Přerušil pohlavní styk, který potřebujete vědět

Přerušil pohlavní styk nebo Přerušení koitusu - to je nejslavnější, cenově dostupnější, a proto populární metoda antikoncepce na světě, která podle statistik používá více 70% par.

Přerušený sexuální akt - je to pomocí antikoncepce?

Jak tato metoda antikoncepce funguje

Je založen na poznání, že většina zdravých mužů má orgasmus přichází současně s ejakulací. Než se blíží k ejakulaci svalu penisu, začněte být intenzivně zmenšující, tlačí semennou kapalinu z uretry. Člověk cítí uvnitř penisu příjemné šoky, které se rozšířily s příjemnými vlnami po celém těle.

Většina zdravých mužů má orgasmus přichází současně s ejakulací

Než jsou silnější a intenzivnější, bližší orgasmus a ejakulace. Zkušení mužské zástupci mohou tento proces ovládat, pocit okamžiku před tím, než má ejakulace.

Takže spermie se nedostane do pochvy ženy, znovu se objeví penis z pochvy v poslední chvíli a erupce semen se vyskytuje na předem připraveném ručníku.

V zásadě se dosáhne sexuálního styku samo o sobě přerušeno a jeho dokončení přichází proti fyziologickým potřebám těla.

Jaká je pravděpodobnost otěhotnění?

Tato prevence má skutečně velmi velmi nízký Procento účinnosti.

V Tři Případy ven 10 I v případě získaného pohlavního styku v čase.

Faktem je, že muž v urethra obsahuje malé množství semenné tekutiny vylučované prostaty, která při míchání se spermií se změní na cum.

Muži v uretru obsahuje malé množství semenné tekutiny

Samotná tekutina semen nemůže hnojit, je to jen alkalické prostředí navržené pro udržení životaschopnosti spermií po určitou dobu.

Z přebytečné semenné tekutiny je nutné pravidelně zbavit, a dokonce i samotná příroda se o to postarala, vynaložila ranní mozek.

Ačkoli většina mužů rozhodne tento problém samostatně, takže mluvit, Predit, Buď během sexu s partnerem.

Nicméně i po obvyklém znečištění v urethře v sekci kapaliny může být 1 milion Spermieov.

V ideálním případě pro těhotenství v kompozici 1 gram spermie musí být přinejmenším 5 milionů "Golovastics", ale někdy existuje jeden likhoch od tohoto milionu, schopný zvýšit nový život.

Na samém počátku pohlavního styku, několik kapek průsvitného tekutého vyniká z uretry. Mladý muž se vůbec necítí a nevšimne si, ale přesně to je v těchto kapkách A tam může být životaschopný spermie.

Nemluvě o tom, že během frikcí, spermie neustále přichází v malých porcích v urethře. Spadající do pochvy, i když ne tak dynamický způsob, jako když ejakulace, "Golobastika" může tam žít několik hodin.

Ale v děložních trubkách se jejich vitalita zvyšuje 7 dní.

Kdyby byl sex mezi párem, a skončil s přerušeným pohlavím, a dokonce 5-6 dní před údajnou ovulací, šance otěhotnět z zdravé úrodné ženy je docela skvělá.

Nejste sami, pomocí přerušeného pohlavního styku až do 70% páry

Pokud bylo mnoho párů sexuálně sexuální, mělo alespoň základní znalosti v otázkách antikoncepce, bylo by tolik případů o založení otcovství. Koneckonců, ten muž si byl jistý, že všechno udělalo správně, "Cumshot" ne u ženy, takže jak se může stát otcem?

A ještě více šokující pro ni, výsledky testu DNA se stávají. Ačkoli ve skutečnosti to může být poblahopřál, protože dítě se narodilo ze zdravého, schopného reprodukovat potomky rodičů.

Na základě výše uvedeného bys měl učinit neuspokojivý závěr: přerušený sexuální akt není všelék, a poté, co se může otěhotnět.

Vedlejší účinky metody

A přemýšlet pak - otěhotněla nebo ne

Přerušení koitusu vlastně má hmotnost vedlejších účinků, které zřídka diví. Fyziologické momenty zahrnují následující:

  • Ačkoli sexuální pohlavní styk a přerušený, ale obecně a venerální onemocnění, infekce a mycelia s lehkostí se mohou pohybovat od jednoho partnera do jiného.
  • Ukazuje se, že ženský orgasmus často spadá v době ejakulace u člověka, který je jen v této době znepokojen tím, jak dostat penis z pochvy v čase. Žádný romantika, to je určitě.
  • Pokud partner založil ženu na skutečnost, že v tuto chvíli není připraven stát se otcem, a zároveň používat jiné metody antikoncepce nesouhlasí, žena se může obávat těhotenství, která frigidita bude reakcí.

Vedlejší účinky z metody přerušení pohlavního styku

  • Jeden z důvodů Moma Uteri, Nejčastější onemocnění u žen od 20 do 45 let je přerušeno sexuální akt. Sigmund Freud všiml, že psychosomatika je důsledkem nespokojenosti, a jakou ženu bude mít rád, když potřebuje své milované pouze jako třecí nástroj. Milující člověk musí vyzvednout takovou formu antikoncepce, která by nezranila ženskou psychiku a nezlomila důstojnost partnera.
  • Pokud se žena stále otěhotněla po přerušeném pohlavním styku, a musela by potratu od stálého partnera, nikdy mu neodpustila za něj, a takový pár je velké šance na přestávku v budoucnu.
  • Vzhledem k tomu, pravděpodobnost otěhotnění je velmi velká, žena nebude schopna plně relaxovat a jít do potěšení, a to může růst do neurózy a znepokojující poruchy. Konec konců, účelem pohlaví je nejen koncepcí dítěte nebo uspokojení fyziologických potřeb, ale také způsobu emocionální komunikace, se sami s jinou osobou. Přerušení pohlavního styku, pára se zbavuje tento aspekt vztahů mezi mužem a ženou.

Výhody a nevýhody

Promluvme si o výhodách a nevýhodách přerušeného pohlavního styku.

profesionálové Přerušený pohlavní styk:

Plusy přerušeného pohlavního styku

  • Jedná se o jediný způsob antikoncepce, která je k dispozici všem bez výjimky, a v případě spontánního sexu je jednoduše nepostradatelný.
  • Je to naprosto zdarma a dospívající si to zvolí to, že je tedy.
  • Použití hormonálních antikoncepcí může vést k souboru nadměrné hmotnosti a tam jsou takové pilulky týdně.
  • Ženy ženám při nošení intrauterinních spirálů mohou přežít několik ektopických těhotenství, a pak se začínají bát všech bariérových metod antikoncepce, s výjimkou přerušení pohlavního styku.
  • Kondom snižuje citlivost hlavy penisu a PPA v pocitu se rovná dokončenému sexuálnímu zákonu.

Minusy:

Minusy

  • Tato metoda je neúčinná a je možné jej použít pouze na speciální dny.
  • Po každém pohlavním styku musíte se osprchovat, aby se zbytky spermií omyli. A pak její část v kanálu urethra je schopna hnojení.
  • Pokud se pár zvyklý na PPA a v průběhu času se partneři lišili a setkali se s novými druhými polovinami, mohou čelit vážným problémům, když člověk nemůže plně nemůže "Cort" U ženy, ne odstranění penisu z pochvy. Žena nesmí zažít orgasmus, protože přispívá k podpoře spermií spermatu k cervikálnímu kanálu.
  • padesátka% Muži mladší než 30 let, mají problémy s prostaty, praktikoval PPA na dlouhou dobu.

Recenze

Co pár mluví o propleteném sexuálním jednání

Olga, 26 let "Téměř všechny mé přítelkyně se oženil s jejich kluky. Cvičili PPA a téměř všichni letěli. Děti již 1-2 roky ".

Vladimir, 40 let "Jsem rodinný muž, ani se o tom neobtěžuji, ale syn se učí, aby si užil kondom. A pak před svatbou, moje dívka otěhotněla, musela jsem udělat potrat. Dívám se na svou rodinu a někdy si myslím, jak se tam stalo ".

Dmitrie, 31 let "Moje žena a já jsem cvičil PPA, a pak se rozhodl mít dítě. Pokusil se o půl roku, všechno. Pojďme k lékaři. Byl překvapen: co chceš? Jednou za rok používání PPA nelétal, to znamená, že není všechno v pořádku s vámi. Byl jsem šokován".

Anna, 28 let "Jsem jen tak, že jsem chráněn a žádné těhotenství. Všechny individuálně ".

Přečtěte si asi 5 mýtů o přerušeném sexu - zde.

Přerušený sexuální akt nemůže být považován za způsob antikoncepce. Je to bezpochyby a poškození agregátu s vedlejšími účinky, aby to nejen zbytečné, ale také nebezpečné pro zdraví.