomoniáza je mnohem snazší před infekcí, než zacházet.

A konečně, další rada je vyhnout se gapu kondomů, měli byste pečlivě vybrat produkt. Především se podívejte na trvanlivost a slávu značky.