Anna tampons: recenze a funkce žen

Ženy Intimní hygienické výrobky jsou zvyklé na nákup s extrémní opatrností, což platí nejen kvalitu a bezpečnost, ale také ceny. A kdyby dříve domácí výrobci prakticky nemohli soutěžit se slavnými značkami, nyní se situace změnila. A to lze vidět na příkladu Anna Tampons, recenze, které jsou pozitivnější.

Okamžitě si všimněte, že existují některé nevýhody těchto výrobků, ale mohou být připsány téměř všem intimním hygienickým produktům, které se používají během kritických dnů.

O výrobě tamponov

Společnost "Pharmac" je považována za vlajkovou lodí domácí produkce tamponů, protože více než jedno století se zapojilo do své činnosti. Výhody této společnosti jsou moderní technologie a dovezené vybavení, které vám umožní vyrábět levné, ale spíše kvalitní produkty.

TM "Anna" nedávno začala používat ještě větší popularitu kvůli rozšířenému sortimentu. Ale mnoho žen stále pochybuje o spolehlivosti těchto tamponů, takže fotografie produkty společnosti nejsou tak rozpoznatelné jako v případě známých značek.

zjistit, Jak používat tampon V jednom z našich článků.

Produktová řada

První produkt společnosti se stal standardním tamponsem Anna, z nichž obal je výrazně odlišný od jiných produktů. Časem se návrh rozšířil a objevil se následující názvy:

  • Mini (8 ks).),
  • mini (16 ks.),
  • Super (8 ks).),
  • Super (16 ks.),
  • Suite (20 ks.),
  • Suite (18 + 1 mini + 1 super),
  • Novinka (20 ks.).

Jak vidíte, rozsah ovlivňuje potřeby velké kategorie žen s jinou potřebou absorpce. Kromě toho existuje volba v množství, což je extrémně pohodlné.

Náklady na tampony Anna

Cena produktu je výrazně nižší než zahraniční výrobci. V průměru náklady se pohybují od 40 do 80 rublů v závislosti na obchodě. Všimněte si, že zboží této společnosti je výhodnější koupit na internetu. Je také nutné vzít v úvahu, že cena může záviset na regionu, kde jsou realizovány produkty.

Pokud jde o přímý nákup od výrobce, oficiální internetová stránka neobsahuje cenové informace, ale minimální počet zboží je uvedeno, a to 30 balení.

Charakteristiky od výrobce

Pro výrobu tamponů se používají pouze přírodní suroviny, které splňují přijaté normy kvality. Nezpůsobuje alergie, ale stále na obalu je uveden, že není nutné použít nápravu pro individuální nesnášenlivost.

Hlava Prostředky má špičatou formu, která zaručuje pohodlný a bezpečný úvod. Samotný Tampon má 8-drážkovou strukturu a prakticky nepostřehnutelnou ochrannou vrstvu, která zabraňuje vlivu mávání.

Nástroj postupně absorbuje vlhkost a dělá to rovnoměrně, s časem užívající anatomickou formu. Výrobce zaručuje absenci netěsností, ale pouze s změnou podmínek fondů každých 4-6 hodin.

Recenze absorpce hygienických výrobků

Pokud jde o absorpci, tyto tampony jsou ve střední kategorii. Jsou ideální pro ženy s mírným menstruačním výbojem, ale s hojným měsíčně stojí za to koupit výhradně "Anna Super".

Také, poměrně velký počet zákazníků naznačují, že tampon není dostačující na noc, i když některé ženy tvrdí, že nejsou horší pro absorpci Tampony značky Ola. Níže jsou zde fotografie srovnávacího experimentu Tampons Anna a Ola:

Nahráno Tampon "Ola" boční pohled
Nahráno Tampon "Ola" pohled shora
SCPP Tampon Anna Boční strana
Uppitability Tampon Ola pohled shora

S důvěrou lze říci, že nástroj může klidně absorbovat na 8 ml.

Pohodlí správy

Zpětná vazba pro zpětnou vazbu potvrďte skutečnost, že během úvodu je mírná drsnost povrchu, což činí tento proces poněkud obtížný. Kromě toho, při odstraňování prostředků je někdy označena neúplná uklouznutí horní vrstvy.

Řídicí vlákno je poměrně spolehlivě pevné a prakticky nejsou žádné stížnosti na tento prvek.

Domácí tampony již nemohou poskytovat známým protějškům, potěšením s jejich kvalitou a relativně nízkou cenou. Zdravotní nebezpečí Tento nástroj nepředstavuje a neprokáže docela dobré vlastnosti, ale aby se ujistil, že je třeba jej nejprve koupit, protože výběr osobních hygienických výrobků otázek jednotlivých preferencí a potřeb.