Vše o přípravě feminálů a pokynů pro jeho použití

Feminalita je homeopatické činidlo, které je široce používáno v gynekologii. Účinná látka léčiva isoflavon se vyrábí extrahováním aktivní Červené jetele látky. Tato biologicky aktivní přísada má rostlinný základ, je vykázán jako bezpečný prostředek pro léčbu klimakterického syndromu. Femiciál neobsahuje hormony ve své kompozici, ale má tzv. Fytoestrogeny, které přispívají k pozitivnímu dopadu na ženského organismu během období změny. Proto se používá jako alternativa k hormonální léčbě. Feminál je lék úzkého cíle: používá se pouze ženami, muži a dětmi Tento doplněk stravy je kontraindikován.

Složení léčiva a podobu jeho uvolnění

Lék se vyrábí ve formě želatinových kapslí růžové barvy a má následující isoflavony: genistein, biokan, dyidzein a foremostney. Stejně jako další látky: oxid křemičitý, stearát hořečnatý, želatina a mikrokrystal celulóza. Složení ženského femie umožňuje jeho použití diabetiků, protože neobsahuje cukr. Ženské kapsle nemají syntetické a chemické komponenty, tak bezpečné pro zdraví. Každá ženská kapsle obsahuje 100 mg trifolium Pratense L (Clover extrakt).

V jakých případech je použití samec?

Drug je jmenován ženám v období Premanopauza, menopauza a postmenopauza s následujícími značkami:

  • tepla krmení;
  • Nadměrné pocení během menopauzy;
  • nespavost;
  • nervozita a podrážděnost;
  • bolesti hlavy;
  • nevolnost;
  • Změna ostré nálady;
  • bolestivost nemoci;
  • suchost pochvy na pozadí Klimaks;
  • tachykardie.

Femiciál je zobrazen nejen Usnadňování příznaků Klimaků, Ale platí také v případě menstruačních poruch, bolestivá menstruace a další porušení ženské části. Je důležité poznamenat, že výše uvedené příznaky neuvádějí vždy výskyt menopauzy, takže před přijetím léku, určitě budete konzultovat gynekolog.

Vlastnosti využití finančních prostředků

Před pokračováním s příjmem fememinálů by měly být pečlivě naučeny pokyny pro použití léčiva.

Jak používat

Doporučuje se užívat lék během jídla jednou denně. Prostředí recepce těchto zátok je zpravidla nejméně jeden měsíc. Vzhledem k tomu, že obal obsahuje 30 kapslí, je droga dostačující pro 1 kurz, ale často lékaři předepisují ženské a delší dobu. Gynekolog může doporučit přestávky mezi léky léků na dvacet dní.

Předávkovat

Neumožňují dávky ženské. Předávkování látky může způsobit následující příznaky: závratě, nevolnost, ospalost, pocit slabosti a třesení. V případě předávkování praní žaludku a následné symptomatické léčby.

Interakce s drogami

Špatné dobře spolupracuje s jinými léky. Často je předepsáno jinými prostředky používanými během menopauze, aby se usnadnilo jeho symptomy.

Ženské analogy

Je možné nahradit ženského analogu? Plné analogy léku femindální, které nemají takovou strukturu, ale tam jsou přípravky, které jsou podobné farmakologické skupině. Můžete si všimnout následující prostředky, které jsou schopny vyrovnat se se symptomy Klimaks:

Zde není kompletní seznam léků, které jsou podobné ženskému ve směru své akce. Existuje mnoho dalších prostředků ve formě tablet, kapslí, mastí, krémů, gelů nebo kapiček, ale předtím, než zastavíte volbu na některém z nich, poraďte se se svým lékařem.

Recenze přípravy

Climax - obtížné období v životě každé ženy. Je doprovázen charakteristickými změnami ženského organismu a nepříjemných pocitů s připojeným. Nové podmínky nutící ženy hledat účinné metody usnadňování symptomů. V tom je nemožné lépe pomoci recenzím gynekologů o přípravě a osobní zkušenosti uživatelů internetu. Naše stránky vyzvedly informace na vyžádání "ženské recenze", se kterým doporučujeme seznámit.

Recenze lékařů

Odborníci tvrdí, že účinné látky ve složení kapslí pomáhají odstranit příznaky menopauzálního období, regulují hladinu estrogenu hormonu. Systematické používání doplňků stravy lze odstranit nebo minimalizovat známky menopauzy, ale dosáhnout účinku lékaři doporučují použití tohoto léku po dobu delší než tři měsíce, samozřejmě s výše uvedenými přerušeními. Gynekologové a onkologové poradí s opatrností, aby si vezmou femální v momě dělohy a v přítomnosti estrogenových závislých nádorů. Také lékaři jsou zakázáni Aplikace biodendáže Během těhotenství a laktace. Femiciální prakticky nemá vedlejší účinky, ale tam jsou případy alergických reakcí a zhoršení známek Klimaků.

Hodnocení žen

Ženy, které byly v Klimaku jmenovány tento lék, sledovali svůj pozitivní vliv na celkové zdraví. Tvrdí, že tobolky téměř ihned po přijetí pomoci vyrovnat se s poruchou spánku, náhlé změny nálady, štěkání tepla a další projevy Klimaků, ale po zrušení se symptomy také rychle vracejí. Předpokládá se, že s akutně výrazným menopacterním syndromem má ženský slabý dopad. Podle názoru je účinek léku individuálně, a také závisí na osobní toleranci složek složek, ale je důležité poznamenat, že pozitivní zpětná vazba na řádově větší než neutrální nebo negativní.