Jak si vybrat a dát těsnění?

Zdá se, že je snadné použít věc - ležení s křídly. Ale jak používat? Jak jej lepit vše, aby se nepohybovali kupředu nebo zpět? Nejvíce nepříjemný, když dívka jde rychle a cítí, že těsnění bylo nalepeno k noze s jedním křídlem nebo plazenými "v hlubokém podzemí" - stočený do trubky, dostal se k pásu a měl padnout. No, když je pocit humoru, ale kolem někoho, a pokud jsou lidé? Pak hanba nedostane. Jak správně nosit těsnění?

Jaké těsnění používají ženy minulosti

Jak často dívka vezme těsnění v rukou a přemýšlí o tom, jaké velké babičky používají, když nebyly žádné nové technologie a materiály. Odpověď - chudé ženy byly trápeny, ale o tom vůbec nevěděl. Použité plátky tkanin, po celou dobu se promyjí, suší je. Přirozeně seděl doma.

Jak si vybrat a nosit těsnění?
Bohaté dámy koupil speciální kožešinu, vlnu. Proshroud mohl a slámy.

O něco později začal šití speciální těsnění opakovaného použití, jako na obrázcích 1 a 2.

Jak nosit těsnění

Obr. jeden

V SSSR, použité červené bavlněné látky (tak, že po Styrics, tahy nebyly viditelné). Tyto těsnění nezaručoval tok, ale přirozená bavlna umožnila tělu dýchat - skleníkový efekt nebyl.

Jak nosit těsnění

Obr. 2

O něco později, v 70. letech, dovážené dětské plenky na celulóze začal vstoupit do Ruska. Byl to průlom a neomezená radost pro sovětské ženy. Není třeba dělat podložky z wattů a obvazu. Po celou dobu, maminka dala své dcery speciální kalhoty, které byly noseny pouze v období menstruace. Ty byly elastické, s obsahem bavlněných kalhotek s poměrně širokým a pohodlným úvodem, měkkým gumičkam. Takové kalhotky byly černé.

Na počátku 80. let představil dovozy naše velké babičky s non-nevyřízené dámské těsnění - v dolní části produktu byl položen červený celofan. Téměř současně se objevila těsnění s lepícím pruhem. Křídla v SSSR. Ale radost ohromen ženy - konečně se postarali o jejich pohodlí.

Již na počátku 90. let minulého století, kdy byl otevřen "železná opona", a všechny úspěchy zahraničních výrobců byly nalita do Ruska, objevila okřídlená těsnění. Byla to dlouho očekávaná událost v životě žen. Bezpečnější, jednoduchý, pohodlný, hygienický přístroj v době menstruačního cyklu ještě není vynalezeno, navzdory tamponům a menstruační misce.

Moderní proužky

Těsnění 21. století se liší pouze s materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Nyní se skládají z několika vrstev - maximálně 7. Plnivo je vždy absorbující, obvykle se speciálním obsahem gelu. Povrch - perforovaný ze syntetického materiálu nebo celulózy. Nizhny vrstva - Film PVC, na kterém jsou aplikovány lepidly. Zvláštní ochranný pás hladký papír je nalepen nad lepicí částí nad lepidlem. V průměru se struktura pokládání vypadá na obrázku 3.

Jak nosit těsnění

Obr. 3

Různých návrhů, musíte si vybrat. Například jedna série pokládání ALWIS má perforovaný povrch, který se podobá tenké gumové pleti. Pokud takové těsnění prakticky necítí v nejvíce "tekutých" dnech, pak v posledních "červených dnech kalendáře" může být pocit "skleníkového efektu", nepohodlí.

Jak si vybrat a nosit těsnění?
Těsnění s přirozeným povrchem takových pocitů nezpůsobují.

Jak zvolit stripování

Výrobce nabízí takovou možnost vybrat, že se můžete dostat zmateně. Nejjednodušší je stanovení úrovně absorpce - kapky jsou nakresleny v balení. Určují množství tekutiny, která může produkt absorbovat. Velikost je určena nejen kapkami, ale také velikostí samotného těsnění. Výrobek může být širší nebo již delší než nebo kratší, tlustší a tenčí, jako v rýži. čtyři.

Jak nosit těsnění

Obr. čtyři

Máte-li otázku pro určení požadované délky, jednoduše vezměte centimetrovou pásku a změřte vzdálenost od 1 kněží na 1/3 pubis. Význam, vyberte na Obr. 4 název jména (mini, normální, extra a d. D.). Rozhodně není mylný.

Chcete-li rychle zvolit požadovanou, zvažte těsnění podle některých kritérií. V arzenálu by ženy měly mít několik typů podložek, nebo spíše - 2 nebo 3: denní (rozdělené do prostorného a ne příliš - pro každý případ), noc).

Kompletní ženy
Velké dámyVelmi často si vyberete noční polštáře, protože je to největší velikostTéměř všechny ženy z hlediska těsnění mohou určit, velká ona nebo jen. Volba velikosti (délka a šířka) je tedy velmi individuální.
Průměrný komplexVyberte si s 2 kapkami a 4 kapkami - pro den a noc
Štíhlé dívkyOd 1 do 3 kapek
V noci se podložky doporučují aplikovat ty dívky, které během dne používají tampony a menstruační misky. Tělo by mělo relaxovat, a sliznice potřebuje čas na obnovení. Noc je pro to vhodná.Noční těsnění nemusí být gigantická. Může to být obvyklá velikost produktu. Hlavní věc je být pohodlná.

S hojným vypouštěním pouze metodou vzorků a chyb, můžete zvolit potřebné těsnění. Někdy výrobce píše 4 kapky a absorpce jako 2 kapky.

Jak si vybrat a nosit těsnění?
Pozornost! Délka těsnění by měla být tak mírně pokrytí 1 / část pubic a 1/3 kněží. Pak bude únik minimalizován.

Pokud je těsnění příliš dlouhé, vrátí se nebo zpět. Pokud je velikost menší, než potřebujete, změní se na trubku mezi nohama a nebude splňovat svůj účel - budete unikat. Možná, že při hledání své velikosti, váš model, budete poskytovat své kamarádky a maminky s těsněním již několik měsíců, ale najít to, co se vám líbí.

Jak lepit těsnění

Jednoduchá otázka vyžaduje jednoduchou odpověď. Za prvé, vyzvednout kalhoty, které mají lastici - těsnění by měly ležet na něčem a jít k něčemu. Pokud máte tanga, s největší pravděpodobností, pojďme. Pokud kalhotky nemají lastrian, pak těsnění se otočí. Všechno, co lepidlo je lepeno na základnu, nezapomeňte.

Druhý stav - musíte vytvořit hladký roztažený povrch. Proto lepidlo těsnění je zapotřebí v určité poloze:

  • sedí na záchodě;
  • nebo stojící, šíření (pokládání) nohy tak, aby se Jatrčí úseky a na šířce a délce.

Poté:

  1. Vezměte těsnění, vytáhněte jazyk, pokud je balen jako v rýži. Pět.

Jak nosit těsnění

Obr. Pět

  1. Rozšířit. Máte těsnění vypadat v rýži. 6. Cellophane prošel na lepící straně a ochranný papír křídel.

Jak nosit těsnění

Obr. 6

  1. Vezměte špičku pokládky čistými rukama a vytáhněte se. Proto otevřete pokládku ze základny.
  2. Dvě ruce vezměte produkt z obou konců a nasaďte na dno kalhotek.
  3. Dejte svou dlaň pod poslední.
  4. Strávit zadní stranu ruky na pokládání - nechte se dostat do základny dobře.
  5. Po odstranění ochranného papíru z křídel.
  6. Porazit je pod kalhotky tak, aby se okraj tkaniny nepřipojí.
  7. Zvedněte kalhotky do cíle a pošlete je na dno znovu na všechny adhezivní pásy rovnoměrně fungují.

Jak nosit těsnění

Obr. 7

Samozřejmostí je: Jak odstranit těsnění?

  1. Pozice - Sedí na záchodě lámání nohou, takže lhůty kalhotek natažené.
  2. Tam jsou těsnění, které jsou velmi snadno odstranit - jen tahat pro její přední hranu.
  3. Někteří výrobci však nebudou absorbovány na lepidlo, takže je velmi obtížné "táhnout" křídla. Budeme muset vytáhnout přes okraj každého křídla odděleně.
  4. Dále otočte těsnění do role - nebude rozvíjet.
  5. Odhodit do koše.

Často starší ženy informují zabalit v toaletním papíru, pak jen házet. Ne každý člověk bude rád, že vidí použité těsnění v záchodě. To platí i pro veřejná místa a vlastní byt, kde s vámi žijí jen maminky, ale muži, děti. Děti druh krve strach, a muži způsobují znechucení (pokud nejsou gynekologové, samozřejmě) - takový je příroda. No, pokud v omdlíte z typu krve nikdo padá.