Těsnění a deníky: podmínky použití

Těsnění a deníky: Podmínky použití

Těsnění a které druhy přicházejí

Existuje mnoho odrůd polštářků a musíte si vybrat nejvhodnější pro vás a váš rytmus života. V této sekci promluvíme přesně podložky, které se používají během menstruace. O každodenních těsnění (těsnění pro každý den) budeme hovořit samostatně.

Kapénky? Při nákupu těsnění věnujte pozornost tomu, že balení označuje jiný počet "kapiček". Tyto "kapičky" jsou podmíněným označením toho, kolik krve může absorbovat jedno těsnění.

  • Těsnění pro 1-2 kapky absorbují krev, takže vhodný pro první nebo poslední dny Měsíční, když jsou spásnější krvácení
  • 3-4 kapky podložky absorbují optimální množství krve a jsou vhodné pro většinu dívek s ne příliš hojným měsíčně
  • 5 kapek jsou vhodnější pro dívky, které mají měsíční hojný, pokud s jinými těsněními často vyskytují "úniky"
  • Noční těsnění jsou samostatná "skupina" podložek, které mají, obvykle více než 5 kapek a mohou absorbovat velké množství krve (takže nemusíte v noci vstávat). Dalším rysem těchto těsnění je jejich forma (obvykle, oni jsou delší), které se vyhýbá toku, když ležíte v posteli.

Křídla? Podložky s křídly jsou vhodnější pro dívky s aktivním životním stylem, pokud se hodně pohybujete. Křídla vám umožní lépe připojit těsnění do kalhotek a vyhnout se jejímu offsetu při chůzi. Kromě toho, díky křídel, je možné se vyhnout úniku na straně kalhotek a oděvů.

Povlak? V reklamě různých značek podložek můžete slyšet o nejlepším, prodyšném, super-absorbujícím povlaku a t.D. Samozřejmě, každý výrobce se snaží, aby jejich podložky s nejpohodlnější a spolehlivější, ale vaším úkolem je najít mezi všemi těmito odrůdami přesně to, co vám vyhovuje. Například, pokud neustále pokračujete, cítíte nepříjemný zápach nebo svědění, pak s největší pravděpodobností byste měli změnit značku podložek a zkusit něco jiného.

Jak používat podložky?

  • Ruce s mýdlem a houpáním.
  • Získání těsnění. Pokud je každý těsnění zabaleno v samostatném sáčku, pak jej otočte.
  • Oddělte těsnění z sáčku nebo odstraňte štítek ze spodní strany. Pokud má těsnění křídla a mají také samolepky, odstranit je.
  • Uzamkněte těsnění na dně kalhotek (ten, který je mezi nohami). Snažte se umístit těsnění ve středu (tak, aby ne "pohyboval" dopředu nebo dozadu). Pokud má těsnění křídla, splňují je na vnější straně kalhotek a šoku.

Jak dát těsnění

  • Těsnění by mělo být změněno každých 3-4 hodin, i když ještě nebylo naplněno.
  • Vyjmutí těsnění, vraťte ji do trubky, nebo kompaktně ležet a zabalte do sáčku. Pak ho hodíte do urny. Nezapomeňte - nikdy nevyhoďte těsnění v záchodě.
  • Pokaždé, měnící těsnění, musíte jít nahoru, nebo vymazat intimní zónu pomocí speciálních ubrousků Intimní hygiena.

Denní podložky

Těsnění pro každý den jsou určeny pro použití v těchto dnech, kdy nemáte měsíčně. Taková těsnění jsou vytvořena tak, aby absorbovala alokace, které každá zdravá dívka nebo žena má.

Většina gynekologů dodržuje názory, že denní těsnění jsou nežádoucí, protože vytvářejí mokré teplé médium, ve kterém bakterie násobí. Předpokládá se, že použití denních vyvolává riziko zánětlivých onemocnění vagíny.

Nicméně, tam jsou opravdu situace, kdy jsou potřebné denní podložky. Proto budeme diskutovat o tom, jak správně používat těsnění pro každý den a zároveň nezvýšit riziko zánětu pochvy.

Co je tam denně a co si můžete vybrat

V závislosti na výrobci a modelové společnosti, denní těsnění mohou mít jinou formu (pro běžné kalhotky a pro struny), tloušťku a barvu. Některé polštářky mají také vůni, která je určena k maskování vůně výboje. Mezi celou řadu těsnění je obtížné zastavit na něčem, ale výběru některých těsnění, poslouchat radu gynekologů:

  • Dejte přednostně Denní bílé vrstvy. Nejprve, takové těsnění jsou méně pravděpodobné, způsobují alergické reakce (protože neobsahují barviva), a za druhé, můžete vždy sledovat, jak je váš výběr (neobvyklá barva může mluvit o zánětu).
  • Pokud máte citlivou pokožku, vyberte si nepájené těsnění (bez zápachu): Zvyšují podráždění a svědění v intimním prostoru.
  • Je lepší zvolit takové balné podložky k každému denně s odděleným sáčkem.
  • Odizolování s reliéfními (výkresem na vnějším povrchu těsnění) Výhodnější: Díky reliéfu je těsnění lepší "Je to", přizpůsobení vašim pohybům.

Jak používat přátele

  • Je lepší používat těsnění pro každý den pouze v těch dnech, kdy máte alokace. Obvykle alokace z dívek a žen nejsou v průběhu měsíce stejné: nejvíce hojnější a kapalné příděly jsou pozorovány uprostřed cyklu, když dojde k ovulaci. To je v těchto dnech, že použití podložek opravdu oprávněné.
  • Pokud používáte přátele, vzpomínám si, že musí být změněna stejným způsobem jako těsnění během menstruace - každých 3-4 hodin nebo častěji, pokud těsnění mokré rychleji. Pokud to děláte méně často, pak existuje riziko způsobit podráždění a svědění v intimním prostoru. Pokud jsou alokace velmi hojné, obraťte se na gynekologa, jak to může být příznakem zánětu.
  • Nezapomeňte na hlavní Pravidla intimní hygieny, kdo by měl znát každou dívku.