Výběr po vyšetření gynekologa

Každá dospělá holka by si měla být vědoma potřeby pravidelných návštěv žen. Koneckonců je nesmírně důležité zabránit vývoji skrytých gynekologických onemocnění, které mohou poškodit reprodukční funkci ženy v budoucnu. Když se dlouho očekávaný těhotenství stalo, konzultování gynekologa je ještě důležitější událostí. Některé ženy však krvácí po vyšetření gynekologa, který může přirozeně zvážit ženu v této poloze. Jaké jsou související neobvyklé důsledky průzkumu a co dělat v takových případech - rozumíme tomuto článku.

Příčiny výběru po gynekologické inspekci

Návštěvy specialistů z tohoto druhu zahrnuje vedení určitých manipulací v oblasti vagíny. Výsledkem krvácení po vyšetření lékaře může mít za následek: t

  • Neaktivní použití nástrojů: Používají se pro kontrolu vnitřní části vaginy a jeho sliznice, stejně jako povrch děložního čípku, je velmi citlivá a snadno poškozená;
  • Chování pacienta: vaginální napětí nebo žito během manipulací přispívá k poranění sliznic;
  • Make-up je nezbytným postupem pro stanovení stavu genitálního zdraví, zahrnuje buňky buněk z sliznice se speciálním nástrojem připomínajícím štětcem nebo malou hrdinnou. Během svého držení může být tkanina mírně poškozena a způsobena gynekologem gynekologem
  • Začátek menstruace: Manipulace prováděná uvnitř pochvy může provokovat svou ofenzívu dopředu, v důsledku toho se může objevit nahnědlé tajemství.

Výše uvedené faktory obvykle nepoškozují zdraví. V normách alokace po vyšetření gynekologa bude narušen maximálně jeden nebo dva dny. Pokud po této době nepředstavuje příznak, musíte hledat pomoc. Stává se také, že po gynekologu, a přesněji, jeho činy, existuje bolest v dolní části břicha, spalování a Svědění v intimním místě bez výběru.

Pokud nepohodlné pocity nepředstavují o pár dní později, pak potřebujete navštívit nemocnici. Snad během inspekce byl doktor přinesl infekci.

Není možné vyloučit pravděpodobnost, že doba patologického tajemství, které se objeví, se shoduje pouze s datem inspekce a důvodem jeho vzhledu není v návštěvě lékaře. Doporučujeme prozkoumat informace o tom, co může být Výběr během těhotenství, A co znamenají v našem článku odkazem.

Výběr po vyšetření gynekologa během těhotenství

Během dětského nástroje se výrazně sníží frekvence jakékoli akce v oblasti vagina. Zvláště přesně by mělo být s nimi zacházeno s nimi v časném vyjádření, kdy existuje nejvyšší riziko potratu. Kvůli tomu se každý manipulační lékař snaží držet ne dříve než 8 týdnů. Současně existuje možnost objevit se v hlenu krevních částic nebo hnědých hmot.

Výběr po kontrole gynekologa během těhotenství lze provokovat:

  • Injekční tkáně sliznice: Při nářadí dítěte, velké množství krevních tyčí na genitální orgány, což činí pochvu a krk, zejména citlivé na kontakt zdravotnických nástrojů;
  • Vypouštění sliznice, která se shodovala s příjmem gynekologa: obvykle při 38 týdnu navrhuje lékař podstoupit průzkum na židli, aby se podíval na připravenost děložního čípku na obecnou činnost;
  • Poranění vnitřních genitálních orgánů je nebezpečným fenoménem a vyžaduje rychlou lékařskou péči;
  • Oddělení nebo placenta Prelationship je charakteristické pro těhotné ženy s těhotenskými problémy. V tomto případě se kontrola stává katalyzátorem těchto negativních procesů.

Brown výtok během těhotenství po inspekci, zejména v pozdních termínech (38-40 týdnů), by neměl být alarmující, pokud nejsou doprovázeny jinými nepříjemnými značkami (zánět, svědění a t.P.). Často krvácení po kontrole při 40 týdnech těhotenství se stávají prekurzory práce. Brown se může objevit Přidělení žen před porodem, To jsou příznaky stejného fenoménu.

Mělo by být pečlivě odkazovat na situaci, kdy se podobný symptom objeví ve druhém trimestru. Pokud v časných obdobích těhotenství může být výsledkem jakýchkoliv hormonálních změn nebo implantace fetálního vejce, později ukazují možný patologický stav.

V každém případě by všechny neobvyklé znamení během dětského nástroje by měly být včasnému způsobu, že vás pozoruje gynekolog. Bude vás informovat, zda je tělo připraveno porodit.

Co dělat, pokud po přijetí smear začal krvácet?

Jak bylo uvedeno výše, gynekologické manipulace mohou být zraněno sliznickou membránou vagíny. Jako výsledek, jakákoliv dívka se může objevit oddělující výběr po odebrání stěrka. Nepohodlí pozorované zároveň musí projít další dva dny. Během tohoto období se doporučuje zdržet se intenzivní fyzické aktivity a sexuálních kontaktů. Lépe zkusit více odpočinku.

Je-li po průzkumu Zdálo se, že hojný výboj, doprovázena silnou bolestí v břiše nebo pochvě, pálení, zvýšená teplota, dušnost, rychlého pulsu a jiných netkavých symptomů, musíte se okamžitě dostat k lékaři. Lékaři nouzové péče jsou vyžadovány při krvácení, bez přestavení, trvá více než hodinu.

Zvláštní pozornost by měla být věnována svému státu těhotným ženám, protože hrozba může být pozorována nejen pro jejich zdraví, ale také pro zdraví dítěte. Pokud byl podobný symptom spuštěn hormonálním pozadím, pak je nutné začít vhodnou terapii v krátkém čase. S včasným identifikovaným zdravotním problémem těhotné ženy se lze vyhnout mnoha negativním důsledkům pro plod, včetně přerušení těhotenství.

Jakékoli prohlášení, které se objevily po stěrkách, vyžadují správnou a včasnou diagnózu. Sledujte jejich konzistenci, barvu a trvání. Snažte se zmást hojný krvácení s výchozí menu. Pokud je čas před nimi daleko, pak okamžitě zavolejte sanitku. Jinak ztratíte velké množství krve.

Proč může být po gynekologické inspekci také krvavý nebo hnědý výtok

Gynekologické vyšetření, pravděpodobně není hlavním důvodem pro vzhled výboje, ale pouze katalyzátor pro projevu příznaků jedné nezákonnosti.

Takže krvácení vzniká jako příznak následujících onemocnění a jevů:

  • Eroze děložního hrdla: se objevila po kontrole děložního čípku docela častého fenoménu, pokud existuje erozi na epitelu. Poškozená část skořepiny může pravidelně krvácet a aniž by to přímo dotýkal, lékařský intervence k tomu přispívá;
  • Endometrióza: Kromě výboje se vyznačuje bolestí v břiše;
  • Mioma: Takový neoplazmus periodicky krvácích, což se může projevit ihned po obdržení gynekologa;
  • Nádor: Manipulace s lékařem mohou vyvolat vzhled hlenu krve;
  • Endometriální hyperplazie: s onemocněním, sliznice je zesílená membrána, a v důsledku toho se jeho částice odjíždí během doteků, což způsobuje plynový muffin;
  • Polypy v oblasti cervikálního kanálu: jsou zraněny v každém dotyku, což způsobuje charakteristickou šmouhu;
  • Infekce: Vyvolání vývoje zánětlivého procesu na sliznici, takže je citlivý na mechanickou expozici.

To je jen malý seznam nemocí, které mohou být detekovány výsledky inspekce. Pro správnou diagnózu stavu pacienta jsou požadovány všechny příznaky. Proto je důležité, aby žena na recepci vyprávěl o všech rušivých značkách.

Další možný důvod, kdy je pozorován hnědý výtok po kontrole - to je potrat. To se děje, když žena si není vědoma jeho těhotenství a prochází lékařskou vyšetření ve velmi malém období.

Zjistěte, jaké vlastnosti máte výběr po tom, co se stalo.

Akce gynekologa mohou způsobit nedobrovolné ukončení těhotenství.
Jakékoliv netypické značky pro zdravou ženu by měly být diagnostikovány kvalifikovaným specialistou. Pokud je spolehlivě známo, že žádná onemocnění genitálií nejsou k dispozici, a přidělení poté, co se kontrola stále často objevuje, budete možná muset změnit lékaře přesnější. Postarejte se o své zdraví a nenechte si ujít plánované návštěvy gynekologa.