Beliemen před měsícem

Výběr z genitálních traktů Gynekologové volají jeden z hlavních kritérií pro ženského reprodukčního systému. Jejich změna obvykle označuje různé fyziologické a patologické procesy vznikající v práci těla. Někdy jsou před menstruací bílé výboje, které mohou být variantou normálního stavu.

Beliemen před měsícem

Může být před měsíčním výběrem bílého

Belie jsou alokace od ženského pohlaví. Jejich vznik je způsoben přírodními fyziologickými procesy. Bals chrání genitální orgány z patogenní mikroflóry.

Pozornost! Je důležité rozlišovat normální poškození z patologických výbojů, které se objevují v různých infekčních onemocnění. Při změně obvyklé povahy bílé do specifických fází cyklu byste měli kontaktovat specialistu.

Břicho zahrnují hlen produkovaný železným děložním kanálem cervikální části dělohy. Tajemství provádí ochrannou funkci, která zabraňuje pronikání škodlivých mikroorganismů do děložní dutiny. Mucus tvoří zvláštní korek v kanálu, který je také překážkou spermií v nepříznivých dnech pro koncepci. Kromě toho, viskózní konzistence hlenu zajišťuje pohlavní styk.

Tajemství v předvečer menstruace má následující vlastnosti:

  • Bílá barva, nažloutlá nebo smetanová stín je povolena;
  • slabá kyselá nemota nebo jeho nepřítomnost;
  • tlustá konzistence;
  • průměrný hojnost;
  • Žádný nepohodlí.
Důležité! Změna přípustných indikátorů může být známkou patologických změn.

Proč jsou bílé vybití

Vzhled bílého tajemství měsíčně je fyziologicky kvůli. Proces tvorby bílého je regulován ženskými hormony, zejména estrogeny a progesteronem. Porušení produktů sexuálních steroidů může vést k suchu v pochvě, což je často zaznamenáno mezi zástupci klimakterického období.

Beliemen před měsícem

Bílý výběr uprostřed cyklu

Nehomogenní hlen během cyklu, který má folikulární a luteinové fáze. Je známo, že dominantní sex hormony první fáze poskytují růst folikulu a zrání vejce, jakož i přípravu děložní dutiny k koncepci ve formě expandujícího endometria.

Uprostřed cyklu se bílé tajemství stává více kapalinou, aby zajistil průchod spermií přes cervikální kanál. Alokace ve svém vzhledu a konzistenci připomínají vaječný protein. Ženy dodržují nárůst počtu utajení, který se stává sliznicí a má bělení.

Beliemen před měsícem

Bílé alokace týdně před měsícem

Po ovulaci se bílé tajemství stává hustším. Jeho počet je také sníženo. Některé ženy si všimnou nedostatek bílého výboje před měsícem. To je zpravidla způsobeno endokrinními změnami na pozadí Klimaks nebo přijímání kombinovaných perorálních kontraceptiv, jiných hormonálních léčiv.

Bílé tlusté alokace před měsícem

Bílé alokace v předvečer menstruace v normy by měly být silné a irelevantní. Nicméně, povaha ženy má významný dopad způsobu života ženy, způsob antikoncepce, rysy souvisejících s věkem, přítomnost stresu. Smetanový výběr před menstruací je považována za normou v nepřítomnosti známek patologie.

Bílý hlen před měsícem

Dne 20. den cyklu může výběr bílého sliznice indikovat pozdní ovulaci. V přítomnosti genitální infekce má žena také výskyt bílého hlenu v předvečer menstruace.

Přidělení curcházy před měsícem

Tato funkce označuje přítomnost kandidózy nebo vagíny. Výběr curl bez páchného před menstruací vznikne v důsledku nadměrné reprodukce kandidátské houby, který je možný z důvodu porušení složení intimní mikroflóry. S oslabením imunitního systému, stresu, porušení osobní hygieny se aktivuje patogenní mikroflóra, což způsobuje bílé sraženiny před měsícem.

Beliemen před měsícem

Zélné alokace uprostřed cyklu

Gynekologové zdůrazňují, že mírně nažloutlé tajemství v předvečer menstruace a uprostřed cyklu je norma. S bohatou žlutou barvou musí bílá eliminovat infekční onemocnění, které mohou být způsobeny jak specifickou, tak nespecifickou flórou.

Bílý výběr po menstruaci

Bali po menstruaci mají své vlastní vlastnosti. Po menstruaci je množství bílého hlenu normální, aby bylo minimální, což je spojeno s odpovídajícím fungováním endokrinního systému. Vzhled tajemství s krémovým odstínem je povolen.

Pozornost! Posuvný hlen několik dní po dokončení měsíce je projev blížící se ovulace projev. Tato funkce by měla být zvážena při plánování těhotenství nebo za účelem antikoncepce.

Známky nezdravé bílé

Bílé alokace před menstruací často doprovází vývoj zánětlivých infekčních procesů. Při pronikajících patogenních mikroorganismů do cervikálního kanálu, rozsah žláz, počet laktobacilli, který podporuje optimální kyselost pochvy, se snižuje. To vede k hyperemii genitálních tkání, zvýšení výroby tajemství a změny její konzistence.

Výběr mléka před měsíční patologickou povahou má následující značky:

  • hojnost;
  • Kapalina, konzistence bavlny;
  • přítomnost nepříjemného zápachu;
  • Spalování a svědění sliznic;
  • Kořen a bolest při močení;
  • nepohodlí během sexuálních kontaktů;
  • Surabilita v dolní části břicha.

Beliemen před měsícem

Důležité! Někdy nejsou žádné příznaky infekčních onemocnění ve formě nezdravé bílé. Žena by měla pravidelně navštívit lékaře a podstoupit profylaktické vyšetření.

Možná patologie

Ve prospěch gynekologických onemocnění, změna barvy, konzistence, zápachu a počtu tajemství. Ve formě suchosti je nepohodlí, spalování, které je posíleno při provádění hygienických postupů a sexuálních aktů.

Patologické tašky se objevují v následujících onemocněních:

  1. Vakinit. Termín předpokládá zánětlivý proces vaginální sliznice, který je doprovázen hyperemií, nepohodlí a bolestivostí. Tajemství se vyznačuje žlutou zvýšením počtu leukocytů. Často se vaginite projevuje 2 dny před měsíčním bílým výbojem.
  2. Cervicity. S zánětem tkáních děložního čípku se v polovině cyklu a menstruace vyskytují hojné bílé těsnění. Typicky, oni byli charakterizováni nepříjemným zápachem a příměsí hnisu.
  3. Endometritis. Absence včasné terapie endometritidy v průběhu času vede k komplikaci ve formě endometritidy. Infekce proniká na konečnou cestu, způsobuje zánět jeho dutiny. Onemocnění zahrnuje silný syndrom bolesti, zvýšení teploty, blátivé s nepříjemným zápachem. Chronický endometrit se často stává neplodností.
  4. Bakteriální vaginóza. Funkce poškozeného složení intimní mikroflóry je považována za charakteristický zápach zkažených ryb, stejně jako kapalné hojné bylinky. Tam je suchost a hyperemie sliznice vagíny.
  5. Kandidóza. Různá patologie se nazývá drush kvůli kudrnaté bílé s kyselým pachem. Candidiasis se objeví v reakci na snížení imunity v obdobích léčby antibakteriálními léky, těhotenství, vyvrcholením. Psycho-emocionální stavy a porušení diety s převahu cukrovinků, mastných potravin jsou nezbytné. Bals jsou doprovázeny spalováním a zarudnutím sliznic, zvyšující se při styku s vodou a intimním blízkostí.
Pozornost! Bílý výběr před měsíčním způsobem může být známkou těhotenství v nepřítomnosti známek onemocnění.

Beliemen před měsícem

Při kontaktu se svého lékaře

Každá žena by měla následovat změny krčního hlenu. Povaha tajemství naznačuje nejen přítomnost infekčních procesů, ale také dostatečného provozu endokrinního systému. Důvodem pro obavy je jakýkoliv neobvyklý výtok.

Mnoho ženských sexuálních onemocnění probíhá asymptomatické a mají podobné symptomy. Například smetanové alokace před menstruací mohou být normou, tak znamení endometriózy nebo cervicitidy. Rozlišovat fyziologický stav od patologického možného po vyšetření. Bílá jako výběrovou krém před menstruací by nemělo být hojné a způsobit nepohodlí.

Závěr

Bílý výběr před menstruací není vždy projevem onemocnění. Je nutné vzít v úvahu faktory, jako je fáze cyklu, věk žen, hojnost, barva a vůně tajemství krčního kanálu.