Březen: otázka a odpověď měsíce. Sex během menstruace.

Březen: Otázka a odpověď měsíce. Sex během menstruace.

Je možné během menstruace mít sex?

Moderní gynekologové dospěli k závěru, že během menstruace můžete mít sex, pokud to uděláte pečlivě. Proč je většina lidí přesvědčena, že během menstruace nemůžete mít sex?

S největší pravděpodobností, náboženské přesvědčení byly důvodem pro toto předsudky, podle kterého byla menstruující žena považována za "nečistý" a sexuální kontakt s ním v těchto dnech byla přísně zakázána. Důležitá je také estetická stránka otázky. Zřejmé důvody, ne pro všechny páry pohlaví během menstruace přijatelné.

Pokud se však podíváte na tuto otázku z lékařského hlediska, neexistují žádné kontraindikace pro pohlaví během menstruace, a pokud oba partneři chtějí, pak není důvod odmítnout se v tomto potěšení.

Výhody a nevýhody pohlaví během menstruace

Sex během menstruace má pozitivní a negativní strany.

Profesionálové:

  • Sex během menstruace pomáhá snížit příznaky premenstruačního syndromu (PMS).

  • Mnoho žen hlásí, že orgasmus jim pomáhá snížit Bolest břicha během menstruace.

  • Během menstruace může sex přinést jasnější pocity a silnější orgasmus.

  • Sex během menstruace je ne-bankovní intimní zkušenost, která může spojit partnery a zlepšit vztahy ve dvojici.

Minusy:

  • Během menstruace je ženský organismus obzvláště zranitelný vůči sexuálně přenosným infekcímkapavka, Trichomoniaz, chlamydia, HIV infekce a t.D.)

Sex během menstruace zvyšuje riziko bakterií z pochvy do děložní dutiny, která může způsobit zánět dělohy (endometritidy).

  • Sex během menstruace zvyšuje riziko drozd a Bakteriální vaginóza.

  • Riziko těhotenství je udržováno i během menstruace, takže v každém případě se musí postarat o antikoncepci.

  • Sex během menstruace: Tipy gynekologů

    Ne všichni gynekologové schvalují sex během menstruace, takže se můžete setkat s nedorozuměním z našeho navštěvování lékařů. Samozřejmě, že pohlaví v kritických dnech zvyšuje riziko zánětlivých onemocnění, nicméně, nemůžeme vždy kontrolovat impulsy vášeň a opustit zakázané ovoce. Jak se chránit před důsledky, pokud je sex během menstruace nevyhnutelné? Využijte následujících tipů:

    • Před sexuálním aktem se osprchovat a požádejte o stejný partner. Můžete také osprchovat společně a mít sex přímo ve sprše: voda bude umýt menstruační výběr a sex se může stát více "estetický".

    • Použití kondom. I když jste si jisti ve svém partnerovi, a v běžných dnech máte sex bez kondomu, po dobu menstruace je lepší pokrok. Kondom vás ochrání a váš partner z důsledků ve formě zánětlivých onemocnění a nežádoucího těhotenství.

    • Vyberte si vhodné pohlaví. Sex v klasické pozici (žena leží na zádech, muž nahoře) je výhodnější, protože menstruační výběr bude nejméně hojný. Vyhněte se polohám, kde je žena shora, protože v tomto případě může být docela mnoho výběru.

    • Nahraďte klasický sex na ústní. Ústní pohlazení během menstruace jsou bezpečnější pro ženu. Nezvyšují riziko zánětlivých onemocnění, ale zároveň mají radost, odstranit sexuální napětí a snížit příznaky PMS. V době orálního sexu můžete využít Tampon.

    • Můžete také nahradit klasický sex na anální. Cm. Anální sex: názor lékařů.

    • Mějte na paměti, že během pohlaví se může stát hojnější, nebo naopak, se může zastavit několik hodin. To je zcela normální.

    Učinit rozhodnutí o přípustnosti pohlavního styku během menstruace pouze vy a váš sexuální partner. Hlavní věcí je, že vaše touha je vzájemná a postaráte se o bezpečnost pohlaví předem.