Přerušený pohlavní styk: mýty a realita antikoncepce ppa

Metody prevenceMnoho bohatých párů praktikuje takový způsob antikoncepce před nechtěným těhotenstvím, jako je PPA. Co je pPA? PPA - Dešifrovaný jako přerušený sexuální akt, jejichž podstatou je vytáhnout penis z pochvy před nástup orgasmu. Existuje mnoho mýtů a verzí týkající se přerušeného zákona: riziko pro zdraví a neplánované těhotenství. Pojďme to podrobněji v každém nuanci a položit bod přes "a".

Statistika. Asi 70% manželských párů dnes využívá tento způsob prevence pro nechtěné těhotenství. Kromě toho je tato metoda považována za nejstarší. Použili před vynálezem kondom.

Účinnost metody PPA

Podstatou Pearl: 1000 žen reprodukčního věku jsou považovány za základ a vypočítá se, která částka "testovaného" bude otěhotnět po roce použití tohoto nebo tohoto způsobu antikoncepce.

Nejčastějším způsobem prevence nežádoucího těhotenství je kondom (bariérové ​​antikoncepce). S ohledem na všechny lidské faktory (není správné použití / skladování), účinnost je přibližně 85%, ideálně 98% (index 2-15)

Perlový index při aplikaci metody PPA je 27 (73% účinnosti u zdravých párů do 30 let). Index se však neustále mění a závisí na jednotlivých faktorech:

- sebeovládání

- Zdraví

- stavební stát

- hygiena

- menstruační cyklus.

Důležité! General Pope PPA Metoda - 27

Guru PPA - 4 (Zkušené a sebevědomé obchodované aktéři létají 4 osoby ze 100).

Když je přerušený akt nejúčinnější?

V nezávislosti se vyskytla výsevy nebo ne, v mazivu přiděleném u mužů, obsahuje malou dávku s nízkým pohyblivým spermatem. Sitness a mobilita přímo závisí na zdraví, obecném stavu těla. V moderních podmínkách, u průměrných mužů, spermie je sedimovaný, ale za určitých podmínek jsou schopny pojetí. Tento případ je již plně ovládán ženou, konkrétně období jeho ovulace. V den ovulace nebo po dobu pěti dnů předcházejícím cyklu bude dostatek sematozóny pro hnojení pro hnojení.

Ženské antikoncepce kalendářV takových obdobích je lepší se zdržet se PPA a využít bariérové ​​antikoncepce - kondomy. Určete to, nejnáročnější období, pomůžete vám pomoci kalendář menstruace (Vlastnosti metody prevence kalendáře).

Kromě doby ovulace, Pánské vlastnosti ovlivňují účinnost:

  • Přítomnost a kvalita spermií v močovém kanálu
  • Přes chur silné vzrušení
  • Předčasná ejakulace

Pokud Partneři neměli žádnou sex po dlouhou dobu, muž je příliš převařen, aby kontroloval sexuální proces bude velmi obtížný, bude to stačit, aby se dostal docela obtížné.

Pokud a mít sex bez antikoncepce, pak jen v rutinních, zavedených vztazích, kdy se člověk stává méně kontrolovaným.

Pokud Muž trpí předčasným ejakulací nebo má vysoce citlivou hlavu penisu, pak se PPA v tomto případě nedoporučuje.

Jak učinit nejvíce doprovázený těhotenstvím v PPA?

Užijte si tuto metodu, pokud jste si jisti partnerem a jeho čistotou 100%.

  • Jste rodina a nebojí se náhlého vzhledu dítěte.
  • Dívka by měla psychologicky důvěřovat člověku a fyzicky 100%. Jinak, protože takové potěšení ze sexu nebude schopno dostat se.
  • Před začátkem sexuálního kontaktu potřebuje člověk pee
  • Umyjte sexuální člen s použitím intimního mýdla před zákonem
  • Sexuální držení těla by měla být svobodná pro člověka, aby klidně klidně a odebrala sexuální člena z pochvy (post "žena shora" není vhodná pro PPA)
  • Člověk musí znát jeho tělo, jeho pocity, musí pochopit, když neexistuje žádná cesta zpět do nástupu orgasmu.
  • Člověk musí provádět cvičení s Kegelem (pro prevenci PPA a zvýšení účinnosti)

Výhody a nevýhody přerušeného sexuálního kontaktu

+ nevyžaduje použití dalších antikoncepce

+ Maximální citlivost a přirozenost snímání

+ Bezpečné ve srovnání s jinými účinnějšími antikoncepčními

+ Použít s jinými antikoncepci pro zlepšení účinnosti

+ Nedostatek problémů s koncepcí

- Nebezpečí nesprávného přerušení

- S silným vzrušením nemůže člověk vychutnat proces a užívat si partnera

- Možnost přenosu sexuálních onemocnění

- Není vhodné pro nezkušené muže, dospívající, stejně jako utrpení předčasné ejakulace a chybějící self-controlling.

Riziko pro zdraví?

Lékaři si všimnou nebezpečí poškození zdraví této metody. A nemluvíme o možném přenosu nemocí sexuálními.

U mužů

V průběhu pohlavního styku se člověk nemůže relaxovat, omezit, zobrazí dobu orgasmu. Toto chování negativně ovlivňuje systém krevního oběhu penisu a na nervovém systému těla jako celku.

- kapiláry krevního členu penisu potu, jsou tvořeny uzly. Výsledkem je - porušení erekce a účinnosti.

- riziko onemocnění urogenitálního systému se zvyšuje.

- Vývoj prostatitidy.

Lékaři jednomyslně nedoporučují tuto metodu. Ale! Mluvíme o nuceném omezení orgasmu. Máte-li nízkou citlivost penisu, schopný bezpečně mít sex bez napětí a bez odrazení orgasmu, a čas na dosažení svého orgasmu je větší než u ženy, pak sex s touto metodou nebude mít vliv na vaše zdraví.

Mezi ženami

Medicína také bere na vědomí negativní účinky u žen s nervovým a urogenitálním systémem při použití PPA.

Dívka nemůže plně relaxovat, neustále kontroluje sexuální partner, který ovlivňuje také stav nervového systému. Kromě toho, vrchol excitace a nástup orgasmu u ženy přichází v době mužského orgasmu, ejakulace, pulzující hlavy člena uvnitř pochvy. S přerušenou blízkostí pro dívku nebude sexuální kontakt plně.

Vzhledem k nedostatku plnohodnotného orgasmu je krev v malé pánvi nucena, která vede k rozvoji frigidity.

5 mýtů o pPA

  1. PPA nefunguje! - Tato metoda funguje a zcela se zaměřuje na účinnost člověka. Pokud spermie nespadá do pochvy, pak neexistuje předčasné těhotenství. V kombinaci s příznakem tepelnou metodou je účinnost PPA 0,3 indexu.
  2. Metoda je bezpečná, t.na. Před nástupem orgasmu v člověku není v členu žádné spermie. Jediné spermie jsou obsaženy v mazivu mužů, mohou být v močovém kanálu od poslední ejakulace.
  3. Další metody jsou lepší. Můžete se hádat o dlouhou dobu, ale je to zdarma, nepoškozuje tělo, jako je antikoncepce, a ještě více tak spirála, prsteny a t.D.
  4. Pouze nezodpovědná použití přerušilo sexuální kontakt. Ve skutečnosti byl PPA přítomen v životě téměř každé rodinné osoby (až 80%).
  5. 50% mužů má problémy s prostaty. Bez ohledu na PPA, dnes, muži jsou náchylní k onemocněním prostatové žlázy a urogenitálního systému, včetně 30 let věku.

Uživatelské recenze PPA

Problémy s účinností"Metoda je příjemná, ekonomická, ale ... kolikrát slyšel od přátel:" Ano, vytáhnu čas, teď, teď táta ".

"Použili jsme tuto metodu 2 roky s dívkou. Poté, co se pokusil otěhotnět, nevyšel ven. Doktor říkal, že kdyby to bylo původně všechno, bylo v pořádku, pak by letělo nahoru ".

"Ovládám se dobře, používám tuto metodu, neexistují žádné problémy. Neexistují žádné ty pocity v kondomech, a to je někdy těžké získat orgasmus.