Climalin: pokyny pro použití léčiva

S příchodem vrcholu, reprodukční funkce ženy začne fade. Tento dlouhý proces je poznamenán začátkem kardinální hormonální perestrojiky, která ovlivňuje práci celého organismu. Tyto procesy jsou pociťovány jako interně, takže najít projev a externě. Ty mohou být psycho-emocionální poruchy, destabilizace menstruačního cyklu, ostré nálady houpačky, nespavost, apatie, bolesti různých umístění a charakteru. Ale nejcharakterističtější projevy jsou přílivy, když může být prudký tepelný útok zamračen, někdy měnící se chill a doprovázený hojným pocením. Během menopauzy může žena cítit až 60 přílivů za den. Usnadnit tyto a další Příznaky klimatického období, Odborníci jmenují různé léky, které usnadňují jeho toleranci ženských zástupců. Jeden z těchto léků je cloimalalanin a pokyny pro použití a vlastnosti jsou popsány níže.

Mechanismus akce a svědectví pro použití climalaninu

O léku Cloimalanin Po mnoho let na internetu jsou spory na půdě Togo, je hormonální nebo ne. Pokud kontaktujete specialisty a přímo výrobcům, můžete získat přesné jednoznačné charakteristiky: léky není hormonální.

Antiklimakterický účinek léčiva je způsoben hlavní účinnou látkou - β-alanin, když vyvrcholení který:

  • zpomaluje uvolňování histaminu;
  • přispívá k nasycení receptorů neurotransmiterů;
  • Zarovnává rovnováhu termoregulace v hypotalamu.

Tyto procesy vznikají v důsledku hormonálních skoků v procesu projevu. Takové snímky, tento nástroj zastaví projevy takových příznaků jako přílivy, zimnice, skoky tělesné teploty, hyperhydróza.

Kromě toho tyto tablety přispívají k tvorbě karnosinu - dipeptidu, normalizující se bilance kyseliny-alkalické v svalech a jiných tkáních. To vám umožní vyhnout se křečím a udržovat svaly v tónu.

Lék pomáhá bojovat proti stresu a kapek nálady, zlepšuje výkon, koncentrace.

Clemalaine je přiřazen k odstranění Důsledky umělého vyvrcholení jak medikační metodou a po chirurgickém zákroku a odstranění vaječníků. Jeho příznivý vliv na stabilizaci metabolických procesů v důsledku akumulace v buňkách kyseliny pantothenové.
Léky nemá žádný antihistaminický účinek a neblokuje histaminové receptory.

Složení léčiva

Účinná látka klimála je aminokyselin β-alanin. Před výskytem Klimaků je tato látka v těle ve správném množství, po - v nedostatku. Proto v zániku funkce dítěte je injikován do těla lékem, tato aminokyselina snižuje frekvenci a pevnost přílivů, reguluje proces termoregulace v hypotalamu a neumožňuje expandovat na obvodu kůže plavidla.

β-alanin je silný zdroj energie, má příznivý vliv na metabolismus, posiluje různé typy tkanin. Tato látka často používá sportovce, aby budovala svalovou hmotu a zlepšila metabolismus v důsledku jeho výkonného antioxidačního působení.

Koncentrace beta-alaninu v 1 tabletě je 0,4 gramů.

Kromě hlavní účinné látky má majitel CliMala škrob, míchaný hořečnatý, glycerin pilimethyl-stearát, oxid křemičitý.

Formy uvolnění a metod pro použití climalaninu

V současné době existuje jedna forma uvolňování climalaninu - tablet, které mají plochý válcový tvar a bílá barva. Vyrobeno v krabici 30 kusů (2 puchýřů 15 kusů a 3 puchýřů 10 kusů).

Aplikovat tento lék je lepší jmenovat lékaře, protože jeho účinná látka není vždy účinná v kombinaci s jinými látkami a dávka pro každého pacienta je individuální.

Způsob použití climalaninových tablet - perorální, 1-2 tablety za den. Dávkování lze zvýšit odborným doporučením. Průměrná doba trvání recepce - Až 10 dní. V případě potřeby lze opakovat prostředky.

Pro udržení normální blahobytu během období vyvrcholení můžete trvat 1 tabletu za den.

Kontraindikace a vedlejší účinky

V menopauze se často předepisuje lék klimalin, protože kontraindikace minimalizovaných.

Lék se nedoporučuje těmi, kteří vyjádřili alergické reakce na své složky. Například v důsledku obsahu škrobu je kontraindikován lidem s nesnášenlivostí na lepek. Není doporučeno samostatně užívat tablety během těhotenství a krmení, když není vhodné.

Vedlejší účinky léku byly zaznamenány pouze u 2% aplikací. Oni se projevují menší alergické reakce - svědění, vyrážka a někdy - s mírným roztržením.

V některých případech, kdy přílivy a další příznaky menopauzy se projevuje kvůli vážným hormonálním poruchám nebo jiným onemocněním, samotný vlastník CliMala nedává očekávaný účinek. V tomto případě stojí za to kontaktovat specialistu pro úpravu terapie.

Případy předávkování a závislosti nebyly zjištěny.

Je důležité ukládat terapeutické dražby při teplotách až 25 stupňů na suchém místě a používat pouze v trvanlivém životnosti, což je 3 roky. Uložit z nepřístupného místa.

Climalanin Analogs

V současné době existuje mnoho anti-lhimacteric léků přírodního a syntetického původu, jako je Remens, Cliadinon, CLEMADINON CAPLI a řada druhých. Ale na hlavní účinné látce, β-alaninu, analogy klemálaninu nejsou tak četné. Podobné složení odpovídá pouze Tool Qi-Klim Alanin, který vyrábí společnost Evalar. Také aminokyselina je součástí sportovní výživy ke zvýšení energie a vytrvalosti během sportovního zatížení a tréninku.

Účinek climalaninu a jeho analogů je zaměřen především na úlevu takových příznaků, jako přílivy, hyperhydróza, rozptyl, únava, vyčerpání. Ale odstranění bolesti a jiných nepohodlných projevů je tento lék předepisován v komplexu s ostatními, protože často nevylučuje všechny projevy Klimaků plně.

Recenze lékařů a pacientů o léku

Mezi specialisty a pacienty se Climalanin obdrží recenze v nejpozitivnějších. Jsou ti, kteří si stěžují na jeho nečinnost. To lze vysvětlit skutečností, že lék je jemný a nevylučuje symptomy v případě silných a pravidelných projevů.

Také účinek klemalanského léku je poměrně úzký: eliminuje ženy od přílivů tepla, studené, bolesti hlavy. Pokud mluvíme o vážnějších problémech a projevech, jako je krvácení, mdloby, silná malátnost, pak zvýšená terapie a léky jiné orientace, případně v kombinaci s popsanými prostředky. V každém případě není samoúprava na všech.

Stanovisko specialistů

Specialisté jsou poznamenáni na 98% pozitivního účinku Climalaninu: nezpůsobuje závislost, je jemný vůči tělu, nemá negativní vliv na kardiovaskulární systém, játra, ledviny, pacienti se dobře pohybují a jsou účinným způsobem cíl.

Vzhledem k poměrně úzké orientaci, odborníci ho doporučují v komplexu s jinými drogami.

Stanovisko žen

Podle výsledků průzkumů roku 2016 bylo s nimi s nimi uspokojeno 95% žen, které vzaly tento lék, bylo s nimi spokojeno a zaznamenalo nejen jeho účinnost v boji proti známkám klimarta ve všech svých fázích, ale také jeho příznivý vliv na tělo a blahobyt obecně.

Při vystavení termoregulačním centrům, tyto tablety pomáhají vyhnout se nepříjemným přílivu již 2-3 dny jejich použití. Kromě toho, když absolvujete celkový průběh jejich použití, 60% žen si všimne jejich plné zmizení Fáze PrhenopaUnis a 52% - během menopauzy. Indikátory mluví sami.

Významná část recenzí říká, že to jde Pulzace v chrámech, když je vyvrcholeno, Tlak normalizuje. Je důležité, aby téměř všechny zástupci Balzakovského věku, přičemž nápravu poznamenává stabilizaci psycho-emocionálního stavu: zmizí ostré nálady, pocit klidné a vnitřní rovnováhy se vrátí, insomnia zhasne, podrážděnost, zatímco oni jsou vyrovnány Emotiony, efektivita a vytrvalost se zdají být energií. Někteří dokonce hovoří o znatelném zlepšování stavu kůže a svalů a snižují zarudnutí a vaskulární sítě.

Climalanin se etabloval s účinným a cenově dostupným prostředkem, spíše rychle získávat popularitu v boji proti projevům momofrity.

Je důležité si uvědomit, že dodržování správného životního stylu během tohoto období bude posílit pozitivní účinek jakékoli terapie. Vzhledem k tomu, že tento terapeutický činidlo má dobrou snášenlivost a je kombinován s velkým množstvím látek, bude užitečné v tomto období dělat fytoterapii, pít bylinné infuze, jíst vpravo, s použitím potravy bohaté na vápník a hořčík.

Vzhledem k tomu, že účinná látka přidává energii a zvyšuje svalový tón, nezapomeňte na mírné cvičení, které podpoří dobré zdraví a náladu.

Clemalanine vám pomůže nejen vyrovnat se s přílivy, ale bude se stává vynikající preventivou v obtížném menopauze.