Přerušený sexuální zákon

Přerušený sexuální zákonPřerušil sexuální akt - způsob, jak zabránit těhotenství, ve kterém muž, pocit, že přístup orgasmu, vytáhl penis z pochvy před ejakulací. Tato metoda je populárnější u mladých párů, kteří nechtějí používat kondomy a jiné metody antikoncepce.

Podle statistik za rok 2008 využívá přerušené pohlavní styk s pohlavním stykem 4% zavedené páry. Tato metoda je velmi nespolehlivá, protože všichni muži mají tak dobrou sebekontrolu, ale je stále lepší než absolutní absence antikoncepce.

Interkomed interkom

Ten, kdo používá přerušený styk neustále, přinejmenším něco, co by zabránilo nežádoucímu těhotenství. Ale ženy, které praktikují s jejich muži, tato metoda budou stále těhotná. Přerušení pohlavního styku se také negativně ovlivňuje nervový systém mužů. Koneckonců, na jedné straně, iniciace roste v procesu sexuálního zákona, mozek ho chytí a snaží se prodloužit radost, a na druhé straně, člověk musí udržet klid včas, aby určil moment ejakulace A mít čas odstranit sexuální člena z pochvy. Není možné relaxovat a užívat si. Ostrá změna sexuální excitace pro brzdění vede k chybě hlavních nervových procesů - excitace a brzdění. Následně vyvinout neurózu, práce vnitřních orgánů je narušena, erekce se zhorší, objeví se předčasná ejakulace. Žena musí také následovat okamžik výskytu orgasmu v člověku. Odvádí a zabraňuje úplnému pocitu.

Oběma partnerům po přerušení pohlavního styku je třeba prát. Muži potřebují přetrvávat zbytky spermií, poté důkladně umyjte penis, aby se odstranily venku. Pokud dostanete spermie na těle ženy, také musí být hezká.

Výhody přerušeného pohlavního styku

Ano, Přerušený sexuální zákon - nízká účinnost ochrany proti nežádoucím těhotenství, ale stále má výhody:

  • Metoda je jednoduchá a dostupná a mohou používat vše bez výjimky;
  • Nejsou vyžadovány žádné finanční investice;
  • Pro tuto metodu nejsou nutné žádné nástroje a chemikálie.

Nevýhody přerušeného pohlavního styku

Pro ochranu těhotenství přerušilo sexuální akt, samozřejmě lepší než nic. Lékaři však nedoporučují neustále používat tuto metodu z následujících důvodů:

  • neúplný spokojenost partnerů;
  • Použití této metody může vést k vývoji prostatitidy, uretritidy, oslabení libida až do impotence;
  • Extrémně nízký stupeň spolehlivosti (pouze 25%) - Koneckonců, muž nemá čas se dostat z pochvy před začátkem ejakulace;
  • spermie obsažené v mazivém penisu může způsobit těhotenství;
  • Přerušený pohlavní styk snižuje sexuální potěšení, protože partneři musí neustále přemýšlet o tom, že chybět moment ejakulace. Tato metoda může být použita pro antikoncepci ve zvláštních situacích: spontánní sex, nedostatek jiných antikoncepce, stejně jako páry, které v zásadě ne proti těhotenství;
  • Přerušený sexuální akt chrání proti pohlavně přenosným onemocněním.

Gynekolog o nejoblíbenějších metodách antikoncepce: