Durex dual extase koncese: rychlost?

Kondom s anestetikemDual Extase - další novinka z Durex, spolu s neviditelným vydaným na trh v roce 2015.

Marketing je nespolehlivý obchod. Zjistěme se společně, zda ji opravdu urychlujete a zpomalte ji, jako reklama?

Durex Na oficiálních stránkách, na základě statistik tvrdí, že většina mužů, a to je 73%, dosahuje orgasmu mnohem dříve než ženy. V tomto ohledu se společnost rozhodla propustit tento výrobek, s pokusem o opravu situace: Dávka anesthetika zpomaluje orgasmus u mužů, reliéfní textura kondomu urychluje ženu.

Charakteristika a popis kondomu

* Výrobce - Španělsko / Velká Británie

* Velikosti (délka / šířka) - 195/56 mm

* Tloušťka stěny - 0.07mm (standard)

* Formulář - Anatomical, pltasure-fit, s pohonem, úlevou (kroužky + bod)

* Mazání - silikon

* Anestetika - benzokain 5% (dávka v kondech - 0,14gr.)

Jak DSURS Duši Aextaz?

Na základě fyziologie, muž dostane orgasmus mnohem dříve než žena.

Při vybavení kondomu na Eregular člen, dávka anestetiky obklopuje hlavu penisu, čímž se zmrazí (účinek necitlivosti, anestezie) po dobu 20-25 minut. Texturou forma kondomů (žebro + tečky) vytváří hustější kontakt s vagínovou dutinou, kroužky navíc stimulují klitoris, ženský orgasmus přichází mnohem rychleji.

Jak používat Dual Extase? Funkce

Benzocaine 5%Pokyny se neliší od použití standardních kondomů, ale potřebujete znát následující funkce:

  • Anesthetika může nastat jak v kapalné formě a hustý. Ve druhém případě může být získána podle potřeby (použití jako běžná kvalita / snížení dávky). Silná struktura vyžaduje malou tření na hlavě hlavy.
  • Dyers Dual Extase se doporučuje použít se střídavými konvenčními kondomy. Trvalý dopad anestetiky může snížit citlivost hlavy, způsobit alergie.
  • Ne všechny dívky upřednostňují texturu reliéfu: Je nejprve nutné objasnit okamžik od partnera. Mnozí necítí body a žebra a někdo je cítí přes Chur silně: účinek struhadla. Proces je čistě individuální.

Důležité! Uvedení kondem na Eregular člen, posuňte se s prsty anestetikum na hlavě člena. A po chvíli budete cítit účinek.

  • Zdobit pravou stranu pravou stranou, bít benzokainu v pochvě / ústní dutině způsobí necitlivost postižených částí.
  • Po odstranění kondomu okamžitě omyjte penis silného proudu vody a intimního mýdla. V žádném případě, ihned po odstranění kondomu, nechodte do orálních pohlazení.
  • Pokud dívka nedává přednost reliéfní textur, doporučujeme vyzkoušet hladké kondomy s anestetikou: Dlouhá hra.
  • Pokud má anestetika příliš velký vliv na citlivost / účinnost člena, doporučujeme vyzkoušet tlusté kondomy Extra trezor, Buď zůstat na texturovaně, standardní pleasuremax.

Čerpadla a kroužky se necítí? Pokuste se aplikovat kondom Ganzo Extase - C vyslovené body ve srovnání s Dyusk.

Malý trik o simultánním orgasmu ve videu:

O texturu a jednotlivých funkcích

Neexistuje určitá odpověď, zda dívka bude milovat texturou kondomy před jejich použitím. Stejně jako s citlivostí mužské hlavy, vnímání pochvy - čistě individuální aspekty. Někdo je necítí vůbec, nějakým způsobem, naopak, silně mnul insidy. Ale existuje nesporná, důležitá skutečnost - musí být dostatek mazání. Celá řada U Dress Condoms obecně má dobrou dávku maziva ve srovnání se stejným kontextem. Velkou výhodou je, že je silikonová, není rychle suchá, chytne 30 minut pohlavního styku.

Cena a distribuce

Spolu s ultra tenkým Neviditelný, DuRex Dual Extase má nejvyšší náklady a rozšířené v hypermarketech a lékárnách. Nové kondomy z významné značky jsou dobře inzerovány a vychutnejte si ve velké poptávce vzhledem k zbytku kondomové linky.

  • Cena za malé balení 3ks od 220 rublů.
  • Cena velkého svazku je od 750 rublů.

Cenová politika se značně liší od kurzu měn a míst prodeje - nejdražší v obchodech.

VÝSLEDEK. Výhody a nevýhody

Kondomy draks+ spolehlivost

+ dimenze

+ Anatomická forma

- čistě individuální vnímání

- Náklady

Podle kondomů kondomů lze říci, že Dareex dvojí extáze lze říci: orientované na příliš úzké publikum, na těch, kteří budou ochutnat úlevu, a dávka anestetiky bude vhodná. Doporučeno pro individuální testování.

Recenze kluků a dívek

"Špatná zkušenost. Koupil tyto kondomy, aby potěší dívku, ale všechno šlo na plán. Brzy jsem ztratil citlivost vůbec, a bylo snadné dosáhnout orgasmu, dívka řekla, že se nemohl zaměřit na potěšení kvůli další textury. Pro tento výrobek jsem položil obrovský mínus Dyosrex, kromě ceny je skvělá vzhledem k jiným kondomům ".

"Absolutně žádné změny pro muže zřejmě individuální funkce. Pro mě, Panyoshki - něco zvláštního. Neříkám, že jsou s nimi příjemnější, ale s nimi zajímavější. Byli jsme spokojeni s partnerem a občas je používat. ".

"My a váš manžel mají tyto kondomy. Opravdu jsem se líbil sotva patrné, nenápadné tečky a žebra a můj manžel musel zvýšit proces po dobu 20 minut. Jsem rád".

"Příliš silný reklamní prohlášení pro realitu, ale účinek je. Dal jsem 4 pro inherentní spolehlivost DUSKEM ".

Malý humor a reklama

https: // youtube.COM / WATCH?v = yrpyysm1nb0