Jaký je rozdíl mezi vaginálním a klitorním orgasmem

Naučte se užívat si sexuální blízkost. Dospělý život se vyznačuje přítomností nejen složitých problémů a stálého stresu práce, ale také různými způsoby, jak odstranit napětí, zvýšit počet hormonů štěstí v krvi a emisích adrenalinu.

Nejoblíbenější a žádoucí způsob odstraňování duševního a tělesného napětí je získat orgasmus během ohromujícího pohlaví. Zdravý člověk s tím nemá žádné problémy, protože mužský orgasmus přímo souvisí s ejakulací. Ale ženský orgasmus se vyznačuje všestranností a vícevrstvým. V tomto článku se dozvíte, jaký je rozdíl mezi vaginálním a klitutním orgasmem a jaké metody jeho úspěchu existují.

Anatomie ženského orgasmu

Orgasmus Clitoris a vagina jsou inervovány nezralým nervem, ve kterých jsou motorová a citlivá vlákna. Je to správná excitace tohoto nervu, který umožní několik kroků přiblížit se k orgasmu a dosažení neuvěřitelných potěšení. Citlivá vlákna tohoto nervu jsou odjištěny ze směrovaného kloubu. To také stojí za to vědět, že Stenulární nerv má 3 větve, z nichž každá, z nichž individuální je jeho místo těla těla. První pobočka je spojena s venkovním análním sfinkterem, druhý - s externím sfinkterem uretry a svalů, které jsou zodpovědné za snížení pohlaví a rozkroku. Třetí pobočka se nazývá hřbetní, je to jeho podráždění odpovědně pro sexuální citlivost klitorisu a vaginy.

Co je ženský orgasmus z hlediska vědy?

Orgasmus z hlediska fyziologie je současná vlnová křepivní snížení svalů perineum, vagíny, spodní části břicha, která je doprovázena velkým počtem emisí hormonů.

Získání ženského orgasmu je komplexní víceúrovňový proces, jehož nejvyšším cílem není dosaženo všemi dámami. Klitoris a vaginální orgasmus v dívkách, kteří mají dobře rozvinutý muskulatura dětských orgánů, jsou dosaženy jednodušší a častěji než ti, kteří pryč. Taková nespravedlnost je spojena s extrakcí a různými zraněními svalů pohlavních orgánů během porodu.

Vagína během orgasmu asynchronně klesá, což způsobuje příjemné pocity jako samotná dívka, a v člověku, ovlivňující jeho sex péct. Proto pro získání skutečně kvalitního orgasmu, sexologové poradí trénovat své sexuální svaly. Chcete-li to provést, snížit je 10-15 krát denně, napodobovat touhu oddálit močení. Praxe Kegel cvičení.

Velmi populární pro trénování svalů pochvy je používat vaginální koule nebo kužely. Trénují svalová vlákna, zvyšují jejich tón, který pozitivně ovlivňuje kvalitu sexu.

Druhy orgasmu dívky a způsoby, jak je dosáhnout

Funkce inervace ženských genitálních orgánů je možnost získání čtyř typů izolovaných orgasmů: kolikorys, vaginální, rozkrok a děložina (cervikální).

Někteří vědci přidělují pouze klitoris a vaginální. Další část profesorů zajišťuje, že kromě výše uvedeného, ​​tam jsou také anální, bradavky a jiné typy orgasmů, i když to není tak zásadně.

vagina Pro získání klenutého orgasmu existuje určitý výběr pózy a technik standardního pohlaví, během kterých penis postihuje pochvu zevnitř, a ruce stimulují klitoris venku. To lze provést jak různé pohyby prstů a různé pomocné předměty pro sexuální potěšení. Ty mohou být vibrátory a různé variace. Například butterfly vibrátor, který je připojen k pubeis člověka a stimuluje klitoris ženy během sexuální blízkosti.

Vaginální orgasmus je další a složitější úroveň v extázi, protože je nutné získat určité metody předběžných a změn v rytmech pohybu v pohlaví. Tyto metody jsou individuální pro každou dívku. Záleží na temperamentu, náladě, fázích menstruačního cyklu, den v týdnu a mnoha dalších faktorech.

Mnoho lidí má zájem o otázku, je tam bod g a co se stane, když je stimulován? Existuje názor, že v pochvě je bod g, z nichž orgasmus je způsoben ve 100% případů. Vědci dokonce identifikovali její umístění. Nachází se na povrchu předního oblouku vagíny v pěti centimetrech uvnitř z klitorisu. Ale koneckonců je anatomická ústava jakékoli dívky individuální a tak konkrétně mluví o tom, kde se nachází stejný erogenózní bod, velmi odvážná poloha.

Předpokládá se, že nejlepší pozice pro expozici oblasti G je koleno-loket (Alavash). Poskytuje hluboké proniknutí člena k přednímu oblouku. Na druhém místě je post "lžíce". Je pravda, že v situaci amplitudy tělesných pohybů je trochu omezená, ale je to již jednotlivé rysy a návyky.

Rozdíl mezi vaginálním a klitorním orgasmou přichází na celkový pocit dívky. Proto lze klitori považovat za omezenější nebo místní. Zatímco vlna vaginálního orgasmu pokrývá většinu svalových vláken těla ženy. Časem je klitutnicový orgasmus podstatně méně, ale může být opakovaně zažil během malého času (multi-ruštiny).

Chcete-li získat vaginální orgasmus, trvá o něco více času a úsilí, ale jeho vrchol pokračuje déle a přináší mnohem více zábavy pro dívku. Vagína během orgasmu alokuje tajemství, které obklopují člen člověka, který je doprovázen příjemným pocitem.

hádka Křížový orgasmus závisí výhradně z vrozené anatomie nervového systému. Není žádné tajemství, že doba inervace ženských těl závisí na době výskytu orgasmu a jeho síle. Získat rozkrokový orgasmus, dobrou inervaci svalů perineum a stimulace nervových zakončení v této oblasti.

Chcete-li získat děložní orgasmus, potřebujete určité vhodné pro konkrétní anatomický rys dívky, velikosti penisu člověka. Vzhledem k tomu, že jeho délka a šířka bude jednat výhradně na čípku, což způsobuje, že je to chaotické snížení a v důsledku získání orgasmu. Mezi specialisty - Sexopatologové Dnes existují spory o tom, zda ženské orgasmy mají opravdu druh nebo tuto konzistentní úroveň rozvoje a získání jednoho extáze.

Nejběžnější typy orgasmu

Nejběžnější typy orgasmu mezi ženami jsou kolikorie a vaginální. Jak v praxi rozlišovat vaginální orgasmus z klitorisu?

KLIT Orgasm je považován za reálnější a častěji dosažený jako způsob masturbace (autokazmia) a standardním sexem v různých pózách. Charakteristiky tohoto typu orgasmu jsou různorodé. Někteří to popisují jako teplý příjemný pocit ve svalech břicha a vnitřního povrchu nohou. Není dlouho v čase, ale může být několikrát dosaženo v jednom sexuálním jednání.

Vaginální orgasmus je velmi obtížné získat, protože konkrétně závisí na anatomické shodě velikosti genitálií partnerů. Vagina v době orgasmu se stává elastickým, což mírně snižuje jeho objem.

V posledních letech se sexopatologie vyvrací podstatu mnoha mýtů ve vztahu k vaginálním orgasmu.

  • Mýtus 1. Velikost nezáleží

Jak to je. Pokud ženská vagina není vhodný v obvodu, délka a objem mužského členu, pak získávání fyzického potěšení v tomto případě je velmi pochybné.

  • Mýtus 2. Čím déle, tím lépe

Nástup ženského orgasmu nezávisí na době kopulace. Záleží na kvalitě předehře, stimulace erogenních zón dívky a vnější atmosféry, která ovlivňuje centrální nervový systém ženy a zvyšuje sílu nervových impulzů pocházejících ze stimulace erogenních zón.

  • Mýtus 3. Sex po hádce - nejlepší sex ve vztazích

V Hollywoodských filmech často vidíme sexuální vzrušení s milujícím párem. A hádka, která by měla skončit s prasknutím vztahů, náhle jde do nezapomenutelného pohlaví, který srovnává lidi. Ale zda se to stalo s vámi?

Takové případy závisí na typu vztahu mezi mužem a ženou. Pokud je vztah snížen na emocionální vyhození negativní energie, pak se tento mýtus koná v životě.

Ale jak praxe ukazuje, uvolnění negativní energie je zejména u žen, způsobuje vnitřní vyprazdňování a emocionální slabost, neochota vidět partnera, aby obnovil rovnováhu pocitů a pochopil důvod pro hádku. To se do značné míry týká stávajících párů, protože dlouholeté uvnitř urážky se jeví stále více a více s každou hádkou, a účastníci konfliktu se stále více zapomíná, kde začal.

  • Mýtus 4. Vaginální orgasmus více často končí ženskou ejakulací

V současné době není prokázána existence ejakulace žen (Squirt), takže je obtížné provést závěry na základě neověřených údajů. Předpokládá se, že rychlý vaginální orgasmus často vede k emisi určitého množství tekutiny, ale potvrzuje nebo vyvrátit tuto skutečnost je poměrně obtížná.

Příčiny nedostatku spokojenosti po sexu

Pro řešení problémů absence vaginálního orgasmu a jiných typů sexuálního odrazení, musíte se podívat na problém z různých stran.

Na jedné straně to je možnost zánětlivých onemocnění orgánů sexuálního systému, mužů i žen. Tyto onemocnění vedou k odlišné závažnosti nepřítele sliznic, což snižuje jejich citlivost na vnější vliv, což způsobuje nepříjemné pocity během pohlaví.

Na druhou stranu, tato neochota se učí využívat intimní blízkosti, což je možné v důsledku selhání v prvním pokusu, nejistotě ve svých silách a sexualitě, psychologické nespokojenosti s partnerem.

Řešení problémů sexuální nespokojenosti

Nejprve musíte vyřešit jednodušší úkoly. Ujistěte se, že neexistují žádné genitální onemocnění. Pro to musí ženy apelovat na gynekologa, který bude provádět veškerý nezbytný výzkum. Muži by se měli odvolat na urologa. Při identifikaci patologie bude ošetření jmenována a po určité době bude realizována příležitost přijmout různé typy orgasmů.

Problémy psychologické povahy k boji je mnohem složitější, protože jejich důvod je někdy tak hluboce, že i absolventský specialista ho neprodleně neurčit. Ale ve většině případů jsou problémy neúpravy orgasmu na povrchu vědomí. Ženy nejčastěji přicházejí a plánují sexuální scénář s vybraným. Tato okupace nedobrovolná a s největší pravděpodobností je spojena se sny a možné metody implementace jejich sexuálních tužeb.

Dostávat orgasmus, mladé dívky jsou důležité i ty nejtrémnější detaily. Počínaje oblečením na něm, ukončení komfortu místnosti, ve které je. Podle zvláštností psychologie ženy je důležité pro detaily procesu, a ne přítomnosti v jejím životě. Může to být detaily v očích během polibku, drží ruku od šílenství, jak je to možné podél páteře, sladká slova, která byla našich ucha ve správném okamžiku.

Stojí za to si vzpomenout, že každá dívka má své představy o dokonalém sexu a blíže ve skutečnosti sexu na požadovanou, čím vyšší je pravděpodobnost získání orgasmu. Chcete-li se naučit jejich touhy a touhy partnera, můžete o tom mluvit jako předehra. Stojí za to odstranit všechny faktory, které mohou narušit emocionální vztah mezi partnery.

Vlastnosti psychofyziologického orgasmu u žen

Vědci - sexologové posledních let rozlišují duševní a fyzické orgasmus dívky. Fyzická spokojenost musíte zahrnout klití, vaginální, rozkrok, děložní orgasmy. Psychofyziologický orgasmus lze popsat jako úplnou emocionální spokojenost se sexuálním partnerem během pohlavního styku a požadované atmosféry během pohlaví, i když by nemohl být fyzický orgasmus dosažen.

U žen v různých věkových kategoriích, různé požadavky na partnera a sex s ním. V mladých letech se dívky zajímají o atmosféru, neobvyklou preludu, frekvenci a trvání sexuálního kontaktu, stejně jako různé experimenty v posteli, a to jak s koláče, tak s pomocnými předměty.

Refraktivita Zralé dámy přeji zvláštní pozornost své osobě, experimenty jsou žádoucí, ale jejich použití by mělo být odůvodněno a koordinováno, protože neúspěšný experiment může velmi neočekávaně ovlivnit vztah mezi sexuálními partnery.

Získání ženského orgasmu je komplexní a velmi individuální lekce, která zahrnuje obrovské množství faktorů, které nejsou vždy závislé na člověku. Mužská dovednost maximálně snížit negativní faktory a vynásobené pozitivní momenty v sexu, řádně shrnují dívku, aby získala orgasmus, činí to fenomenální milovník.

Chybný názor, že přijetí orgasmu závisí pouze na člověku. PŘEPRAVA A PŘIPOJENÍ DO DŮLEŽITÉHO NEJMÉHO NEZNAMENOVANÝCH POŽADAVKŮ ŽENY BĚHEM SIGHS. Je třeba mluvit a rozpoznat si přání, pak nepříjemné momenty nebudou moci zabránit potěšením.