Kondomy s anestetikem

ženskýPředčasná ejakulace nebo včasný orgasmus u mužů může být způsoben následujícími důvody: dlouhá abstinence, nadměrná excitace, zvýšená citlivost hlavy a penisu, psychologického faktoru, nemoci orgánů a urogenitálního systému, obezita, slabá fyzická forma. Podrobnosti o důvodech rychlého orgasmu Mluvit v samostatném článku, ale stojí za to připomenout, že muž ve fyziologických vlastnostech dosáhne orgasmu před ženami po dobu 5-10 minut, t.na. Příroda položená v instinktu reprodukce, a ne dlouhé sexuální potěšení.

Speciální kondomy s anestetikou jsou vynalezeny speciálně pro tento typ mužů (a jejich až 70%). Podmínky Dnes jsou jedním z nejlepších fondů proti časné ejakulaci, nám umožní natáhnout sexuální potěšení, dodat orgasmus pro ženu. Reklama Slogan okamžitě přichází na mysl: "Dyerex ... zpomalte ho, urychluje to!".

Gumové výrobky s anestetikou nelze považovat za řešení problému včasné ejakulace. Tyto produkty eliminují důsledky, ale neovlivňují příčinu. Takové kondomy se doporučuje používat ve vzácných případech diverzifikovat sexuální život.

Kondomové funkce s anestetikou

Kondomy s přidáním anestetika jsou vyrobeny z latexu. Vnitřní část kondomu, a to v oblasti hlavy penisu zpracovává benzokain nebo lidokain. Anestetikum na minutu, po uvedení na kondom obklopuje hlavu penisu a tlumiví citlivost. Výsledkem je, že sexuální pohlavní styk je znatelně rozšířen, je zpožděna etapa výskytu orgasmu v člověku.

Rysy zmatených s anesthetikou

anestetický benzokain v kondomi

Stejně jako jakýkoli jiný specifický produkt, kondomy s benzokainem a lidokainem mají některé funkce pro použití:

  • Benzocain je hustou strukturou, v některých kondomech, včetně DYUSK a kontextu, může být ve formě kusu, který se snadno vytáhne (viz foto).
  • Nemůžete použít trvalé. Trvalé použití tohoto produktu pomůže snížit citlivost hlavy penisu.
  • Vysoká pravděpodobnost alergické reakce. Pokud má člověk vysokou citlivost na něco, možná bude tělo reagovat na anestetikum ve formě alergií (Alergie ke kondomu: co dělat?).
  • Dávka "anestetika". Prahová hodnota citlivosti je odlišná a počet anestetika v každém kondomu se může lišit. Pokud jeho číslo překročí váš prahovou hodnotu citlivosti, pak se pro vás otočí do čistě mechanických pohybů bez jakýchkoliv pocitů a nakonec "váš bojový přítel" padne a opustí "Boyfield".
  • Kondom sklouzl? Ztráta citlivosti může oslabit účinnost, strana může létat, a nebudete si to všimnout. Ale to není všechno, čteme.
  • Vniknout anestetikum na sliznici. Pokud část benzokainu nebo Lidokain spadne na sliznici: ústa, vagina, pak citlivost těchto zón bude spadat. (Působení "léků proti bolesti" v slizniční membráně může přispět k vývoji drozd, dysbakteriózy, alergií).
  • By neměl být uchýlen k orálnímu pohlaví pomocí podobných kondomů. Pokud dáváte přednost, že nebudete chráněni s orálními pohlazení, člen po použití takového výrobku je třeba dobře promýt.

Je tam účinek?

Má kondomy s anestetickou pomocí? Podobné kondomy mohou být nepochybně použity v případě potřeby, strach "k jednomu" před dívkou, zejména v době první sexuální blízkost. Účinek těchto kondomů se nebude vyčkat dlouho: po chvíli po uvedení, budete cítit jeho akci.

Odborníci se dohodli, že použití antikoncepčních látek s anestetikem je s výhodou žádoucí, pokud je mladý muž příliš znepokojen (například během prvního intimního kontaktu s novým partnerem), protože takové kondomy, eliminující nadměrnou citlivost, prodlužující pohlavní styk.

Recenze kondomů s anestetikem u mužů jsou naprosto odlišné, je pochopitelné, t.na. Vše organismus je čistě individuální. Pokud si myslíte o nákupu, doporučujeme určitě zkusit. Pouze se snažíte, rozhodnete se pro sebe: potřebují nebo ne.

Kondom s anestetikem

Mnozí výrobci pryžových výrobků №2 mají podobné kondomy v jejich pravítka. Jaké kondomy s anestetikou lze zakoupit v lékárně? Níže uvádíme seznam takových modelů, stručně popište. To nejlepší z nich oslaví každého pro sebe.

  • Contex Dlouhá láska - nejčastější kondomy v Rusku. Dlouhá láska přeložila "dlouhá láska" rady na speciální složení kondomu. Conidomy velikost 180/52/0/0.06 (délka / šířka / tloušťka stěny). Anestetický typ - benzokain. Podle recenzí dobré kondomy, které lze zakoupit v každé lékárně. Průměrná cena za malý svazek 150-180 rublů. Zvláštností, poznamenáváme, že dávka anestetika v každém kondomu se může lišit, že přímo ovlivňuje pocity.
  • DUREX Long Play - k dispozici, ale drahý nákup (220-250 rublů. Pro 3 kondomy). Na rozdíl od kontextu, příjemnější latexové a jednotné dávkování benzokainu. Podle uživatelů, dlouhá hra obsahuje potřebnou dávku anestetika pro snadný penis bez zmrazení, a ne pro úplnou necitlivost. Rozměry: 190/56/0.07 mm
  • DuRex Dual Extase - produkt byl koncipován maftologists, aby získal simultánní orgasmus. Představte anatomické kondomy s benzokainem, s žebry a vesty. Dual Extase obsahuje kombinaci dvou dalších kondomů stejné linie: AROUSER - pro fanoušky bodů a pumerů, pro "sprinters" - dlouhá hra. Rozměry 195/56/0.07 mm.
  • Ganzo Dlouhá láska 180/52/0.06 - zabírají cenovou kategorii "levnější kontext". Na základě recenzí existuje malé množství benzokainu.
  • Husarian prodlužuje. Další produkt z kontextů s anestetikem v rozpočtové verzi. Rozměry 180/52/0.06 mm
  • SICO Marathon - 180/52/0.06 mm. Další kondomy rozpočtu (Top 10 levných kondoes) S částí benzokainu. Z recenzí stojí za zmínku vynikající kvalitě pro vaše peníze. Z nuancí - kvalita latexu je znatelně odlišná od kontextu a Daspexu.
  • InTotex Infinity - 180/52/0.06 mm
  • Masculan Ultra Dlouhé potěšení 185/53/0.056 mm
  • Hedvábné tsunami
  • Vizit Hi-tech z0%

Slavné kolo. Poté, co jsem si uvědomil, že můj člen padl a házel žvýkačku, potrestal svou přítelkyni orálně zvedat můj bojovník. Po 5 minutách potěšení se moje přítelkyně podívala s divokým vzhledem, ve snaze říct něco, co řekla nepochopitelné zvuky. Její jazyk a ústa permelová dutina. Velmi dlouho jsem se zasmál.

Kondomy s anestetikou se nelíbilo?

Co dělat, když si uvědomil, že "zmrazení" není pro vás, potence padá a zmizí?

Takže nemáte nejcitlivější sexuální varhany. Doporučujeme, abyste nahradili kondomy s anestetikou na obyčejné, tlusté kondomy, například: Sagami Xtreme se cítí dlouho -190 / 58 / 0,09. Tloušťka stěny 0,09 mm namísto standardní 0,06 mm. Doporučujeme více podrobností s článkem: Nejhorší kondomy.