Non-jednotné doplňky stravy pro ženy v období klimaks

Přechod na menopauzu vyžaduje zvláštní a pozorný postoj ke zdraví. Během tohoto období se dobře zhoršuje jak na psycho-emocionální, tak fyzické úrovni. Ale v jakém věku se žena nebyla umístěna, je důležité, aby se cítila dobře, a pro to potřebujete pomoci tělu vyrovnat se s rozvíjejícími se problémy. Nesporné dietní doplňky u žen u žen mohou být skutečnou spasací v období, kdy je tělo přestavěno na jiné hormonální úrovni.

Co je nonal nonal dietní doplňky?

Jedná se o biologicky aktivní přísady, které mají přirozený základ, jemně ovlivňují tělo, mají kumulativní účinek a může být nahrazen hormonální terapií. Zejména doplňky stravy jsou relevantní pro ženy, jejíž tělo odmítá vzít hormonální chemikálie.

Jakákoli odchylka v těle během menopauzy je spojena s postupným poklesem estrogenového hormonu, může dojít k takovému porušení: porucha v kardiovaskulární, nerovnováze nervového systému, jakož i vývoj osteoporózy. Houpačky nálady, zvýšený tlak, nedostatek potřebných vitamínů, hormonů a stopových prvků ovlivňují celkový stav těla. Proto, aby se tělo přivedlo k normálu, je možné přidat některé chybějící prvky pomocí fyto léků. Řada léků není hormonální typ snížit přítomnost nepříjemných příznaků doprovázející menopauzu.

Účinek biologicky aktivních přísad na těle

Jak nemůže hormonální doplňky stravy mohou pomoci ženám v překonání příznaků menopauzy? Fytoestrogeny obsažené v nonal nonal odznaky jsou navrženy tak, aby nahradily skutečné hormony. Přispívají:

  • prevence vzniku brzy vyvrcholení;
  • Prevence diabetes mellitus na pozadí nerovnováhy ženských hormonů;
  • Normalizace přirozeného menstruačního cyklu, s časnou menopauzou;
  • Snížení symptomů během menopacterního syndromu: Troubné přílivy, nepohodlí způsobené suchostí vagíny.
  • Řešení neurolgických a psychologických problémů, s nimiž se samozřejmě každá žena čelí krokům nástupu Klimaks;
  • Snížení rizika Vznik osteoporózy;
  • Příznivý účinek na kardiovaskulární systém, aniž by to způsobilo nadměrné poklesy tlaku.

Pokud hovoříme o jejich výhodách, můžete označit tři:

  1. Téměř nemají vedlejší účinky.
  2. Neexistuje nebezpečí trombózy.
  3. Přispět k posílení imunity.

Seznam efektivní Badov

Climax - není věta a její projevy mohou být sníženy, zejména proto, že se o nás příroda již dlouho postará, protože těla jsou založena na přírodních a zeleninových komponentách. Strávíme malou exkurzi podle jmen a činností drog.

Bonisan

Nástroj se skládá ze suchého extraktu isoflavonů sójových bobů. Užívání jedné kapsle, poskytnete si Isoflavon o 58%.

Inoklim

Drug je předepsán, aby se snížilo známky menopauzálního syndromu. Díky isoflavonům produkovaným vydáním prospěšných látek z sójových bobů je možné vyrovnat se s útoky přílivů, s poruchou režimu spánku a Tachykardie v důsledku Klimaků. Číst Pokyny pro dotaz odkaz.

Klimadinon

To je jeden z populární vyvrcholení. Základem léčiva je extrakt kořene cimyciful (20 mg.). Naplňuje tělo přírodními ženskými hormony. Pracuje jako antioxidant, má uklidňující účinek, eliminuje vegetativní projevy menopauzálního syndromu. Jak obsahuje laktózu, není přiřazeno osobám s nesnášenlivostí. Velmi opatrně je třeba použít v epilepsii, chorobách jater a vyloučit použití v přítomnosti neoplazmů závislých na estrogen. Lék Cliadine Analogs které jsou uvedeny v jednom z našich článků, je ve velké poptávce a recenzích o něm pouze pozitivní.

Klimalanin

Třást se Příprava Climalanine, který má β-alanine (400 mg.), stejně jako pomocné látky: křemík, hořčík, pšeničný škrob a glycerin. Prostředky tvoří odolnost proti stresu, přispívá k eliminaci kyseliny mléčné, bojuje s přílivem, zvyšuje výkon žen.

Klimaktory

Homeopatická příprava, která má příznivý vliv na tělo ženy. Hlavní složkou - travního extraktu TSIMIFUGA a pomocný - Ignatia D3, pošlete svou akci na hypotalamus, takže nervové napětí je účinně odstraněno, snižuje pravděpodobnost poruch spánku, snižují frekvenci přílivů.

Sanginararary

(Sanguinaria D2) - Pomáhá s Léčení bolesti hlavy A užitečné pro veganentní porušení.

Climax

Nástroj má neobvyklou složení: hadí jed, jed a suchý kořen cimefuga. Mělo by být zahájeno recepcí tohoto Bud, když se objevily první známky kapek nálady, podrážděnost, Problémy se spánkem, Závratě, arytmie, Nadměrné pocení, jezdectví. Jedná se o lék proti estrogenu, že vaječníky produkují.

Klimact-Heel

PHYTO MEDICIE může být použit v komplexní terapii u žen menopauzálního období s výrazným příznakem menopauzy. Tablety Climatic Hieel Ve složení laktózy proto není určena s nesnášenlivostí.

Červený štětec

Nástroj posiluje imunitu. Doporučuje se používat doplňky stravy společně s přípravou nudného dělohy a mudrců svědectvím. Používá se v hormonálních poruchách, aby se eliminovaly symptomy Klimaks, a má také účinnou antibakteriální vlastnost, proto se používají v loudných onemocněních. S dluhem antibiotik.

Ice Formula menopauza denní noc

Komplex Menopauza denní noc Má vynikající polyvitaminovou kompozici, která pomáhá vyrovnat se s tělem s mnoha chorobami. Je vynikající přidávání fyto estrogenní terapie.

Menopayis

Lék se vztahuje na multivitaminové komplexy s minerály. Jako léčba symptomů během výskytu Klimaků. Zjistěte v jednom z našich článků, co říct Recenze Menopayus.

Ovariaman

Ovarián na Climax Pomáhá podporovat ovariální funkce v důsledku složení finančních prostředků. Obsahuje cititidu a jiné proteiny přidělené z živočišných vaječníků. Má tonický efekt, posiluje tělo. Používá se pro vyvrcholení a různá onemocnění spojená s prací vaječníků, například když adnexite.

Remens

Příprava na zlepšení metabolických procesů, aby se zabránilo obezitě během vyvrcholení. Významně zlepšuje psycho-emocionální stav, metabolismus.

Tribestánský

Homeopatický lék, který se používá jako muži a ženy. Pro ženy je užitečné v tom, že normalizuje hormonální rovnováhu, pro muže - zvyšuje počet spermií. Poskytuje tonikum vlastnictví lidského těla.

Femingin

Fyto-granule, které se používají nejen k léčbě symptomů menopauzy, ale také s algodisotere. Usnadňuje bolest během menstruace. Kontraindikovaní osoby s intolerancí na laktózu, těhotné a mladší 18 let.

Ženský

Ženský has Red Clover extrakt zaplňuje malé množství nebo nedostatek estrogenu.

Femikaps

Používá se k léčbě mnoha gynekologických onemocnění, včetně prostředků pro usnadnění přechodu na menopauzu. Obsahuje vitamíny skupin b a e. Má majetek obložení, snižuje pocení, reguluje srdeční rytmus, zklidňuje psychiku.

Femovele

Příprava vehry založená na sójových proteinech. Další komponenty (červený jetel a vitamin E) spolu se sójovým extraktem přispívají k léčbě předemenopauzy a menopauzy symptomy. Fytopreparation normalizuje rytmus srdce, snižuje pocení, edém končetin, normalizuje krevní tlak a pomáhá snížit další projevy klimakterické fáze. Prostředky nelze používat během těhotenství.

Qi-Klim

Qimicifuga Racmise, která je součástí léku, pomáhá snižovat hladiny estrogenů a snížit jasnou závažnost přílivů.

Epifamin

Nástroj má obličejovou vlastnost, používá se jako prevence trombózy (zředěná krev), eliminuje neurologické symptomy Klimaků. Biodogging pomáhá normalizovat hormonální pozadí, podporuje endokrinní systém, je často předepsán po chemoterapii.

Estrovale

Estrovale je účinný špatný pro vyvrcholení, který byl vyvinut přesně pro toto období života žen, sestává z vitamínů, aminokyselin, rostlinných extraktů. Lék nastavuje rovnováhu hormonů, odstraňuje nepříjemné příznaky restrukturalizace ženského těla. Jako prevence předčasného vyvrcholení.

Existují nějaké kontraindikace?

Jak vidíme, všechny výše uvedené přípravky mají v jejich kompozici zeleninové a / nebo živočišné složky, v některých případech doplněných vitamínů a minerálů. Nezapomeňte však, že reakce na některé dietní doplňky mohou být jiné. Například alergie se může objevit, i když před tím, než jste se nepovažovali za alergiku. V každém případě se začíná léčit, musíte konzultovat s lékařem, který bude schopen přiřadit správné zacházení.

Obecná doporučení

A v závěru bych vám také rád připomněl, že nikdo nezruší správný životní styl: je mírná fyzická aktivita a vyvážená výživa. Nedosáhnete pozitivního výsledku tím, že užíváte doplňky stravy, pokud nebudete následovat výživu. Dejte přednost produkty obsahující vlákno, protein, vápník. Nezapomeňte na přírodní vitamíny obsažené v zelenině a ovoce. Pohybovat, žít a být šťastný! Protože život je krásný a žena v každém věku, pokud je aktivní a pozitivně nakonfigurována k životu, bude vždy v centru pozornosti!