Je možné jít do hřbitova s ​​menstruací: stanovisko kněží, pověry, esoterické

Od dlouhé doby byla menstruační krev spojena s mnoha předsudky a přesvědčení. I když ženy věří v bannery, někteří se stále zajímají, zda je možné jít na hřbitov. Existuje několik názorů o tom a na každé straně sporu vede své argumenty.

Je možné jít do hřbitova během menstruace

Ve starověkém RUS byla žena s měsíční krvácením považována za nečistou. Proto bylo zakázáno navštívit:

Žena během menstruace nebyla povolena následujícím obřadům:

  • svatba;
  • Epiphany;
  • pohřební;
  • pohřbení.

To bylo věřilo, že ženská část obyvatelstva s krvácením prohlašuje nejen žijící lidi, ale také mrtvý. Proto byl názor, že duše zesnulého nemohla najít mír a jít do světa. Ale existuje rozpor, protože před tělem před pohřbem na hřbitově neposílali na márnici, a dívky nevyčerpaly dům na ulici za toto období.

Pozor neublíží

Věřit nebo ne v mnoha víře a pověz, řeší dívku sama. Příliš působivé osobnosti jsou lepší odložit návštěvu hřbitova. S nejvyšší potřebou pohřbu odstranit:

  • dotýkat se k knírku;
  • Políbit čelo mrtvého muže;
  • Dotýká rakve a náhrobku.

Nejlépe pozorovat proces od. Tímto způsobem žena nepodporuje staré přesvědčení, ale jednoduše chrání svůj emocionální stav.

Pokud je v kritických dnech zachována normální pohoda a nálada rozdíl není označen, pak můžete přijít nejen na hřbitov, ale také se účastnit pohřebního průvodu.

Stanovisko žen

Trend je vysledován, čím více věku, čím silnější víra v zákazy a známky. Mladé uctívání, kdyby nespadl pod vliv starších lidí, ne divu, jestli je možné jít s měsíční na pohřbu.

Ohromující počet účastníků fór v rozhovorech a komentářech, ani nevěděl o negativní komunikaci měsíčního s hřbitovy. A jakékoli neuvěřitelné příběhy a argumenty jsou vnímány jako náhody. Proto se nemusíte bát negativních důsledků. Mohou nastat problémy, ale budou spojeny s vnímáním, a ne vlivem ostatních sil.

Moderní metody osobní hygieny vylučují krev vstupující do země. Nikdo ani odhaduje, že konkrétní žena zažívá kritické dny.
Žena musí rozhodnout samostatně, může muset jít do pohřbu během menstruace nebo jednoduše navštěvovat pohřebiště. Je nejdůležitější se postarat o své zdraví, a nevěřit v přesvědčení, předpovědi a jiné mystické věci.