Kondomy dyerex intensum

Kondomy Durex Intense - další know-how společnosti "DREKS". Výrobce slibuje kupujícího nezapomenutelný orgasmus při použití těchto antikoncepce. Předpokládá se, že reliéfní povlak produktu přináší nové, žádné srovnatelné pocity. Je to tak?

Kondomy DyereX Intensum

Charakteristiky Durex Intenzivní orgasmic

Kondomy Dypex Intensum Orgzimik se nedávno objevil v prodeji. Osvědčení o registraci na nich byl přijat v prosinci 2017.

Podmínky se prodávají ve standardní lepenkové krabici v množství 3 nebo 12 kusů. Každý produkt - v samostatném balení s ozubeným okrajem. Na zadní straně krabice jsou pokyny pro použití.

Nepochybná výhoda - speciální anatomická forma "pleusure-fit" s pohonem. Poskytuje pohodlný nosit a odstranit kondom.

Velikost kondomů Orgazmik

Délka Durex Intenzivní - 195 mm, šířka - 56 mm. Tloušťka produktu - 0,06 mm. Stejné dimenze mají také většinu ostatních antikoncepce značky DSURS.

Jak vzniká intenzivní činy

Chcete-li pochopit, jak je Durex intenzivní platný, musíte znát vlastnosti ženského orgasmu. Kdyby tu muži mají dost dost, pak jsou dívky obtížnější. Žena dosáhne orgasmu v důsledku intenzivní stimulace klitorisu: venku nebo uvnitř. Ve druhém případě to je poskytováno dopadem na přední stěnu vagíny. Je to tady, že se nachází tzv. Bod g. To znamená, že vaginální orgasmus neexistuje. Je to jen vnitřní stimulace klitorisu.

Jaká je role orgasmického durexu? Z ženské strany antikoncepce jsou žebra a body pokrývající celý povrch. S mužským postranním nátěru, hladký. Vzhledem k takovému úlevě se stimulace bodu g na přední stěně vaginy ještě intenzivnější. Společnost "Durex" tvrdí, že přispívá k intenzivnějšímu orgasmu. Proto název linie kondomů - intenzivní orgasmic.

Další bonus - speciální mazivo kondomu. Durex Intense je pokryt mazivem s lehkým, sladkým aroma máty. Kromě toho má mazivo chladicí a osvěžující účinek. Díky tomu partneři dostávají nové, zajímavé pocity během sexu. Chlazení penisu přispívá k nějakému rozšíření pohlavního styku.

Složení Dysenx Intensum Orzimik

Durex Intenzivní orgasmické kondomy mají ve svém složení latexu a gumy. To jsou přírodní materiály, které téměř nikdy nezpůsobují alergie. Proto mohou partneři používat tyto kondomy bez strachu z vzhledu alergické reakce: vyrážka, zarudnutí, svědění.

Pozornost! Možná vzhled alergií na mazání máty. V tomto případě je nutné okamžitě ukončit použití kondomu a vyzvednout svou jinou rozmanitost.

Pravidla pro používání kondomů Dyers Orgazmik

Kondomy Intensum Orgazmik jsou určeny pro jednorázové použití. Může nosit jakýkoliv sexuální partner před prvním sexem. Nejlepší to během předběžné náklonnosti. Maximální účinnost kondomu je dosaženo, když je na penisu od začátku pohlaví a do ejakulace.

Kondomy DyereX Intensum

Chcete-li plně chránit, je důležité dát na antikoncepci. Udělej to podle následujících kroků:

  1. Odstraňte balení s kondomem z lepenkové krabice.
  2. Jemně Darn balíček z převodovky. V této fázi je důležité poškodit antikoncepční šperky, piercing.
  3. Zkontrolujte správnost umístění válce na kondomi. Mělo by to být venku. To znamená, že produkt je správně ukázán.
  4. Svorka mezi velkým a indexovým prstem jednou rukou pro ejakulát. Vypadá to jako bradavka na konečném konci.
  5. Po uvolnění přebytečného vzduchu z nádrže se druhá ruka rozvíjí s zmatkem podél délky penisu.
  6. Zkontrolujte hustotu úpravy antikoncepce a žádné poškození.

Pokud je strana zkroucena během pohlavního styku, je nutné jej okamžitě nasadit. S jeho rozpadu, který jste položili na nový.

Pouze při dodržení všech těchto kroků si můžete být jisti, že sex s Durex Intense bude nejen příjemný, ale i bezpečný.

Kromě toho můžete použít masovou mazání. Společnost představuje obrovské množství jejich. Takže, aby se nedostal zmatený a vybrat mazivo se správným efektem, jen se podívejte na toto video.

Skladovatelnost

Poloha životnost Durex Intenzivní orgasmické - 3 roky. V tomto období podmínky účinně chrání před infekcemi a zabraňují nežádoucímu těhotenství. Datum vypršení platnosti je však platné pouze se správným ukládáním výrobku:

  • při teplotách od 0 ° C do 25 ° C;
  • v suchém, chladnějším místě;
  • Bez přímého slunečního světla.

Recenze Durex Intense

Malysheva Olga Anatolyevna, 40 let, g. Sochi
Nemyslel jsem si, že bych mluvil o kondomech na internetu. Ale zpětná vazba o intenzovaném Dyerexu nemůže psát. Ženatý 18 let, takže sex se stal monotónním. Rozhodl se to opravit se svým manželem a získat nové zajímavé antikoncepce. Volba padla na Durex Intense. Zázrak jsem nečekal od nich, ale zázrak sám se nestalo. Ale tyto kondomy přesně přidaly jasné pocity. Světelný chlad způsobil pocit brnění. A body a žebra zrychlila orgasmus. Ale přirozeně, dobrý sex - zásluhy je daleko od některých kondomů.
Maidannik Igor Stepanovich, 28 let, g. Kazaň
Rozhodli jsme se zkusit něco nového v sexu s dívkou, koupil v lékárně balení Durex Intenzivní orgasmické. Žebra a body jsou umístěny pouze z žen, takže jsem necítil nic nového. Pouze světlo zimy z mazání máty. Ale posuzování reakcí dívky, dostala neobvyklé pocity. Jako kondom se zajímavými doplňky mohu rozhodně doporučit Dyusk Intens.

Cena Durex Intense

Cena kondomů Dypex Intensum je poněkud vyšší než klasická antikoncepce značky DUREX. Záleží na množství produktů v balení. Koupit 12 kusů najednou ziskové, protože náklady na jeden kondom bude menší.

Průměrná cena Durex intenzivní pro 12 kusů je 600 rublů, pro 3 kusy - 225 rublů.

Kondomy DyereX Intensum

Závěr

Durex Intenzivní antikoncepce - nádherný způsob, jak diverzifikovat intimní život. Vzhledem k přítomnosti žeber a bodů, stejně jako příjemný mátový mazivo přinášejí nové pocity do sexuálních partnerů. Ale další prvky antikoncepce jsou navrženy spíše na ženu, pocity člověka prakticky se nemění. Proto je obzvláště příjemné používat intenzitu DYUSK Orgazmik krásná polovina.