Kondomy dypex duální extáze

DuRex duální extázové kondomy jsou speciálně navrženy tak, aby se dosáhlo orgasmu současně. Jsou schopni zvýšit citlivost ženy a snížit citlivost člověka. Společnost rozhodl o potřebě vyrábět tyto výrobky z důvodu skutečnosti, že více než 50% žen si stěžují, že jejich partner dosáhne vrcholu spokojenosti dříve.

Popis DYPEX DUAL EXSTASY

Kondomy Durex Dual Extase ve formě a velikosti se významně neliší od jiných produktů DUREX. Jejich jmenovitá velikost je o šířce 56 mm a dlouhá 195 mm. Většinu mužů. Na konci výrobku je speciální pohon spermií.

Pro duální extázové kondomy, speciální anatomická forma snadno. Díky tomuto problémům s uvedením zmatků je ne. Všechny kondomy jsou testovány elektronikou, takže pravděpodobnost získání do prodeje vadných výrobků hledá 0.

Kondomy Dypex duální extáze

Jak se durex dual extase

Gumové výrobky č. 2 nazvané Dual Extase určené k urychlení procesu dosažení Orgasmus ženy a zpomalení člověka. Na jejich povrchu jsou žebra a verše určené pro další vaginální stimulaci.

V kondomi je anestetika. Díky své přítomnosti je člověk obtížnější dosáhnout orgasmu, je rozšířeno pohlavní styk. Kombinace speciální formy kondomu a lokálního simulačního činidla uvnitř přispívá, že tento model DSURS urychluje a zpomaluje. Partneři mohou dosáhnout orgasmu současně.

Složení a forma uvolnění

Pod obchodním názvem Dual Extase, Durex produkuje kondomy, které pomáhají mužům a ženám dosáhnout vrcholu potěšení zároveň. Můžete je použít v kombinaci s vodními mazivy.

DuRex Dual Extase kondomy

DuRex Dual Extase lze nalézt v baleních 3 a 12 ks. Vyrábět tyto produkty z přírodního latexu. Jejich povrch je pokryt gelovým mazáním.

Při výrobě kondomů Dyus s chladicím účinkem, žádná barviva a příchutě. Jsou transparentní, neexistují žádné cizí vůně. Je známá přítomnost lehkého latexového zápachu.

Uvnitř je vnořena anestetika - benzocaine 5%. Tento lék má místní substarty. V důsledku změn propustnosti buněčné membrány blokuje provádění nervových impulzů. Při vstupu do sliznic se akce rozvíjí během minuty a pokračuje až do 15-20 minut.

Daisse krém dvojí extáze s anestetikou

Linka DSURS má několik možností pro maziva gelu, které jsou určeny ke zvýšení citlivosti a zvýšení sexuálních pocitů. Ale gel Dyroid Dual Ecstasy nevyrábí, protože když se benzokain dostane do pochvy, zabírá, protože to bude citlivost sníží, a žena nebude schopna dosáhnout orgasmu.

Výhody a nevýhody DRS kondomů s anestetikou

Pro rozšíření délky pohlavního styku v prostředcích bariéry může být anestetika. Začíná jednat za minutu poté, co bude antikoncepce. Vzhledem k tomu, když používáte Durex s anestetikem, dochází později ejakulace.

Výhody takových antikoncepce zahrnují:

  • snadnost použití;
  • možnost rozšíření sexuálního zákona;
  • Ochrana proti nechtěné těhotenství a infekcemi, které jsou přenášeny během sexuálních kontaktů.
Důležité! Je nutné řádně nasadit a dát na zpomalení kondomů vyloučit anestetikum v pochvě.

Ale Dual Extase má nevýhody:

  • Možnost vyvíjení alergických reakcí na benzokainu;
  • Snížení sexuální spokojenosti s pravidelným používáním;
  • Při použití jiných antikoncepce se vrátí problém předčasného ejakulace.

Někteří muži si stěžují na vzhled pocit znecitlivění penisu. Díky tomu nemohou na dlouhou dobu ejakulovat.

Kondomy Dypex duální extáze

Pravidla pro používání DRS Ecstasy

Rysy použití Confeds Dyus Dual Extase se neliší od pravidel pro použití jiných mužských bariérových antikoncepce.

Noste gumový výrobek na vzrušený sexuální člen může některý z partnerů. Udělejte to nutné během pre-pohlazení před zavedením penisu v pochvě. Pouze pod dodržováním stanovených podmínek lze zabránit sexuálními infekcemi a varovat pojetí. Patogenní mikroorganismy jsou obsaženy v vaginálním výboji a smegme, které mohou být přiděleny z penisu před ejakulací.

Před uvedením na kond musíte zkontrolovat životnost. Pokud antikoncepce není zpožděna, pak jej můžete použít. Je-li vybaven, musíte dodržovat tato pravidla:

  • Balení obalu vyplývá z bočního okraje, používání pro otevření nůžek, nože a další ostré položky jsou zakázány, mohou poškodit produkt;
  • Před tažením, musíte se ujistit, že kondom je vypnutý, pokud je zabalen uvnitř, pak je třeba ji překlopit;
  • Je nutné překonat pohon s prsty tak, aby nezůstalo vzduchem, poté, co by mělo být aplikováno na hlavu k hlavě a nasazení jeho členem pohlaví.

Pokud během sexu se otočí, pak by mělo být znovu nasazeno tak, aby dosáhla základny penisu. V případech, kdy je podmínka SPLS, je nutné dočasně zastavit sexuální akt, bude možné pokračovat pouze v nové antikoncepci. Soud, ale posuzování recenzemi o DYPERSENS, dvojité extázi, takové situace prakticky nedochází.

Po dokončení zákona je nutné vytáhnout vzrušený penis z pochvy, drží ruku. Pak musíte bezpečně odstranit a zabalit do ubrousku nebo balíčku.

Varování! Vyhození výrobků používaných v koši mohou je zapamatovat do záchodu.

Skladovatelnost

Použijte Durex Dual Extase do data uvedeného na krabici a každém jednotlivém obalu.

Vhodné kondomy po dobu 4 let od data výroby, s výhradou skladování v místě, chráněné před působením přímých paprsků slunce. Doporučená teplota skladování - až + 25 ° С.

Cena Durex Dual Extase

Náklady na kondomy přímo souvisejí s vybraným balením a cenovou politikou lékárny, obchod, kde Durex Dual Extase je plánován k získání. V mnoha supermarketech je můžete koupit o 10-20% levnější, pokud se dostanete na akcie.

Cena durex dual extase 3 kusy

V ruských lékárnách se cena za 3 kusy DYSEX DUAL ECSTASY liší v rozsahu 180-220 rublů. Cena 1 antikoncepce v takovém balíčku se pohybuje od 60 do 74 rublů. Ale v některých obchodních řetězcích se cena může významně lišit.

Cena Durex Dual Extase 12 kusů

Pro balení 12 kondomů by měli být zákazníci podáván od 526 do 755 rublů., Náklady budou záviset na nainstalovaném obchodním poplatku ve vybraném prodejním místě. Náklady na jeden výrobek v tomto cenovém balení se budou lišit v rozmezí 48-63 rublů.

Ale v některých lékárnách a obchodech, cena 12 kusů DYSEX DUAL ECSTASY dosáhne 1000 rublů.

Hodnocení zákazníků o Durex Dual Extase

Stanoviska kupujících o Durex Dual Extase se liší. Nejen individuální citlivost, ale také sexualita. Někteří muži si všimne, že penis není snadná, jeho citlivost je v časech snížena, jiní říkají, že necítí rozdíl s obyčejnými kondomy. Názory dívek se také liší.

Kondomy Dypex duální extáze

Komentář! Chcete-li zhodnotit pocity z nových kondomů Durex Dual Extase, můžete nejprve získat malý balíček 3 kusů. Pokud výsledek použití uspokojí oba partnery, můžete si koupit velký balíček.

Muži Recenze Durex Dual Extase

Pavel Danilllaz, 34 let, Jekatěrinburg
Při použití Dual Extase je nutné být pozorný - uvnitř kondomu je anestetika, která je navržena tak, aby snížila citlivost členu. Při použití těchto kondomů nebyly žádné zvláštní pocity, ale sex byl delší než obvykle, o 5 nebo 10 minut.
Igor Karpachev, 27 let, Kazaň
Někdy si koupím kondomy dvojí extáze pro odrůdu. Přibližně 30-60 sekund po tažení začne se cítit pocit, ale neovlivní kvalitu orgasmu. Zmizí pocit světla, která se blíží během frikcí, díky tomu se snazší ovládat.
Alexander Shapovalov, 41 let, Bryansk
Tenké kondomy bez cizího vůně se zajímavým efektem. Při jejich použití, můžu mít sex o něco delší než obvyklé. Nikdy nebyly žádné problémy s uklouznutí, lámání a dalšími problémy pro 2 roky periodické aplikace.

Dívky o Durex Dual Extase

Vitalin Shvets, 24 let, Lipetsk
Vidět v lékárně inzerované novinky Dual Extase od Durexu, rozhodl jsem se, abychom okamžitě nekupoval, a přečíst recenze O DYSEX Ecstasy. Po přečtení názoru mnoha dívek, druhý den jsem si koupil balíček 12 kusů. Malé pupínky a žebra výrazně zvyšují citlivost a pomáhají dosáhnout vrcholu blaženosti rychleji.
Irina Kuznetsova, 28 let, Moskevská oblast
Durex kondomy s manželem jsme dlouho už dlouho, pro rozmanitost koupila duální extase. Tyto produkty ponechávají dvojité zobrazení. Maziva v nich jsou dost, ale hmatatelný rozdíl mezi hladkými a těmito reliéfními modely, které jsem nevšiml. Pravda, díky anesthetiku, byl sex 10 minut delší než obvyklé.
Alevtina Piskova, 34 let, Ryazan
Při použití Dual Extase, účinek deklarovaný vlivem výrobce na zrychlení ženy a zpomalení člověka je dobře vyjádřen. S pohlavním jednáním je navíc teplé, což urychluje ofenzívu orgasmu.

Závěr

Kondomy Durex Dual Extase jsou určeny pro partnery, kteří chtějí současně dosáhnout vrcholu potěšení. Je vhodný pro páry, ve kterých se používají jiné metody antikoncepce, člověk dosáhne orgasmu rychleji než ženy. Uvnitř každého produktu je anesthetika, která snižuje citlivost muže. Povrch kondomů je reliéfní, přítomnost tuberkulů a žeber navíc stimulují vagínu, urychluje dosažení sexuální spokojenosti s dívkou.