Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny

Těsnění znovu použitelné použití v módě. Pokud máte rádi přírodní tkaniny, nepovažujte, že je nutné utratit peníze na denní těsnění, cítit se mnohem pohodlnější přesně v takovém produktu, pak moderní opakovaně použitelné podložky jsou pro vás. Jen musíte vybrat společnost a materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Co nabízí hygienický trh v této oblasti? Kde a jak si vybrat? To by mělo být pochopeno.

Proč ženy vyberou opakovaně použitelné těsnění

Důvody mohou být hodně, ale zde jsou hlavní:

  1. Babička a máma mluvila. Zvyk cítí měkkou tkaninu na přínosně zcela porazit touhu používat jednorázové těsnění. Všichni, kdo v dospívání si užívali jemné k doteku, šité matky opakovaně použitelné těsnění, ať už je to pohodlné jednorázové, navždy si pamatuje pocit pohodlí.
  2. Alergie na syntetické materiály. Velmi skutečný problém modernity. Ačkoli výrobce nabízí výrobky s povrchem z přírodních vláken, okraj se stále dotýká těla a způsobuje alergickou vyrážku.
  3. Podráždění kůže. Dívky s citlivou pokožkou okamžitě reagují na tření. Kůže v sobcích třísel, zranění, ran.
  4. Skleníkový efekt. Tam jsou ženy, které nemohou vyzvednout jednorázové podložky přesně proto, že jsou ostře reagují na zvýšení tepla při opotřebení obyčejných těsnění. Jako by výrobce nezajistil, výměna tepla je stále porušena. Zvláště když je na pokládání trochu vlhkost.
  5. Šetřit peníze. Je jednou sadou takových podložek a zcela zapomenout na měsíční výdaje - to je sen každé ženy. A v Rusku, někdy nákup těchto prostředků hygieny je velmi často nežádoucím článkem z rodinného rozpočtu.
  6. Vlastní názor na přínosy a bezpečnost těsnění opakovaně použitelných použití ve srovnání s obvyklým. Ženy často přemýšlí za jakých podmínek razítka těsnění, které jsou prodávány v každém rohu. V jakých režimech teploty, vlhkosti a kolik času jsou uloženy v nepochopitelné, na které sklady. V tomto ohledu se pokládání tkání opakovaně použitelných dávek vyhrálo v žebříčku amatérů všech přírodních.
  7. Těhotenství. Téměř každá čtvrtá těhotná žena nemůže nosit syntetiku. To platí pro každou tkáně přilepenou k tělu. Nejtěžší dnes, pokud ani paradoxně, je najít přirozenou bavlněnou podprsenku. Ženy během těhotenství mohou zažít ostrý odpor pro všechny prádlo, ve kterých jsou umělá vlákna. Zároveň může žena zcela jít do přírodních surových produktů a bude se cítit zdravě, šťastný, spokojený. Co můžete udělat, těhotné ženy jsou zvláštní "kasta".

Ve skutečnosti, když syntetika zaplavila všechno, lidé táhnou na přírodní produkty, tkaniny, materiály. To je přirozené - člověk není robot, ale biologická bytost. Tělo příznivě vnímá přírodní, přírodní zdroje bez jakékoli chemie. V tomto ohledu opakovaně použitelné těsnění splňují nejnáročnější požadavky.

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny
Pokud je dívka zdravá, nemá různé genitální infekce a močové cesty, pak těsnění budou sloužit po dlouhou dobu a vpravo.

Samozřejmě, pokud projdete průběh léčby z pohlavního onemocnění, stáhněte Chlamydia a další nezvaný obyvatele sexuálního systému, pak opakovaně použitelná těsnění po léčbě by mělo být zcela změněno na nové. Čištění může spálit nebo odhodit, pre-zalévání roztokem obsahujícím chlorem tak, aby nebylo zamítnout infekci.

Složení podložek

Denní opakovaně použitelná těsnění se skládají ze tří vrstev měkké přírodní tkaniny a porézní, prodyšné základy s obsahem moderního, ne-vlhkého materiálu. Velikost může být vybrána individuálně, pokud si objednáte na přizpůsobení. 37 cm Dlouhá masová prodej.

Pro menstruační dny je těsnění mírně širší a mnohem déle - asi 20-23 cm. Denní těsnění kratší noc. 5 vrstev měkké tkaniny a porézní vnitřní základny. Někdy se střídání vrstev mírně liší podle uvážení výrobce (foto 1).

V podstatě absorpce 2 - 3 kapky. Je to velmi dobré od hygienického hlediska, protože žena bude nucena změnit to častěji než 2 - 3krát denně. Jmenovitě se doporučuje gynekologickým lékařům - změnit těsnění a zářil v období menstruace na 5 - 6 krát denně.

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny

Pro pohodlí je těsnění vyrobeno s křídly, která jsou upevněna pod kalhotky LessSuit s upevňovacím tlačítkem, jako na fotografii 2. Pokud se produkt vrátí s převodníkem a upevněte, pak je malé čtverec velmi pohodlné nosit v kabelce (foto 3).

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny

Kde může koupit

Když je poptávka, nabídka nezpůsobí čekat.

V roce 2018 lze opakovaně použitelné podložky zakoupené několika způsoby:

  • koupit v online obchodech. Vyberete si, co chcete popisovat kategorii výrobce a cen;
  • Objednávka na krejčovství podle individuálních standardů a požadavků na kompozici, tkaninový vzor. Náročné a nestandardní velké ženy tímto způsobem je vhodné více - vše bude provedeno na vašem požadavku.

V tabulce, hlavní zdroje, zpevňující firmy, kompozice tkaniny a ceny produktu.

Kde může koupit,

objednat

FirmaCo bylo vyrobeno z čehoCena
Aliexpress

https: // ru.Aliexpress.Com

Vytočte v online vyhledávači online úložiště: "Lecy eco Life", přečtěte si recenze-

Značky, například:

  • Simfamily;
  • Mumbest;
  • Tmighion;
Bambus - velmi jemný pocit-

bavlna

Od 120 rublů. Možná můžete najít a levnější
Gloris, oficiální webové stránky výrobce

https: // gloryes.Ru / mampad / mamgigien

Gloryy!Bavlna venku, bambus - dotýká vrstvaCena od 300 rublů.
Yandex trh

https: // trh.yandex.U / opakovaně použitelné podložky

50 značekBavlna, bambus 100%Od 150 rublů.
Obchod Sling.Ru

http: // závěs.Ru / mnogorazovye-sradstva-zhenskoy-gigieny /

SlingBambus, bavlnaOd 199 rublů.
http: // donnaorganic.Ru /Donna Organic100% přírodní tkaninyOd 1400 rublů.

Nabídky nejsou vyčerpány seznamem tabulek. Volba je dostatečně velká, kvalita je téměř stejná s některými nuance v šití a výběru tkanin. V podstatě rozdíl pouze v ceně.

Jak šířit opakovaně použitelné těsnění

Je důležité správně vybrat hadřík. Být měkký, přirozený, zatímco dobře rozptýlené. Zvláštní pozornost by měla být věnována spodní, vodotěsné vrstvě. Měl by dýchat, aby vytvořil skleníkový efekt. V šití nic těžké.

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny
Mezník lze odebrat z obvyklého pokládka, měřit délku jeho těla od 1/3 kněží na 1/3 pubis. Šířka musí odpovídat šířce LASTY Kalhotky pro menstruaci, A křídla na délku by měla být zaked.

Při šití je lepší použít overlock tak, že švy se neublíží. Každá žena, která je přinejmenším trochu, ví, jak držet jehlu v ruce, může se šití hodně takových podložek.

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny

Jak umýt

První věc, kterou byste měli pamatovat, krev je protein. Proto se nedoporučuje umýt horkou vodu. Nejprve vyzkoušejte chladnou vodu s tekutým mýdlem. Může být šťouchán v jakémkoliv kyslíku. Pokud výrobce nezadává jiné režimy.

Opakovaně použitelné proužky pro kritické dny
Od běžných mýdla se snižuje vazba vlákna a absorbuje.

Můžete použít pouze ty výrobky, které nemají membránu! Z horkých železných prodyšných vlastností bude ztraceno. Ale obvykle ženy stále hladké. Tato položka je podle vašeho uvážení, ale vlastnosti a citlivost tkaniny rychle ztratí.

Někteří výrobci vám umožní umýt strojem při teplotě 600 ° C. Proto pečlivě přečtěte pokyny označení a jednejte podle pokynů. Pokud se staráte o produkt správně, těsnění může vydržet asi 1000 ustriků.