Durex intense: `orgizmichny` podmínky tím, jak obejít přes hranice ruské federace

Intensum. Balení 3 ksKondomy Dyepox Intensis způsobuje mnoho otázek každodenního uživatele z Ruska. Jaký druh maziva, protože to funguje pro koho to je - v síti nebyly takové odpovědi na tyto otázky. Pojďme se zabývat dohromady, že Durex Intense Orgasmic?

Popis a charakteristika

  • Rozměry - (195/56 mm). Standardní velikosti pro Dokty dodávané v Ruské federaci.
  • Tloušťka - 0,07 mm.
  • Mazání: silikon + arginin.
  • Textura - kombinovaná (kroužky a čerpadla).
  • Materiál - přírodní latex.
  • Výroba: Německo / Čína.
  • Chuť - máta.
  • Formulář - Easy-On, Anatomical

Všechny druhy Durex kondomy odkaz

Dypex Intensis (intenzivní) - kondomy úplně "pro dívky", totiž pro jejich nezapomenutelné a mocné potěšení. Kondomy kombinují Durex Pleasuremax + Mazivo předehřívání s dvojitým efektem: zmrazení a topení.

Komponenta hlavního oteplování - Arginin.

Pozornost! Ohřete mazání může způsobit alergie!

Jaký vliv?

Velký Durex Intenzivní baleníKromě povrchu žebrovaného bodu leží hlavní účinek v mazání. Otevřát se mazivo zajišťuje účinek, který může být distribuován pomocí kroků:

  1. Chlazení, mrazení klitoris
  2. Léčení, brnění
  3. Vylepšená excitace, zvýšení citlivosti.

Dyepox uvádí, že hlavní radost pro chlapa v těchto kondomech je vypadat jako žena "cums".

Distribuce a náklady

Nedostatek Confeds Durex Intenzivní orgasmica na oficiálních stránkách v Ruské federaci, vychází z myšlenek, o nelegálních dodávkách / padělcích / drobných šaržích. Ale data kategorií jsou prodávány v internetových lékárnách, včetně farmaceutických bodů.

Důležité! Neexistují data kondomu na oficiálních webových stránkách DRS v Ruské federaci, ale na lokalitách zemí SNS a bývalé republiky Unie. Aktualizace: Podle nepotvrzených dat, oficiální prodej začal v Ruské federaci od října 2017.

Cena těchto kondomie je na řadě s Dlouhá hra a Neviditelný. Náklady na malém balení 3 ks. Je to přibližně 220 rublů. Na velkém balení 12 ks. - od 800 rublů.

Recenze

Výhody a nevýhody

"Náklady jsou jasně nadhodnocené. Dát 900 rublů. Pro velkou balení v lékárně - příliš, ale stále se rozhodli se svým manželem na "zvýraznění". Očekávání manžela - touha a účel k doručení mocného orgasmu pro mě mám mocný orgasmus =). Jak výrobce prohlašuje, Kondomie je navržena "pro ni pro silný orgasmus". Ve skutečnosti chápeme, že se vše stane s bay-křižovatkou. Otevření balení - okamžitě cítil pach máty. Mazání poskytuje chladný závitivý účinek. Žádná vůně gumy. Orgasmus dosáhne, ale museli jsme pracovat) ".

"Stimulační gel pro svou ženu byl zcela mimochodem. Mazadla dostačující, kondomy jsou spokojeni, používáme dostatečně pravidelně. ".

"Pro muže - obyčejné kondomy, všechny" buchty "výhradně pro ženy, oteplování maziva je dobré, ale marketingová tah je jasně nadhodnocena.".

"Nelíbilo se mi, že vagina je jako péct, a spalovat klitoris. Není možné se zaměřit na sex ".

Bonus. Tepat intimní gel

Durex Intense Orgasmic gel - gel (non-lubrikant) s ohřívacím účinkem na základě složky desirexu. Malá láhev 10 ml je ideální pro ženy s problémem, slabý orgasmus.

aplikace

Použijte 2-3 kapky gelu na klitorisu během předehra. Účinek je po dobu 10-15 sekund po 10-15 sekundách.

Účinek

* Předehřívavý efekt

* Zvýšená citlivost

Struktura: Voda, propylenglykol, glycerin, hydrogenovaný ricinový olej, kyselina benzoová, hydroxid sodný.

Durex Intense Gel recenze

Recenze jsou naprosto rozmanité, někdo považuje tento gel s vynikajícím kauzativním agentem, a někdo si myslí, že peníze jsou vynaloženy v marném.