Co znamenají přepravní postupy uprostřed menstruačního cyklu

Celý reprodukční věk ženy doprovází různé vaginální výboje spojené jak s fyziologickým stavem těla as přítomností gynekologických patologií. Slabé představitelé podlahy často dodržují oddělovací alokace v různých obdobích menstruačního cyklu, ale především se zajímají o otázku toho, co podobný příznak znamená ve svém středu. O tom a mluvit v tomto článku.

Typy plynových těsnění

Abychom pochopili důvody výskytu fenoménu, mělo by být zřejmé, které se jedná o rozdělení alokace uprostřed cyklu. Ty se nazývají Skantová sliznice výbojka z vagíny.

Základem takového výboje obsahuje sliznice, které produkovaly žlázy ženských pohlavních orgánů. Z různých důvodů, spadá do něj určité množství krve, která je smíchána s hlenem a mícháním kyslíku, získávání určitého odstínu. Vše záleží na tom, co přesně krev zakřivla, jaká je jeho složení, obsah sliznice, charakteristiky těla.

Takový hlen se vyrábí v mírném množství a má takovou konzistenci, která při zasažení denního těsnění nebo spodního prádla rychle se šíří a absorbuje, vytváří účinek nerovnoměrně rozmazaných skvrn. Jejich fotky, které můžete vidět níže.

Vyskytují se na konci folikulárně v celé ovulační a rané fázi luteinu menstruačního cyklu. To může být hustý bílý, smetana, tekutá růžová, tmavě hnědá, hnědá, Světle hnědé vrcholy z pochvy. Normálně jsou trochu, jsou bez zápachu a nejsou doprovázeni nepříjemnými pocity.

Krémové, žluté kadeře, tahání krvavé, hojné tmavé, vodnaté s nepříjemnou závažností výběru, doprovázená bolestí v dolní části břicha, svědění, slabosti a dalších, úmyslných příznaků, hovoří o patologické etymologii takové krevní krve.

Prozkoumejte, co by mělo být povaha výběru menstruace při užívání Jess nebo Jess Plus, Následující odkaz.

Společné fyziologické příčiny mužského

Před menstruací a na konci menstruace má symptom logické vysvětlení. Co to znamená a jaké jsou příčiny oslabení výběru uprostřed cyklu? Izolace mohou být fyziologické a patologické. Zvážit důvody první.

Ovulace

Nejčastějším důvodem vysvětlujícím 80% případů Mazni je ovulační období. Padá na střed menstruačního cyklu. Jeho trvání - až 3 dny. Ovulace sama se rozumí výtěžek zrání vejcích z folikulů tím, že lámání, ve kterém asi 10 ml folikulární tekutiny opouští. Během přestávky je zraněna menší cévní, která je označena malým množstvím krve. V této době pod vlivem hormonů Hojný transparentní výtok.

Slipový výběr uprostřed cyklu je mírně lepkavý a buben, jako snot, krvavý, transparentní s pruckou krví nebo ve formě hnědé nebo růžové masti. Blíže k rovníku cyklu a po ovulaci normální jev je všudypřítomný obílák, nažloutlý a dokonce i Zelený mírný výběr homogenní konzistence, která není elastická s nepohodlím, bolestivé pocity a necítíte se. Silný vaginální BELIE - Znamení infekčního onemocnění.

Oplodnění

Uprostřed cyklu může krevní výboj s hlenem nebo nákladem znamenat koncipovanou koncepci. Oživené vejce se zavádí do vnitřní sliznice vrstvy dělohy, endometria a porušení jeho integrity vede k mírnému ztrátě krve. Vystupuje z dělohy a procházející vagínou, krev je složena a smíchána s kyslíkem a doprovodnou sekrecí a výstup získává hnědavě barvu. To vysvětluje vznik mírného hnědého vypouštění na 10. den cyklu nebo ve svém středu. V tuto chvíli začíná ostrá hormonální restrukturalizace, pod vlivem, z nichž se v prvním týdne těhotenství nachází mírná krev krve.

Pokud jste si všimli oscilaci krvácení uprostřed cyklu, a pak došlo k zpoždění menstruace, pak s největší pravděpodobností, těhotenský test vykazuje pozitivní výsledek.

Tento příznak je přípustný pouze brzy. V budoucnu se jedná o znamení patologie ohrožujícího potratu nebo předčasného narození.

Zjistěte, co tím myslíte Hnědé a růžové alokace po pohlavním styku u těhotných žen V referenčním článku..

Příjem hormonálních drog

Stejně tak tělo reaguje na OK. V prvních třech měsících spotřeby těchto antikoncepce, tmavé výboje jsou často vysledovány kvůli změnám v hormonálním podkladu. Tyto léky patří: Duphaston, Jes, Yarina. Často podobné prostředky se používají v premenopauzy, aby se obnovil menstruační cyklus a eliminovaly anti-glimacteric syndrom.

Naučte se, jak se cyklu mění a samy Měsíčně po Duphaston V našem článku odkazem.

Hormonální terapie je také jmenována s endokrinologickými onemocněními během vykreslení, jako nouzová antikoncepce. Menstruační cyklus po Postinora, Escaplane nebo Hyneprovon podléhá změnám - růžové, krve, krve v doprovodu těchto léků.

Zrušení hormonálních tablet ve většině situací se projevuje krevní tlak, až na začátek další menstruace.

Instalace intrauterinních spirálů

Často pozorované krvácení po zavedení této antikoncepce. Tak první systém reaguje na přítomnost cizího těla.

Poranění sliznice

Separační výběr po sexu, aby se pocítil v jakémkoliv okamžiku cyklu, ale protože ve svém středu je koncentrace estrogenu dosáhne maxima, jsou obzvláště citlivé, což zvyšuje riziko poranění malých krevních cév a množství Sekreace se zvyšuje. Proto je indikováno mechanické poškození Po sexuálním styku pohlavním stykem, Růžová masa bez svědění, spalování a nepříjemného zápachu. Je přípustná, pokud je krev krátká.

To je často indikováno Scanty Zůstal krvavý hlen po vyšetření gynekologa, Sportovní trénink, cvičení a dokonce i stres.

Alergická reakce

Projekt alergií pro lékařské přípravky, intimní hygienické výrobky, maziva, antikoncepce, syntetické spodní prádlo je někdy doprovázeno mírným krvácením. Někdy je pozorován a hořící, což je podobné příznakům infekčního onemocnění. Vyznamenání od něj nebude nepříjemný zápach škubání, ryby, cibulí, tvarohu a symptomatics zmizí po odstranění dráždivého.

Po porodu

Vznik takového výboje je přípustný v průběhu roku, pokud žena krmí dětské prsa. Tak označuje postupnou tvorbu menstruačního cyklu, což je možnost normy

Mozhoving výtok během patologie

Patologický mužský v polovině cyklu je doprovázen určitým symptomatickým. To může být Tlustý bílý výtok, Žlutá s nehomogenní konzistencí, tekutými taškami, krví proudícími, rozvíjející se v hojném krvácení. Jsou doplněny: specifický zápach, spalování a vaginální svědění, bolest v dolní části břicha, na straně iradiatrů v dolní části zad, vysokou teplotou, nevolnost a ve spuštěných případech zvracení. Podobné alokace mohou být rozděleny do dvou skupin v závislosti na příčině jejich vzhledu.

První skupina - způsobená patologií dělohy

  1. Erozi děložního krku je zánětlivý proces tkanin, hlavní znamení toho, co je periodické krvácení, od tkaní do hojného. Jsou často označeny po sexuálním kontaktu a mezi menstruací. Mnoho patologie probíhá asymptomatický. Rejstřík tkáně erozi zvyšuje riziko pronikání infekce. Terapie využívá léky, laserové, rádiové vlny, kryodestrukce, diathermokoagulace, chemickou koagulaci, elektroxcion. Malé postižené oblasti nejčastěji odcházejí bez léčby, po jejich pozorování.
  2. Endometrióza - patologický benigní proces rostoucí tkáně mimo sliznici. Projevuje jak oscilace, tak bohaté krvácení, vyvolané kritické dny na začátku, uprostřed, konec cyklu, bolest v dolní části břicha, menstruační směny, bolestivý sexuální akt. Electroterapie, laserová, ultrazvuková metoda, chirurgická škrábání, kombinovaná léčba léky.
  3. Endometritida - zánět povrchové vrstvy endometria. Mose hnědá, růžová, Hnisavé alokace u žen, Včetně uprostřed cyklu, je hlavní označení patologie. Vyznačuje se zvýšením teploty, tahání bolesti v dolní části peritoneum, což dává v boku, bolestivý sexuální kontakt. Pro léčbu předepsaných protizánětlivých a antibakteriálních tablet nebo široké antibiotika spektra.
  4. Vyznačují se polypy, neoplazmy různých etymologie Po menstruaci po menstruaci (v první polovině cyklu). Stejně jako jakékoli patologické změny v děložních tkáních vedou k periodickým silným krvácením. Tyto příznaky jsou doprovázeny bolestivé pocity, celková slabost, nevolnost. Léčba se vyskytuje v závislosti na etymologii a fázi onemocnění.
  5. Během těhotenství, hnědé oscilace spolu s bolestí a křečem poukazují na fetální fetální, hrozbu potratu, stejně jako mimoděložní těhotenství. Když je nalezena funkce, je nutné okamžitě konzultovat lékaře, aby odstranil mrtvý embryo, aby se zabránilo infekci sousedních tkání. Někdy ovoce při unikání krve může být uložen. Ektopické těhotenství musí být vymazáno naléhavě, protože ohrožuje špičku phallopyan trubky.

Druhá skupina - provokovaná zánětlivými procesy, urologickými a infekčními chorobami

Zánětlivé procesy v urogenitálním systému vznikají v mnoha důvodech: komplikace po převedených nachlazení, supercooling, oslabená imunita, upevnění infekce, růst podmíněně patogenních bakterií, nesprávná hygiena.

Vzhled hojné bílé, šedé, hnisavé vypouštění s svěděním v pochvě, nepříjemný zápach sako, ryby, cibule a jiné vony charakterizuje bakteriální vaginózu. Onemocnění se týká zánětu a je přenášen jako sexuálně, vyvíjí se na pozadí růstu podmíněně patogenních bakterií žijících v mikroflóře. Tyto příznaky, doplněné bílým a fermentovaným bavlněným složením, svědčí o kandidózy. Taková onemocnění opouští místní léčbu s čípkem a douchingem.

Infekční onemocnění, zejména, sexuálně přenosné, jsou označeny sekrecemi žluté, zelené, hnisavé, paže a projevují se kdykoliv jako protagonista a hojné oddělení hlenu. Mohou být tekuté, roztáhnout se jako snot, Želé. S podobnými zvraty je vagina pociťována, spalování a bolest v močení, vnější genitální orgány jsou nafouknuty. Taková onemocnění se zpracují antibiotiky v kombinaci s protizánětlivými a jinými léky.

Stručně o hlavní věci

Naše malá studie ukázala téma oscilací uprostřed cyklu v recenzích na fóru a blogy jsou diskutovány poměrně často.

Skvělé krvavé výboje popsané ženami, které mají slabý charakter, bez outsiderů a doprovodných příznaků, jsou označovány. Existují však také patologické znamení, které vyžadují lékařskou péči.

Nemusíte se bát návštěvu lékaře, protože statistiky ukazují, že u 68% případů má popsaná funkce fyziologická etymologie, 40% z nich je spojeno s hormonálními změnami a 32% z celkového počtu žen Známky patologické povahy. Proto je možné argumentovat, že s větší pravděpodobností, symptom, který jste objevili, není způsoben onemocněním. O něco více procenta pravděpodobnosti hormonálního posunu, ale pokud se přiblížíte 45 let, je tento proces přirozený v důsledku blížícího se vrcholu. V mladém věku je takové porušení extrémně vzácné.