Kalhotky, které nepotřebují těsnění: nová éra hygieny žen

Počínaje dospívajícím věkem a asi 40 let každý měsíc, dívka žije nejnepříjemnější období - menstruace. Je nemožné si na to zvyknout, i když období přicházejí stabilně v harmonogramu, jen občas uspořádání překvapení: objeví se v nevhodném čase v nevhodném místě. Někdy musíte přijmout opatření zvýšené bezpečnosti z toku a stále se cítíte nejistý. A někdo již má inovativní produkt ženské hygieny, což šetří ze zvýšené úzkosti pro jeho vzhled v těchto dnech, - kalhotky pro menstruaci.

A zda je pohodlí možné ve dnech menstruace

Naše babičky a dokonce i maminky chytili období ještě hroznějších podmínek pro jejich existenci během menstruace. Dnešní hygienické výrobky jsou vnímány jako nejvyšší přínosy civilizace, protože museli dělat s hadry a vlny. O tampónech a projevech nechodily, ačkoli jejich papyrius analogy byly používány ve starověkém Řecku, a ve starověkém Římě tam tampons udělal z vlny. Distribuce Toto pohodlné hygienické zařízení přijaté v Americe ve 30. let dvacátého století, ale v některých zemích světa se stále nepoužívá.

Podložky a tampony pro ženy budoucnosti velmi brzy budou také vypadat směšné jako domácí substráty dnes. Věda stále stojí, včetně v oblasti komfortu žen. Již v prodeji se objevily kalhotky, které spolehlivě chrání proti průtoku během období intenzivního krvácení, jakož i mohou být nošeny bez dalšího prostředku individuální hygieny, když výběr přejde do poklesu. Spodní prádlo pro kritické dny je vynalezeno konkrétně tak, aby toto období měsíce bylo pro ženy naprosto stejné jako jiné.

Na nedostatek podložek

Těsnění a pohodlí - nekompatibilní věci. Jako by se výrobci snažili zmírnit je: Udělejte si jemnější a nejvíce absorbující, nedokáže se vyhnout několika materiálovým minusům:

  1. Přesná anatomie osoby, s přihlédnutím k pohybům, nemůže být hygiena opakována, takže tam je nepohodlí.
  2. Se zvýšenou aktivitou křídla jsou výrobky stále vypouštěny ze strany kalhotek a začíná se volně pohybovat.
  3. Dokonce i ochucený produkt není schopen zcela zničit vůni během nošení.
  4. S těsněním se neobjeví super-utahovací oblečení nebo plavky.

Na nedostatek tamponů

Pokud jde o pohodlí, tampon vypadá mnohem více vítězství: specifický zápach, aktivní pohyby nejsou hrozné a je nesmírně, pokud musíte nosit těsné oblečení. Můžete dokonce plavat! Ale lékaři nedoporučují používat je v prvních dvou dnech, kdy krvácení je hojné a busty mohou jít z těla.

Stejně jako vážné mínus - není možné kontrolovat stupeň dokončení hygienického produktu a můžete vynechat okamžik, kdy je čas změnit. Pravděpodobnost dostat se do nepříjemné situace na veřejném místě roste občas. Některé dámy proto používají jak hygienické nástroje najednou - praktické, ale nepohodlné.

Co mluvit o noční době, kdy není možné udržet situaci pod kontrolou. Kolik listů beznadějně zkažených během regulace. Teď si představte, že obránce spánku a pohodlí již existuje!

O šortkách pro menstruaci

Menstruační kalhotky - inovativní ženský gadget, že wuka nabídla trh z Británie. Myšlenka byla okamžitě zvednuta a šel rozšířil se do Ameriky, Japonska a Spojeného království a vytvořil radostné vzrušení v dámských kruzích. Výroba byla nyní založena v Rusku (g. Moskva) - Volal Nemlo. Náklady na kalhotky pro kritické dny s rychlou vložkou jsou poměrně přijatelné - začíná od 550 rublů nebo $ 9. Vzhledem k tomu, že jsou opakovaně použitelné a nemusí být zařazen po jedné aplikaci, ale můžete prát a použít znovu, stejně jako jakékoli jiné spodní prádlo, výhoda je zřejmá.

Mylné představy o menstruačních kalhotkách

Kalhotky pro menstruaci nejsou příliš časté, ale sláva z nich začíná zjistit mýty, které by měly být rozptýleny, protože většina z nich nemá žádnou půdu.

Mýtus 1: Pro ochranu proti tokům během menstruace, gumové kalhoty z vodotěsné tkáně, které se podobají doteku vodního nosníku.Ne. Ve skutečnosti to není pravda: jsou 95% sestávající z bavlny s ultrapodlnnoucí vložkou vložky (5%), která neumožňuje objeví krev na povrchu v důsledku vnějšího povrchu proti vlhkosti.

Mýtus 2: Dámská kůže preferuje díky pevně přilehlému tlustému materiálu.Ne. Spodní prádlo pro menstruační dny je téměř zcela z přírodních materiálů na moderních technologiích, takže prochází vzduchem a umožňuje kůži dýchat. Hustota produktu se zvyšuje pouze ve vkládací oblasti - zadní pásmo, v oblasti rozkroku a pubic zóna. Nejširší ochranný proužek mezi ložním prádlem pro menstruaci je známý pro japonské kalhotky. Nepoškozují, ale ani přínosy, protože vložka je antibakteriální.

Mýtus 3: Inovativní spodní prádlo vypadá jako Babushkina Ratubes.
A ne znovu. Modely takové kalhotky jsou opravdu trochu. Existují produkty s ohromeným pasem, který pokrývá celý zadek - jsou umístěny jako noční hygienický produkt, který poskytuje pohodlný spánek s plnou ochranou proti. Existují však velmi elegantní modely - sklouzne a dokonce tanga, které se dívají na nic horšího než obyčejný prádlo.

Stále existuje významné plus: v takových kalhotkách je kapsa na vrstvu rukávů. I když máte dobu hojného krvácení, a budete muset nosit těsnění, nebude to patrné, a nebude to dostat s aktivními pohyby, chůzi nebo běh.

Pachový rating pro menstruaci

Existuje již několik žen, které prováděly hygienické spodní prádlo na sebe, kteří opustili pozitivní internetové recenze. Můžete udělat hodnocení popularity menstruačního prádla.

Nejoblíbenější v recenzí - Nemower, protože jsou cenově dostupné a ceny a na vyžádání. Neexistují žádné stížnosti na kvalitu nároků, což je hodný analog britských vývojářů.

Ale světoví vůdci v popularitě v tomto dni - americké tenké kalhotky. Jejich absorpční překvapení! Dokonce i lehké prádlo, polo-thong, udržuje více než tampon pro tři kapičky. Stará se a skutečnost, že výrobci jsou součástí peněz z příjmů utratit na osobní hygienu pro ženy, které nemají příležitost.

Představte si, že jeden den nebudete muset koupit tampony a těsnění, žádné překvapení v dopoledních hodinách se bojí, a jít někam, nemusíte přemýšlet o další ochraně. Komfort už zaklepal na dveře každé ženy - zůstane jen otevřít je a rozhodnout, které kalhotky budete v kritických dnech.