Ejakulace u žen, co stříká

Někdo zažívá tento fenomén pokaždé během Orgasmu, někdo se s ním nikdy necítil. Ale ejakulace u žen je potvrzeno výzkumnými fakta, a to navzdory skutečnosti, že mnozí to nazývá nepravdivé na rozdíl od muže. Příznivci teorie ženské ejakulace věří, že jeho zdroj je kožní žlázy a složení emisí tekutiny se liší od vaginálního výboje a moči.

Existuje však mnoho oponentů této teorie s jejich stejně přesvědčivými argumenty. Spory trvá již několik století, a to by bylo předčasné dát bod v nich, protože nevýznamný počet případů identifikovaných v tomto období neumožňuje jakoukoli zobecnění.

Co je to ženská ejakulace?

Příroda ženského ejakulátuKoncepce ejakulace je obvykle spojován s muži, protože implikuje ejakulaci během pohlavního styku. Ejakulace u žen nebo stříkání nebo inkoustové orgasmové volání házet určité množství tekutiny před nebo během orgasmu. Předpokládá se, že se to stane v době nejúplnější nebo silnější spokojenosti.

Nicméně, na rozdíl od samce, ejakulace žen je pozorována daleko od všech představitelů krásného pohlaví. Proto vědci dosud nemohli přesně identifikovat povahu a zdroj podobných výbojů, jakož i jejich fyziologický účel.

Historie studií ejakulace žen

Nejstarší zmínka o fenoménu, podobně jako ženské ejakulace, se nachází ve starověké indiánské a starověké čínské erotické pojednání, spisy Řeků a Římanů. Aristoteles, Claudius Galen a Hippokrat nejenže popisují tento ženský fenomén, ale také důvody o schopnosti ženy s sebou.

Ve středověku a v moderním světě není skutečnost, že existence stvrvání již není vnímána jako daná. Někteří soupeři teorie ženské ejakulace ho svázali projevem neurotických nebo hysterických států (Sigmund Freud Irikhard Khorphtt-Egging), jiní argumentovali, že to není nic jiného než inkontinence moči (William Masters IELOFRED KINSEY).

Příznivci existence stříkání (Huffman, Grafenberg, Karl F. PISTIFER) je přesvědčena, že ženy hodí kapalina během orgasmu a je to zvláštní substrát jiný než moč a vaginální výtok. Například Dr. Karl F. PIN věřil, že ejakulace je přítomna v životě mnoha žen a charakterizuje vyšší úroveň potěšení ve srovnání s obvyklým orgasmem, ale jejich ženy jsou plaché a snaží se potlačit.

Příznivci teorie stříkání často čelí kritice feministických odpisovaných oponentů. Ten věřil, že tento jev by srovnával ženy mužům, a proto porušuje v ženské důstojnosti.

Zdroj ženského ejakulátu

Jak někteří vědci domnívají, zdroj ejakulátu jsou žlázy kůže, nicméně nejsou rozvinuty daleko od všech žen, které vysvětlují počet potvrzených faktů ejakulace žen. Jedná se o spárované žlázy, které obklopují spodní konec uretry a jsou umístěny na přední straně Stěna Vagina.

Skinové žlázy jsou porovnány s mužskou prostaty, protože vylučované tajemství obsahuje antigen specifický pro prostaty, charakteristiku pouze mužské spermií. Proto se žlázy kůže nazývají také ženskou prostatou nebo ženskou prostaty. Ale na rozdíl od samce nejsou v ejakulátu žen žádné zárodečné buňky.

Hlavním argumentem oponentů teorie ženské ejakulace je neschopnost Skins žlázy přizpůsobit množství tekutiny, kterou žena může hodit během orgasmu. Objem někdy dosáhne 50 ml.

Příroda ženského ejakulátu

Četné názory týkající se složení a vlastnosti kapaliny přidělené ženě během orgasmu mohou být generalizovány ve 4 hypotézách, podle kterého je ženský ejakulát:

  1. Vaginální výtok. Objem takového vypouštění je však velmi malý ve srovnání s objemem ejakulátu, a navíc vagina začíná produkují kapalinu již na začátku pohlavního styku.
  2. Moč. Během orgasmu může dojít k sfinkteru, což přispívá k nedobrovolnému močení. Kapalina zdůrazněná ženami během orgasmu však neodpovídala moči buď vůně ani v konzistenci nebo v barvě.
  3. Substrát generovaný železnou kůží. Tato hypotéza je založena na skutečnosti, že antigen specifický pro prostaty byl objeven u ženského ejakulátu, který je také přítomen v tajnosti mužské prostaty. Úřední medicína však nebyla prokázána přítomnost skinů nebo ženských prostatních žlázy.
  4. Směs několika tajemství. Ve prospěch této hypotézy existuje také velké množství uvolněného tekutiny, které nemohou být poskytnuty některým z genitálních orgánů odděleně a spíše složité chemické složení ejakulátu.

Studium složení ženského ejakulátu je náročným úkolem vzhledem k tomu, že proces sbírání tekutin, zpravidla, nedovoluje, aby ji dostal do formy "čisté". Kromě toho se složení podle některých vědců může lišit v závislosti na věku a menstruačním cyklu žen.

Účinek stříkání na ženské sexuální život

Názory na skutečnost, že stříká, je nejvyšším bodem orgasmu u ženy, chybné. Proto ženy, které nejsou obeznámeny s fenoménem ejakulace, by se neměly obávat a cítit se chybné. Stejně jako ženy, které pravidelně zažívají ejakulace, nebojte se o jejich méněcennost.

Squirtování je normální fyziologický jev, který nemusíte být plachý a pokusit se potlačit. Senzorický sexuální partner bude adekvátně vnímat ejakulaci žen, takže by mělo být prostě relaxační a užívat si.