Nejlepší drogy, když je vyvrcholeno

Menopauza - období hormonální restrukturalizace ženského organismu v důsledku folikulární funkce vaječníků. To je obtížné období, projevené nepříjemnými příznaky, duševními a fyzickými nepohodlím. Správně vybrané léky během menu u žen nám umožňují projít tuto časovou mezeru jako pohodlnou. Jaké léky přijmout, když je vyvrcholeno? Ze velkého dosahu si vyberte nejúčinnější? Tyto otázky jsou velmi důležité.

Stage a příznaky Klimaků

Přirozený zánik reprodukční funkce ženy prochází tři fáze:

  • Premenopauza (předběžná scéna) - postupné snížení hladiny genitálních hormonů je doprovázeno vzhledem přílivů, pocení, skoky krevního tlaku, změnou nálady, snížení libida a další příznaky. Menstruační cyklus je rozbitý, měsíčník je nepravidelně.
  • Menopauza - poslední ženy menstruace. Nainstalujte Postfactum.
  • Postpenopauza - celý zbývající život po nástupu Klimaks. Sex hormony nejsou produkovány. Menstruace nepřijdou.

Abychom pomohl ženě eliminovat nepříjemné projevy Klimaků, léky jsou předepsány, fytopreparations a biologicky aktivní přísady (BAA). Recepce těchto léků vám umožní žít aktivní život, navzdory věku a přirozené změny v těle. Mnoho drog uvedených v Premenopauzu vám umožní ponechat ponechání nástupu menopauzy, zvýšit imunitu a mít řadu dalších výhodných vlastností.

Co zastavit volbu

Aby se usnadnilo klimatické symptomy a zabránění možným komplikacím, moderní farmaceutický trh poskytuje široký výběr léčiv, z nichž každá je charakterizována svým specifickým dopadem. Volba ve prospěch hormonálních nebo non-migrujících drog, pouze zúčastněného lékaře, analýzu celkového stavu těla, jeho individuální charakteristiky, stížnosti a další faktory.

Hormonální drogy

UGT (náhradní terapie hormonu) - jeden z metod, jak se zbavit příznaků Klimaků. Léky pro hormonální climax - nejúčinnější. Hormony obsažené v nich jsou syntetický původ (estrogen, progestagen) jsou analogické. Hormonální tablety mohou obsahovat jak jeden hormon, tak kombinaci několika. Kombinované monofzové, dvoufázové nebo třífázové hormonální léky jsou známy ženám s uloženým děložním dělením a přídavkami. Pokud jsou vaječníky odstraněny, jsou předepsány léky na bázi estrogenů. Každá drogová skupina obsahuje určité typy hormonů s úzkou specifickou akcí. Například složení vaginálních svíček, gelů a krémů zahrnuje estrilu - poměrně účinný při léčbě urogenitální sféry, ale neutrální ve vztahu k prevenci osteoporózy a porušování kardiovaskulárních aktivit.

Drogy obsahující hormon kromě dobrého zdravotního účinku mají řadu kontraindikací, omezení jejich použití. Vyhodnotit výhody a nevýhody hormonálních léčiv pomáhají jejich podrobnou analýzou.

VýhodyNevýhody a kontraindikace
Jasný efektZtráta terapeutického účinku po odpojení
Blokáda ztráty kostní tkáně a osteoporózyVyžaduje dlouhodobou terapii od 3 měsíců do 5 let (individuálně)
Lze použít v časném a umělém kliknutíHmotnost vedlejších účinků (alergické reakce, výskyt otoků, nekontrolované zvýšení tělesné hmotnosti a rychlé přírůstek hmotnosti, opožděné žlučové odtoky, bolesti hlavy, problémy s trávením a dalšími)
Různé výstupní formy (svíčky, tablety, kapsle, kapky, gely, krémy, masti, řezací omítka, subkutánní implantáty)Přítomnost trombózy (tromboflebitit) může interferovat s použitím prostředků obsahujícího hormonu
Zvyšování libida a eliminuje suchost slizniceDiabetes cukru (zejména těžké formy) - kontraindikace k použití
Snížení rizika generování nádorů rakoviny, hyperplazie endometriaPřítomnost maligních útvarů přímo závisí na estrogenu (rakovinná onemocnění mléčných žláz, endometria a další)
Zpomalení stárnutí procesůNemoci nebo funkční poruchy ledvin
 Účinné při léčbě myomu a dalších gynekologických onemocnění během vykrmováníPřítomnost krvácení
Podezření z těhotenství

Hormonální činidla nové generace se vyznačují nižšími hladinami obsahu hormonu s menšími negativními vlastnostmi. Moderní s nízkým objemovým hormonálním činidlem prakticky nemají vliv na změnu tělesné hmotnosti, neporušují metabolismus. Dostupné výhody však nevylučují řadu omezení. Když jsou aplikovány, neustálé řízení stavu reprodukčního systému, mléčných žláz, společné vyvrcholení, periodické histologické vyšetření tkáně pro rakovinné buňky. Vývoj alergií na přijatém léku není vyloučen.

K volbě hormonální drogy by měl být osloven především zodpovědně. Dávkování navazuje pouze lékař pro každou ženu v závislosti na úrovni koncentrace genitálních hormonů a individuálních vlastností těla.

  • Syntetický analog Estrogen obsahují: Siegetin, Proginov, Estrophele, Divigel a další. Můžete zastavit volbu těm, kteří mají urogenitální patologie, bez dělohy.
  • Kombinované syntetické analogy estrogenů a progesteronu hormony obsahují: Climontorm, Kliten, Boží a další. Jsou účinné při léčbě hyperhydrózy, přílivu, emocionální nestability, stejně jako aby se zabránilo ateroskleróze, endometriózu. Zabírají vysoké místo v ratingu hormonálních fondů z hlediska poměru ceny a kvality.
  • Po ukončení menstruace a nástup menopauzy doporučuje: Datiterer, Klogaist. Nejenže zvyšují hladinu estrogenu, ale také prevence osteoporózy.
  • Zvláště účinné při eliminaci psycho-emocionálních odchylek jsou: Ataraks, vadaxín. Používají se s výrazným menopacterním syndromem (chronický stres, častá závratě, reakce z vegalského systému). Vlastnit mírný sedativní (spací pytel).
  • Prakticky nemají systémový dopad na tělo vagifem, ovrestin. Analogy estradiolu vyráběného ve formě svíček, oceánů nebo vaginálních tablet odstraňují močové poruchy (močová inkontinence, vaginální dysbióza, bolest při pohlavním styku). Efektivní se startem Climax.

Hormonální terapie vstupuje do komplexní léčby mnoha nemocí v menopauze. Často jsou hormony předepsány před chirurgickou léčbou myomu a hyperplastický proces endometria. Terapie schéma je vyvinut individuálně navštěvujícím lékařem.

Navzdory nejednoznačný přístup k hormonální terapii domácí populace se úspěšně praktikuje západní gynekologové a endokrinology. Ceny pro hormonální drogy se liší v různých lékáren. Pokud je to nutné, vyzvedněte levnější analogovou nebo změňte lék, který potřebujete konzultovat lékaře.

Non-imunitní terapie

Nekonformní léky během menopauzy
Ne-poligramové léky během vyvrcholení - alternativa k hormonální terapii. Porušení rovnováhy hormonů v ženském organismu je dobře obnovena homeopatií. Přípravky s vyvrcholením rostlinného původu jsou založeny na rostlinách extraktů se specifickými léčivými vlastnostmi. Princip jejich práce je založen na působení fytoestrogen (náhražky pro ženského hormonu estrogen). Fitogormons jsou předepsány v nesnášenlivosti UGT a přítomnosti kontraindikací k hormonům syntetické.

Homeopatické prostředky nemají méně účinně vyrovnat se s projevy Klimaků. Kromě léčivého účinku mají prakticky žádné vedlejší účinky. Svařené přírodní prvky jemně eliminují stávající menopauzální symptomy a obnovují celkový tón těla. Bylinné přípravy, když Climax - volba moderních žen. Mohou být aplikovány na dlouhou dobu, ne zažívají své zdraví.

Je nutné si uvědomit skutečnost, že přípravy homeopatie nejsou schopny zabránit vážným komplikacím. A má také placebo efekt. Proto se homeopatické přípravky nejsou registrovány v medicíně jako léčivé přípravky, když je vyvrcholeno.

Nepovažujte homeopatické prostředky a hormonální drogy. Tyto léky mají různé mechanismy akce, indikace a kontraindikace. Při výběru léku by měly být vzaty v úvahu jednotlivé vlastnosti těla a zaměřit se na své vlastní požadavky.

Velký výběr domácího farmaceutického trhu, reklamu a dostupnosti aplikací umožňují ženám samostatně vybrat lék. Jaké pilulky si vyberou? Navzdory relativní bezpečnosti léčiv by se priorita měla stát léky jmenovanou zúčastněným lékařem. Aplikační zkušenosti, analýza jejich účinnosti, s přihlédnutím k individuálním charakteristikám pacienta, přítomnost stávajících onemocnění umožní odborníkovi zvolit účinné prostředky. Seznam osvědčených léků označených: ClimaSynon UNO, Climatudodin, Klimaksan, klima HEL, Kliofit, klimaaktory, Menopayus, Rensis, Clematalan, Devilims, Climactons, Clizaziklin.

Většina přípravků na rostlinné bázi kombinuje v jejich složení několik přírodních složek s různými vlastnostmi, doplněné komplexy nezbytnými pro reprodukční systém vitamínů a minerálů. Tyto prostředky jsou vyráběny ve formě biologicky aktivních přísad jako doplněk k hlavní dietě. Buddes mají fascinující účinek na celé tělo, mají antioxidační, protizánětlivé vlastnosti. Jsou alternativou k substituční hormonální terapii v žádných složitých případech. Přípravky jsou široce používány: INDOL FORTE, OBORTLE, THYREO SAPPORT, LIFEMIN, LIFE Stere Factor, Climafit 911, Calckene.
Dietní doplňky založené na sóji

  • Vedoucí pozice v lékárně jsou obsazeny dietou na bázi sóji. Tato rostlina je silným zdrojem fytoestrogenu. Charakteristiky sójových bobků citlivých na estrogen přispívají ke snížení klimatických příznaků. Výjimečným rysem této rostliny je ve svých isoflavonoidech, které nestimulují hyperplazii a tvorbu nádorů závislých na estrogenech. Biologicky aktivní přísady mohou obsahovat extrakt, sójový protein v kombinaci s vitamínovým komplexem. Nebo harmonicky v kombinaci s jinými rostlinami: červený jetel, oddenek Air, hope, matka-in-law, šípní ovoce nebo hloh. Můžete zastavit svou volbu na Pemwell, PHYTO-40, INOKLIME, LECEPE, TSIMI-CLIME kimasfer, tekutý extrakt z isoflavonu sóju. Tablety pod vrcholem na bázi sójových bobů eliminují naklonění tepla, rychlého tepu, normalizačního tlaku, zlepšují obecný fyziologický stav těla.
  • Tablety na vyvrcholení na bázi extraktu hormuru zvrhované ne méně účinné. Obsahují hyperforin, piperidin, pseudopyridin, zlepšující stav endokrinního, nervového a urogenitálního systému u žen, tónovaný hormonální pozadí a obecný stav (Depprim, Climaton).
  • Nejoblíbenější národní prostředky při léčbě gynekologických onemocnění je rozpoznán jako nudný děloha. Závod má majetek měkké kontroly hormonální rovnováhy, pozitivního dopadu na centrální nervový systém. Nudný děloha zmírňuje zánět a otok v oblasti genitálií, zlepšuje krevní oběh. Infuze této rostliny má výrazný dopad proti plameni s menopauzou. Tráva borální dělohy může být zakoupena v jakékoli lékárně.
  • Podobný účinek má oddenky rodičů čtyřkávaných (v lidech nazvaný červený štětec). Jedná se o absolutně přírodní adaptogen, což vede k normálnímu hormonálnímu pozadí, harmonizaci práce imunitního systému. Je široce používaná droga, když má vrchol starší věkovou kategorii.
  • Zelí s brokolicí zelí obsažený v přípravě Stella pomáhá od vyvrcholení. Dlouhodobě lze použít jako přísadu do hlavní stravy.
  • Dobrý efekt je zřejmé z využití fondů založených na cuminanthi.

Před použitím jakéhokoliv léku nebude nadbytečný s pokyny a objasnit přítomnost kontraindikací. Seznam omezení používání léků lze nalézt také v gynekologu na osobní recepci.

Aktivní fáze climaků u žen je charakterizována emocionálním napětím, depresí psycho-emocionálního stavu. Když vyvrcholení, non-koronální léky a biologicky aktivní přísady mohou eliminovat problémy depresivního stavu. Citalopram, Sainol, feminálové - přírodní antidepresiva, vytvořené za účelem nesmrtelné podpory pro ženy během Klimaků. Eliminují problémy se spánkem, zvyšují odolnost proti stresu, eliminují výkyvy nálady, harmonizují obecný stav ženy. Před spaním lze použít fytosedan 2 (jako sedativní sbírka) a hodnota bio (ve formě sedativ). Normalizují emocionální stav po rušném dni, relaxovat a uklidňující.

Jak zůstat energický a atraktivní

Vitamíny pro ženy 45+
Většina neobchodních fondů vytvořených pro ženy jsou obohacena s vitamínovými komplexy. Zvýší výkon, vitální tón během menopauzy. Nejlepší léky během vyvrcholení, které zahrnují multivitaminové komplexy, je Qi-Klim, vitamíny pro ženy 45+, filvel, femikaps fair fair, estrovale. Fytocompozice přítomné v nich z terapeutických rostlin změkčují fyziologické změny. V období stresujících států nebo jako společná montáž.

Co vzít s vrcholem tak, aby nezestárla, obává se mnoho žen. Související změny vzhledu (vzhled vrásek, vypadávání vlasů, suchá kůže a sliznice) vyžadují zvláštní pozornost. Věkové změny jsou nevratným procesem, ale jakákoliv žena Balzakovského věku je schopna zabránit jejich posílení.

Přípravy pro Menopausis Phytoclim, Fimale Evaluitus komplex, Formula ženy prodlužují mládež. Estrogeny a isoflavony obsažené v nich usnadňují menighting symptomy, umožňují zůstat mladý a atraktivní déle. ESTROCHAD, VAGIFEMP, nadměrnější, vyrobený ve formě vaginálních tablet, svíček, eliminují močové poruchy, Enuresis, atrofie vagíny, bolest během pohlaví kontaktů. Přispět nejen normalizovat přírodní vaginální flóru, ale také umožnit pokračování aktivního sexuálního života.

Obecná doporučení

Klimační syndrom vyžaduje určité změny v životě ženy: snížení úrovně fyzické aktivity, eliminující stresující situace, pečlivý postoj k jejich zdraví. Bez ohledu na to, které léky se staly základem léčby, dodržováním osobních hygienických pravidel, zdravým životním stylem, plnou výživou, včasné návštěvy radia zúčastněného lékaře, vytvářejí předpoklady pro pohodlné období doby menopause.