Co dělat, pokud neexistují těsnění těsnění po ruce: alternativní prostředky

Téměř všechny ženy vedou osobní kalendář pro sledování cyklu a vědět, kdy přijde menstruace. Ale menstruační výtok může začít dříve, a později očekávané datum. No, jestli je žena doma, ale i v takových podmínkách si můžete jednoduše zapomenout koupit předem intimní hygieny. A tady potřebujete vědět, co dělat, pokud nejsou žádné podložky.

Co dělat, pokud neexistují žádné podložky a začaly období

Měsíčně může začít v neočekávanějším místě. Může to být ulice, univerzita, práce, škola, restaurace. Pokud těsnění skončí, neměli byste paniku. Protože na samém začátku menstruace alokace nejsou příliš hojné. To je dostačující, aby se zdravý agent dostal k nejbližší lékárně. A je to velmi jednoduché, pokud znáte alternativní metody, které naše babičky používají. Jak udělat těsnění od přítelkyni, čtení v tomto článku.

Pokud měsíční začal ve škole nebo na jiném místě mimo dům, můžete použít následující doporučení:

  • Toaletní papír zobrazený v několika vrstvách, absolutně absorbuje výběr během menstruace, zejména pokud těsnění neočekávaně vyčerpají.
  • Také používali ubrousky, kapesník nebo čistý kus tkaniny, ale po dlouhou dobu nebudou dostačující. Tato metoda je vhodná, pokud menstruace začne a není hojná.
  • Pro dodatečnou ochranu můžete použít kus celofánu, od vrcholu, ke kterému je vlna umístěna nebo obvaz.

Nejlepší možností je požádat o známou nebo jinou dívku. Pokud těsnění není jedním z přítelkyně, neváhejte kontaktovat školní sestru. Určitě mi řekne, jak to udělat a pomoci vám najít těsnění.

Každá z těchto možností pomůže chvíli chránit před kurzem a vyhrát čas jít na lékárnu nebo supermarketu.

Přečtěte si článek na odkaz, Jak umýt měsíčně z spodního prádla. Existují rady o odstranění čerstvých a starých skvrn.

Užitečné poradenství

Měsíčně může začít v neočekávanějším okamžiku, takže žena musí být vždy připravena na takovou situaci. Aby se zabránilo nepohodlí a obtížím, musíte postupovat podle následujících pravidel:

  1. Řídit kalendář. To pomůže přibližně předvídat začátek menstruace. I když vše začíná téměř stejný den v měsíci, může dojít k neočekávané situaci.
  2. Denní podložky. Několik dní před začátkem měsíce je užitečné nosit každodenní produkty.
  3. Tmavé oblečení. Je nežádoucí, aby bylo možné dát přednost rozsvítit věci, pokud se tento den blíží.
  4. Náhradní pár kalhotek. To nebolí v její kabelku nosit další pár prádlo, který bude skutečnou spásou v kritické situaci.
  5. Hygienické nástroje v každém sáčku. Často se stává, že žena udržuje náhradní těsnění v hlavní sáčku, ale trvalo jinou možnost. Proto nebude bolet uložit alespoň jeden nástroj v každé kabelce nebo batohu.

Nejdůležitější pravidlo je včasné doplnění vašich akcií. Pokud vidíte, že těsnění končí, pak byste neměli čekat na nástup kritických dnů, a okamžitě jít na nákupy.

Moderní alternativa

Pokud téměř každá dívka ví o Tamponu, pak menstruační pohár Způsobuje mnoho otázek. Těsnění mohou končit, ale latexová mísa je k dispozici pro opakovaně použitelné. Pokud se menstruace začala najednou, je vždy s vámi a bude aplikovat ve správném okamžiku. Existují také jednorázové pouzdra misek, ale jsou vyrobeny z polyethylenu.

Externě se subjekt připomíná zvuku: ocas pro extrahování prostředků a nádoby pro menstruační sekrece. Má následující výhody:

  • snadno vstoupit;
  • necítil se ve vagíně;
  • Copet s velkým počtem sekrencí;
  • šetří;
  • Neexistuje žádný negativní vliv na vaginální mikroflóru.

Další alternativu - Menstruační zbabělosti, které nevyžadují použití podložek.

Období mohou jít neočekávaně a těsnění nemusí být po ruce. V této situaci budou konvenční materiály svetrů pomáhají pro kampaň k lékárně. Těsnění nejsou jediným prostředkem intimní hygieny, ale volba ženy by mělo dělat nezávisle, prosazovat od osobních preferencí.