Ice vzorec pro menopauzu vyztužený vzorec

Dříve nebo později se vaječníky přestanou přidělit vejce a schopnost si představit dítě - to se nazývá Menopauz. Vyrovnat se s nepříjemnými příznaky, které nutně doprovází toto období bez pomoci dalších léků, jako je "ICE vzorec", je sotva možné.

Fyziologie menopauza

Velmi často, pro označení menopauzy, žena spotřebovává slovo "Climax". To není zcela pravdivé, protože tento termín je použitelný z větší části zástupců světa zvířat, i když podstatu konceptu těchto dvou jmen je stejná.

Menopauza je určena poslední přirozenou menstruací u ženy a nedostatku v příštím roce. Je známo, že i před tím, než je narození dívek položeno určité množství vajec, a v okamžiku, kdy jsou jejich zásoby vyčerpány, přichází doba menopauze. Kromě toho existuje umělá menopauza, která se objeví v důsledku chirurgického zákroku (odstranění vaječníků), účinků radiace nebo léčiv.

Toto období samotné zahrnuje spíše velkou věkovou skupinu: od 40 let (brzy menopauza) až 55 let (pozdní menopauza), ale v průměru se jedná o ženy 45-50 let. Od hlavních "viníků" nepříjemných symptomů je zhoršená práce hormonů, nejčastěji lékaři trvají na hormonální terapii. Každý zná negativní projevy a velmi léčbu, takže je lepší použít "ICE vzorec" s menopauzou. Zesílený vzorec neobsahuje ve složení hormonálních složek. Příznivý účinek bude mít také "Ice Formula Menopause Day Night".

Menopauza symptomy

Snad všichni jsou slyšeni o nepříjemných příznaků doprovázejících ženu během menopauzy: tzv. Přílivy, bolesti hlavy a t. D. Pro přesnější definici všech možných projevů je nutné pochopit, jak je uspořádán ženský organismus a co se s ním stane, když se vaječníky skončí vejce. Nejprve je úroveň estrogenu - ženské sex hormony ostře snížena. Celý organismus začíná pracovat trochu jinak, přizpůsobení se svému novému číslu. Je to tento faktor, který určuje vývoj dalších "vedlejších účinků" menopauzy:

  1. Strach (teplo). Musí být nejslavnější ze všech příznaků, i když je v každém případě čistě individuální. Mohou být intenzivní a jednorázové, mohou se projevit v každém dne, a jsou doprovázeny jako pravidlo, pocení, postižení spánku. Můžete použít jinou verzi vitamínového komplexu - "Menopausa Day Night", protože složení této BAA zahrnuje pečlivě vybrané komponenty, které usnadňují noční a denní přílivy tepla.
  2. Výkyvy nálady - druhý společný problém žen během menopauzy. Nedostatek ženských hormonů se odráží v práci centrálního nervového systému, chemie mozku se také mění, takže ženy jsou často citlivé na melancholii a zoufalství.
  3. Snížení libido. Tento problém se může lišit od jednoduchého snižování zájmu o sex, dokud není zcela ignorován.
  4. Snížení sekrece genitálních orgánů (suchost pochvy), která může vést k pronikání infekcí a vývoj atrofické vaginitidy.
  5. Vnější známky "stárnutí" se objeví v obecně uznávaném porozumění - pružnost kůže je snížena, na tom se objeví vrásky, a dřívější změny kůže související s věkem jsou zhoršeny, postupně začínají sedět vlasy, mléčné žlázy také ztrácejí své elasticita a zpravidla mírně klesat.
  6. Močení se vyskytuje častěji než menopauza.
  7. Existuje změna držení těla, může se rozvíjet osteoporóza.

Dosud neexistuje pouze správný a účinný lék, aby tyto příznaky eliminovaly. Lékaři nesouhlasí: někteří trvají na recepci hormonálních drog, čímž se snaží kompenzovat nedostatek estrogenu a oklamat ženský organismus tak, že bude pokračovat v práci na starém schématu. To samozřejmě neznamená, že funkce dítěte bude obnovena, jak je dobře známo, s věkem vajec už se stává. Jiné specialisté jsou přesvědčeni, že "ledový vzorec Ice formula pro menopausus má vyztužený vzorec" nebo "ledový den", se vyrovnat s problémy, protože obsahuje fytoestrogeny - Zeleninové náhražky přírodních ženských pohlavních hormonů.

Non-imunitní terapie

Ice vzorec pro menopauzu vyztužený vzorecSeznam vedlejších účinků z hormonální ošetření mohou být nekonečně dlouhé: zvýšení krevního tlaku, závratě, poruch gastrointestinálního traktu, zvýšení chuti k jídlu (a v důsledku toho - soubor nadměrných hmotností), migrény, depresivní stavy a t. D. Ačkoli v případě menopauzy nejúčinnější je to přesně taková léčba, stojí také za to věnovat pozornost neekonomickým lékům, a to biodendáži jako "ICE FORMULA", menopauze, s jakou to trvá mnohem jednodušší.

Špatná (biologicky aktivní přísada) - není lék, ale obsahuje jako součást potřebných látek k obohacení těla s minerály a vitamíny. V podstatě "ICE vzorec menopauzy vyztuženého vzorce" a "Formula Day Night" jsou multivitaminové komplexy určené k podpoře ženského organismu v obtížném období. Co se těme tyto dvě potravinové vitamínové doplňky liší?

SoučástkaVyztužený vzorecMenopauza vzorec den večerAkce na těle
Denní vzorecNoční vzorec
Vitamíny skupiny B (B1, B2, B6)2,5 mg - 3 mg - 3 mgNormalizuje práci centrálního nervového systému a kardiovaskulárního systému
Niacinamide15 mgZlepšuje napájení srdečního svalu
Kyselina pantothenová7,5 mgPomáhá eliminovat střevní atoni
Vitamin E30 meAntioxidant
Selen20 μgZlepšit metabolismus
Mangan2 mg
Oxid hořečnatý200 mgSnižuje podrážděnost,
Boron1 mgUrychluje metabolismus vápenatého
Kyselina listová300 μgPodporuje krev a imunitní systém
Rozvětvená cyminicifuge30 mg20 mg20 mgPrevence osteoporózy
Ginseng americký (kořenový extrakt)50 mgZvyšuje imunitu
Zelený čaj (listy extrakt)250 mgAntioxidant
Kozlík lékařský200 mgUklidňující akce
Extrakt chmele100 mgSnižuje pocit úzkosti
Mučenka200 mgZlepšuje spánek, zklidňuje

Kromě výše uvedených složek je komplex Lesopaus Formula Menopause polyvitaminový komplex obohacen s Maitak extrakty, makový kořen a jetel - přírodní fytoestrogeny, které mají v komplexu příznivý vliv na ženského organismu během menopauzy. Jako součást vitamínové aditivní "Menopausa Day Night" - uklidňující složky, které pomohou uvolnit tělo a poskytnout silný zdravý spánek v noci a náboj veselosti po celý den.

Tyto vitamínové komplexy mohou být považovány za kurz od jednoho měsíce a průběžně, protože studie ukázaly - vedlejší účinky proti pozadí takové terapie nebyly pozorovány. Schéma je jednoduchá: jedna tableta denně (v den-nočním vzorci - dvě tablety, jeden v dopoledních hodinách, druhý - před spaním) zaručuje maximální efekt. Současně lék akumulačního jednání, takže nestojí za okamžitý výsledek, protože první výsledky se objeví pouze měsíc stabilní recepce.

Speciálně vybrané komponenty zajišťují stabilní provoz těla jako celku a výrobu ženských pohlavních hormonů, což by pomohlo, což minimalizovat nepříjemné příznaky menopauzy. Činnost "ledového vzorce" je hormonální, ale měkčí, ne škodlivý, na rozdíl od umělých hormonálních drog.

Noční vzorec je tedy navržen tak, aby zlepšil spánek, den - nasytit tělo s antioxidanty a vyztužený vzorec upravuje provoz všech systémů a orgánů, což je vede k rovnováze. Nepřítomnost vedlejších účinků a složení obou špatných umožňuje současně přijímání bez rizika předávkování jakoukoliv složkou.

Kontraindikace

Jediná kontraindikace aplikace "ledového vzorce" s menopaususem je individuální nesnášenlivost složek, což je extrémně vzácné. Toto je potvrzeno výzkumem vědeckého centra porodnictví, gynekologie a perinatologie rosmedtehnologie.

Pro dosažení očekávaného účinku a snížení nepříjemných příznaků menopauzy, výrobce (a to slovo, USA) také doporučuje dodržovat zdravý životní styl, a to:

  1. Snižte počet proteinových potravin (zejména mastné odrůdy), zejména dává přednost obilovin, z nich.
  2. Pokud je to možné, zcela eliminujte ostré, nakládané, solené produkty ze stravy, vyměňte je s mořskými plody, nízkotučné ryby.
  3. Snižte na minimální alkohol, kávu, čokoládu, silný čaj, kakao.
  4. Zavést feroculární produkty na dietu, aby udržel dostatečný vápník.
  5. Dodržujte režim pití - každý den vypijte dostatečné množství čisté non-karbonátové vody.
  6. Žít aktivní životní styl.
  7. Dává tělu plnou fyzickou zátěž.

Dodržování těchto netvrdých pravidel v komplexu s přídatnými látkami vitamínů může téměř zcela eliminovat příznaky menopauzy u žen.