Tampony pro noc - je možné spát s tamponem celou noc

Měsíčně a vše, co je s nimi spojeno, jsou obklopeny obrovským množstvím kontroverzních informací, které musíte zkontrolovat osobně nebo konzultovat s odborníky příslušného profilu. Díky svým zvláštním vlastnostem byly tampony rozšířené. Nicméně, mnoho reprezentantů spravedlivých pohlaví nejsou vyřešeny začít používat tampony kvůli různým předsudkům. Z kruhu otázek o tomto způsobu hygieny můžete přidělit několik základních a podrobně zvážit.

Mýty a pravda o tamponech

  1. Stisknuté watPřítomnost tamponu ve vagíně zabraňuje volnému úniku menstruační krve. Jedná se o zcela chybný názor. Produkt je vyroben z lisované vlny, která nebude schopna zabránit odlivu krve z dělohy. Tampon absorbuje výběr a když je úplně nasákl, krev teče ven ven. Na samém počátku měsíčních alokací je náhodné, takže bude muset častěji změnit tampon, a pak množství krve snižuje a nástroj zůstává téměř suchý. Je velmi důležité přísně provádět pravidla pro používání hygienického agenta, které jsou uvedeny ve zvláštních pokynech. Tampon by neměl být v těle déle, než je stanoveno pravidly! Doporučuje se vyměnit tamponu nejméně každých 6 hodin (i s minimálním výbojem).
  2. Zvláštní obavy způsobuje použití tamponu během spánku. Bezpečnost tamponu s řádným použitím nezpůsobuje pochybnosti. Je možné pohodlně spát a cítit se v noci s tamponem? Vlastnosti ženské fyziologie jsou takové, že v tomto krevním čase je několikrát uvolněna, takže některé ženy mohou bezpečně spát celou noc nebo změnit tampon jen jednou. Použití polštářků nezaručuje, že se nestane. S tampónem je to téměř nemožné, ale pokud je strach velmi velký, pak můžete napomoci těsnění.
  3. Existuje chybný názor, že tampony přispívají k reprodukci patogenních bakterií. Během menstruace se pH vaginální flóry mírně liší, ale tento fyziologický proces nezávisí na použití tamponů. Chulí a bakterie se vyvíjí s nesprávnou nebo nedostatečnou hygieny! Pokud změníte hygienické nástroje včas, použijte je podle počtu sekrecí, riziko pro zdraví je minimální a den a v noci. Tampony nepoškozují flóru vagina.

Noční tampony

Noční tampony

Zkušení gynekologové s důvěrou tvrdí, že noční tampony nejsou nebezpečné pro zdraví žen a poskytují její klidný sen. Fyzický komfort poskytuje správný psychologický postoj, neexistuje žádná věčná ženská strach z tekoucí, deformace a rušení.

Dejte tampony v noci velmi pohodlné a nejdůležitější bezpečné pro zdraví s řádným použitím. Stojí za to strávit noc s tímto způsobem hygieny, aby porozuměl všem jeho výhodám.

Typy Tamponov

Trochu o produktu. Výrobci vzali v úvahu všechny výsledky vědeckého výzkumu, takže tampony mají různé typy a jsou určeny pro normální - "normální", hojný - "super" a velmi hojný - "super plus", krvácení. Neměli byste vložit tampony, které absorbují více než tělo, které potřebujete, a prodloužíte čas, abyste je našli v těle. Vysvětlení tohoto je velmi jednoduché - pokud Tampon nemá čas být namočený v krvi, může zavolat do sucha do pochvy nepohodlí. A pokud použijete produkt o více než 4-6 hodin, můžete vyvolat vývoj patogenního flóry.

Virbs by měly zastavit jejich volbu na velikosti "mini" nebo "normálu", aby nedošlo k poškození panenských splátek, a pokud je alokace velmi hojná, je to jen častěji náhrada.

Tampony na noci musí zvolit stejnou metodu. Lékaři doporučují speciální tampony, které jsou nataženy na délku, a ne na šířku.

Někteří výrobci vyvinuli speciální noční tampony, které mají zvýšenou hygroskopičnost a jsou vybaveny malými rukávy pro další ochranu. Toto není předpoklad, protože není obtížné vyzvednout individuálně tampony pro noc - ženy berou v úvahu funkce svého těla a postupně zvolit optimální možnost.

Kontraindikace

Kontraindikace pro použití tamponů: Postpartum období (6 týdnů), individuální funkce těla.

V infekčních onemocněních léčivých lékařů používají terapeutické gynekologické tampony, ale v nemocnici pod jejich pozorováním.

závěry

Jako výstup: Otázkou je, zda je v noci použít tampon, můžete odpovědět na kladnou, ale nezapomeňte na základní pravidla:

  • Individuální výběr tamponů v souladu s charakteristikami těla ženy.
  • Vložit.
  • Povinné hygienické postupy.
  • Změna tamponu ihned po spánku (s výhodou starší než 8 hodin svého pobytu v těle).
  • S vybití hojnosti, okamžitě změňte tampon nebo použijte těsnění pro další pojištění.

Volba takové intimní hygieny žen je čistě individuální, takže byste neměli poslouchat doporučení přítelkyně a známých. Před použitím je nutné se zdát ještě jednou gynekolog, který poradne optimální možnost. A dodatečná zkouška pomůže získat důvěru ve svém zdraví tak, aby žádné problémy nemohly prolomit obvyklý životní styl, který bude ještě pohodlnější s tampony. Koneckonců, šťastná žena je zdravá žena!